MSZP-lépvessző: KLUBNEXT

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

Ha egy politikai párt előrelátóan gondolkodik, akkor tömegbázisanak utánpótlásáról időben gondoskodik. Lett légyen ama bizonyos párt akármilyen "oldali". Nekünk most éppen az MSZP keszthelyi szervezetének szombat esti, fiataloknak szánt rendezvénye jött kapóra ebben a témakörben.

Azt eszelték ki a városbéli szocialisták, hogy KLUBNEXT néven olyan, a helyi fiatalok érdeklődésére számot tartó belintézményt hoznak létre, amivel kapcsolatban prognosztizálható, hogy a városban élő ifjakra számottevő vonzerőt fog gyakorolni. Mi is lenne az a lépvessző, amire minden fajta késztetés és terelgetés nélkül fölragad a középzsenge korosztály? Ez nem más, mint a minőségi könnyűzene.

Szombat este nyolc óra van. Az MSZP Rákóczi téri rezidenciájának klubtermében már hangol a a fővárosból érkezett zenészsrác-duó, nevük: Hybride Epic. Félig élő, félig gépzenét játszanak, amint az a próbából, majd később az "éles" produkcióból kiderül.

Odakinn és lent lassan gyülekezik a közönség. Elszínak még egy cigit, aztán fölballagnak a tetthelyre. Nem tudja megzavarni őket a bejáratnál kifüggesztett tájékoztató plakát, ami szerint a minikoncert az "EMLETEN" lesz. Akit egy hiányzó "E" betű megzavar a tájékozódásban, az maradjon otthon.

Aztán kezdődik a műsor; a zene jó, ifjaink élvezik, kitűnő a hangulat. Minden bizonnyal a legközelebbi KLUBNEXT-programra is el fognak jönni. Hisz itt zavartalanul lehet bulizni, randizni, ismerkedni.

Bírálható-é az MSZP-nek ez a trükkös toborzója? Ez a ravaszul kieszelt módszere az odaszoktatásnak? Azt kell mondjuk, semmiképp se. Nem csöpög itt sehonnan se ideológia, egyelőre. Csak jó zene van, egyelőre. A lényeg mindenek előtt, hogy a célba vett réteg megbarátkozzon a lokalitással, szeressen ide járni, s ne igen akarjon máshová.

A többi, szépen lassan és nyugisan, majd megjön magától. Amelyik párt pedig nem veszi komolyan, hogy jövője a mostani, mindenféle kacifántos frizurájú és öltözékű fiatalok kezében van, az, még ha nem is tud róla, máris elkezdte ásni önnön sírját.

Morvai

Utólagos megjegyzés: Ha már elköteleztük magunkat egy taktika mellett az ifjú nemzedék meghódítása érdekében, akkor ne rontsuk le imázsunkat azzal, hogy a csábrendezvény helyszínével szomszédos teremben korongjátékozó gyerekeket leteremtjük a parti keltette kisded csattogás miatt, amint azt Kis József MSZP-s képviselő cselekedte volt. A zene bírta hangerővel a csatát.
Amit a réven megnyerni törekszünk, ne veszítsük el a vámon.

Akit esetleg tényleg érdekelne a dolog..

Akit esetleg tényleg érdekelne a dolog, a Klubnext honlapja: http://www.klubnext.hu/

nagyon kömények vagytok ma

nagyon kömények vagytok ma

Már a szocik, vagy a

Már a szocik, vagy a Morvai?
TI:
Már alig várom, hogy Csótár felszólaljon - mint anno a gyereknap témába - hogy a fiatalok közt nem való a politizálás. Jaj de nagy nap lesz, főleg, hogy nincs is vaj a fején - ááá egy picinyke se (sicc!) :))
Ugyhogy ennél azért többet várnak tőletek, erőltessétek csak meg magatokat :!:
:))))
RJ

Te meg mész a sittre.

Te meg mész a sittre.

Programjaink

"Tolerancia napja"
Kerekasztal beszélgetés a keszthelyi egyházak vezetőivel.
Időpont: május 25. 17.00
Helyszín: Rákoczi tér 21.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel