Thürmer Keszthelyen

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

Menjünk el március 9-én a népszavazásra! – kezdte beszédét Thürmer Gyula, a Magyar Kommunista Munkáspárt elnöke, aki tegnap látogatott Keszthelyre. A Fidesz-KDNP kérdései a mi kérdéseink is, minden munkájából élő embert érint. Ne dőljünk be a kormánypropagandának!A Munkáspárt nem pártok és személyek mellé áll, hanem egy jó ügy mellé. A térítésmentes egészségügy és a térítésmentes oktatás megőrzése közös érdek.

A keszthelyi gyűlés új lendületet hivatott adni a Munkáspárt Zala megyei tevékenységének. 2004-2005-ben a pártellenzékkel vívott küzdelem megviselte a megyei szervezetet. Sokan félreálltak, voltak, akik átálltak, egyszóval a megye vezetés nélkül maradt. A párt Központi Bizottsága a Győr-Moson-Sopron megyei elnökséget bízta meg, hogy fogja össze egy régióba az árván maradt szervezeteket Zalából és Vas megyéből. Zala megyén belül Keszthelyen egy fiatalember, egykori hivatásos katona, ma biztonsági szakember, Pacsai József vállalta, hogy erejéhez mérten irányítja a helyi munkát. Régóta érlelődött a gondolat, hogy Thürmer Gyula, a párt elnöke találkozzon a megye tagságával. Mondani könnyebb, mint megszervezni, de az elmúlt héten ez is sikerült. Mintegy húsz zalai párttag jött össze Keszthelyen. Megállapodtak, hogy a Szabadság fontos összekötő kapocs a párt központja és a megye között, ezért minél több embernek elő kell fizetni. Szépen fogyott a Balszemmel második kötete is, amely eddig nem jutott el a megyébe. Kiderült, hogy van lehetőség a további munkára. Az emberek szívesen fogadják a Munkáspártot, oda kell hozzájuk menni, a piacon, az utcán, a kórházak előtt.

Munkáspárt hivatalos

Szocializmus hajrá!

Ez egy őszinte gondolat a Munkáspárt részéről, mert nem a kormány buktatás és a hatalom megszerzése miatt akarnak igent mondani, hanem a kádári szocializmus visszahozása a céljuk.

Azért a Magyar Gárdán

Azért a Magyar Gárdán jóval többen voltak

Tartalom átvétel Tartalom átvétel