Kórház ügy: RJ sitten!

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

Címzett: Dr. Magyar Károly, Elnök Zala Megyei Bíróság
Kedves Karcsi bátyám!
Karcsi bátyám egy bírósági eljárást tényleg egyből a perbeszéddel kezdünk? Már a legeslegelső másodpercben a csúcsra jutunk? Nem kellene előtte egy picit csiklandozni a másikat, egy kicsit felkelteni a másik gusztusát? Zalában tényleg mindig csak útszélin történnek az aktusok? Karcsi bátyám neked Egerszegen tényleg nincs egy olyan lányod se, akit a perbeszédek előtti csiklandozós rész is érdekelni szokott?
Karcsi bátyám nem venném magamnak a bátorságot, hogy most neked paragrafusokat citáljak ide arról, hogy pontosan mely törvények mely szakaszai rendelik el azt, hogy egy másodfokon eljáró bíróságnak hogyan is kell szépen sorban ténykedni – inkább egy példát alkalmazva a zalai törvénykezés és a Káma Szútra összefüggéséről kérdeznélek: Te nem látsz hasonlóságot?
Mindkettőben szép a leírt iránymutatás, nade olyant, hogy ezt a lányok is elronthatják Te láttál már?

Hisz Karcsi bátyám nem mondtuk elég érthetően, hogy már az első fokon eljáró emberkéid sem engedték meg egyszer sem a valóság bizonyítását?
Karcsi bátyám ezen a bizonyításos mondaton a helyedre becsücsülős lányaid mit nem értenek? Vagy Karcsi Bátyám Zalában nem divat, hogy a vádlott védekezhessen? Nálatok itt Zalában mindig elég, ha csak a vád kerül ismertetésre és hamar gyorsan már az aktusnál is tartunk és ítélkeztek is?
Karcsi bátyám ha eddig nektek ebben a konkrét 1db(!) történetben már 5 ítéletet is sikerült úgy hozni, hogy azokon eddig még egyetlen egyszer sem(!) volt a rágalmazással megvádoltaknak bizonyításra még lehetőségük sem(!), se egy tanú se egy irat, se semmi(!) akkor szerinted még hányszor kell nekünk veletek próbálkozni?

Karcsi bátyám én nem pontosan értem, hogy közpénztolvajok magánvádjaként indult rágalmazási perekben ha a tolvajok tényleg loptak és azok kerek-perec bizonyíthatók (ergo így az állítások valósak tehát nem rágalom Sőt! nektek ez ellen még hivatalból lépnetek is kéne) akkor Ti milyen befolyásra maszatoljátok azt el?
Ne mond Karcsi bátyám, hogy ti függetlenek vagytok. Ezt léci most hagyjuk akkor, amikor befektetői csoport is vehet nálatok végzést (lásd pl. a keszthelyi Szalasztó utcán a kiutalt és rendesen fizetett lakásukból kirugdosott emberek perének befejeztét) de ha nagyon akarom, és orcám másik felét is odatartom nektek, akkor a 90-es évek közepén még én is vettem tőletek 2ezer német márkáért barátom részére egy betörés alóli felmentést. Szóval kérlek arra, hogy ne legyünk képmutatók. A megoldás érdekel.
Ennek részeként érdekelne, hogy Ti most milyen szabályok szerint dolgoztok, ha az írott akkor azt hol olvashatom el, hogyan ismerhetem meg – ha pedig nem írott az a joganyag akkor légy oly jó és mond meg nekem, nyíltan, hogy ehhez a konkrét ügyhöz mennyi pénzt gyűjtsünk össze semmi másért, mintsem csakis azért, hogy a munkátokat becsülettel lássátok el?
Arra azért szeretnélek megkérni, hogy a Sólyom féle láthatatlan alkotmány szöveget most mellőzzük. Elég nyomorúságos az neki így is, mikor a jelenlegi államot megalkotó bíró a nem megismerhetővel, így a nem betarthatóval kezdi el mentegetni azt a 20 éves gyalázatot, ahol csak egy egész országot fosztottak következményektől mentesen ki – és igen bizony – a Te oszlopos közreműködéseddel is.
De nem bántalak, csak arra utaltam és azért írtam keményt, mert nagyon kézzelfoghatót szeretnénk.

És legvégül - csakhogy e tekintetben is haladjunk - a másodfokon való ítélethirdetések után Zalában tényleg közvetlen zárjuk a jegyzőkönyveket és „el lehet menni”? Zalában nem kell még valaminek ilyenkor történni? Zalából másodfokú végzést még soha senki sem fellebbezett?
Neked lenne nagyobb szégyen ha ez az ügysorozat kimenne a megyéből vagy a pancseroknak?

Válaszodat – hogy lásd még akkor is komolyan kérdem, ha néha el is vicceltem – az egerszegi büntetés végrehajtáshoz küld légy oly jó utánam. Napi 300 Ft-ért még sose pocsékoltam napjaimat, de elég volt.
Tudom ez az „elég volt” első körben nem zökkent ki, viszont pl. nincs egy éve mikor az országgyűlési képviselők számla nélküli költségelszámolását jól visszakereshetően elindítottuk, így sejtem, hogy ez is majd csak eldöcög.
Mert szeretnélek egyszer BÍRÓNAK ÚRNAK is szólítani.
Köszönt: Rudolf János


Eredeti méretbe való olvasásához kattintson a képekre!


A múlt héten csütörtökön kézhez kapott másodfokú kórházas bírósági ítéletet elolvastam, elgondolkodtam, majd arra a következtetésre jutottam, hogy nem fellebbezünk, és bűnhődnöm kell. Így nem csak megkövetem környezetem, hanem szándékom komolyságát még bizonyítandó az ítéletnél kicsit korábban érkező meghívást is elfogadom, és még ma az egerszegi bv-be is önként bevonulok.

Tudom. El is bujdokolhatnák mindenféle szanatóriumokba akkor, ha szocialista miniszterekkel bizniszelgetnék, vagy akár ki is fizethetném ezt a mostani bírságot, ha én is olyan ütemben lopnám a pénzeket mint a felperesek. Viszont ezt csak úgy egyszerűen letudva senkinek sem lenne elég jó.
Nem jó, mert akkor „A szegény”, „A megbántott” és „A meghurcolt” keszthelyi kórházi vezetőknek nem okoznák lelki kielégülést a börtönhónapokkal, ugyanakkor továbbra is rettegniük kellene mondjuk a mostani radiátor lenyúlások miatt is, de akár a műszerpénzek éves 10milliós károkat okozó mostani(!) stiklizései miatt is.
Ha fizetnék és maradnák, akkor „A” sajnálatra méltó Szenkovszky Adrienn korábbi kórház igazgatónak továbbra is problémát okozna, hogy neki mi is pontosan a saját neve, és továbbra is gond lenne számára, hogy egyazon napra a benzinpénzt férjezett nevén Szegődi Gábornéként is felvegye-e avagy csak a lánykoriján.
Ha maradnák, akkor Hideg Árpád műszaki vezetőnek is strapás lenne haverokkal megbeszélgetni, hogy keresztbeszámlázgassunk aztán frankó minden. Hisz az neki is úgy sokkal nyugisabb is, ha még osztoznia sem kell és egyszerűen csak Hideg Árpád villanyszerelő fizettet rendre 4-5 milliókat Hideg Árpád műszaki vezetővel.
De ha fizetnék és maradnák akkor Kertész Márta gazdasági igazgató sem tudna Mórocz Úrral olyan ügyesen közös Bt-jüknek a saját intézményüktől 10 milliókat lecsaklizni.
Sőt! Ha én fizetek és nem megyek börtönbe, akkor akár még a Keszthelyi Kórház működése is veszélybe kerülne mondjuk akkor, ha némely orvos nem csak ügyelne, hanem be is lenne jelentve és hivatalosan kapna fizetést. Hisz ha a nem bejelentett de ügyeleteket ellátó orvos nem maszekolna tolmácsként ugyanott oly lelkesen, akkor ki fordítaná olyan szorgosan idegenről magyarra azokat a szintén milliós tételben rendelt és olyan elengedhetetlenül fontos orvosi szövegeket a mi kis vidéki kórházunknak? Akkor a többiek itt Keszthelyen miből okosodnának? Rögvest megállna az élet, abba maradna még a gyógyító munka is.
De ha én még ezek után is önzőn fizetnék és maradnák, akkor akár még az is gondot okozhatna, hogy a sürgősséggel kért és megkapott életmentő műszer beszerzését nem csak lejelentenék, hogy megvették, hanem azt esetleg még használniuk is kellene. Akár még életmentésre is…
Aztán legvégül ha tényleg fizetnék és maradnák, akkor még szegény önkormányzatunknak is ismét problémája lenne, hisz pl. azt a bizonyos kórházi alapítású és direktben a kórházi áfák csalására szakosított Mederg Kft-t még mindig - még sok év óta mostanra se – takarították ki.
Stb..stb.. meddig soroljam?

Így a mai börtönbe vonulásom alkalmából inkább nyilvánosan még bocsánatot is kérek az alábbi személyektől, az alábbi vétkeim miatt:

Ezúton is sajnálatomat fejezem ki, hogy Szenkovszky Adrienn asszony nyugdíja(!1), főorvosi(!2) és tisztiorvosi(!3) fizetése mellé, már csak ebben a hónapra tudja felvenni a főigazgatói(!4) pénzecskéjét. Nagyon sajnálom, hogy a tavaszi elítélésemet követő városi felháborodásban Keszthely választott vezetői elkapkodták és soron kívül hívtak össze egy olyan testületi ülést, ahol Önt rögvest és ellenszavazat nélkül egységesen rúgták ki. Mentségemre szolgáljon, hogy városvezetőink az Önnel szembeni fegyelmi eljárást nem merték felvállalni, így Ön még további 6 hónapig munka nélkül is megkaphatta pénzecskéjét. Mindannyiunk nevében köszönöm Önnek, hogy Ön volt olyan nagylelkű és kegyes, hogy ezt a 6 hónapot még fapofával kiverte városunk vezetőiből csakis a mi, azaz a lakosok érdekében. Hisz Önre nekünk a továbbiakban is szükségünk van! Még továbbra is rendületlenül számítunk Önre és arra a mérhetetlen sok tapasztalatára. Mert Ön nélkül mi nem tudnánk, hogy hogyan kell a legmegbecsültebb főorvosokat (pl. Dr. Benedek) hamisított iratokkal, tanuk megfenyegetésével és a legaljasabb trükkökkel egy város aláírásgyűjtése, azaz akarata ellenére kirugdosni. Ön nélkül nem tudnánk, hogy hogyan lehet nővérkéket munkaszerződésükkel zsarolni, a szerződésekkel trükközni. Ön nélkül nem tudnánk, hogy hogyan kell egy 256 ággyal rendelkező intézményt pár év alatt 104 ágyasra úgy lezülleszteni, hogy ebből a mérhetetlen veszteségből 50 ágyat az Ön számláinak kifizetéséért ne is a miniszter vegyen el, hanem az Ön tanácsára azt városunk önként adja! Kell hát nekünk még ez a mérhetetlen mennyiségű tapasztalat, ezért hiszem, hogy a már nyugdíjas korában és igazgatói munkaidejének rovására a mi pénzünkből elvégzett „igazgatói iskolán” szerzett papírját a továbbiakban is városunk lakosainak megelégedésére fogja kamatoztatni.
Hiszem továbbá, hogy az intézményfenntartó kifejezett tiltása ellenére kórházpénzből beszerzett luxusautója a továbbiakban is a rendelkezésére áll, és hiszem azt is, hogy egy szintén kórházpénzből tartott pesti lakás kényelmén kívül még lesz alkalma Keszthelyen benzint is ismételten elszámolni.

A fontossági, és főleg az emberi értékekre is figyelemmel rangsorban a következő akit nagyon megbántottam: Teleki Elvtárs. (aki véletlen nem ismerné: anno 90 előtt a felső lámpáknál laktanya sarkán kiskirálykodott)

Teleki Úr elnézést kérek Öntől is, hogy azon a bizonyos bírósági tárgyaláson ahova Ön Szenkovszky érdekében ellenszolgáltatás(?) nélkül jött, én kérdés feltevés helyett azt mertem követelni, hogy Önt a bíróság azonnal dobja ki.
Sajnálom, hogy a bírói figyelmeztetésre előbb azt mondtam, hogy Ön szovjet kollaboráns volt és jelenleg hamistanúzik, és sajnálom azt is, hogy az ismételt bírói figyelmeztetésre, (hogy a tanúnak is vannak jogai) a frászt hoztam magára azzal, amikor azt válaszoltam, hogy ha 88-89 környékén hazánkban forradalom van, akkor Önt itt Keszthelyen egy lámpavasra lógatták volna fel.
Teleki Úr én hazudtam, nyugodjon meg, Önt biztos nem húzták volna lámpavasra. Ön jó, mi több Ön tisztességes ember. Önről ebben a városban bárhova megyek csakis a szeretet hangján szólnak az emberek. A piacon, a sétáló utcán, mindenhol magát szeretik.
Bizonyosan én tévedtem, és talán Bacsó Péter „A tanú” című filmje volt rám ilyen negatív hatással, amikor Önt nagyon helytelen azzal a fasiszta pribékkel azonosítottam, aki éppen Kállai bácsira vall az 50-es évek egyik koncepciós perében amikor azt mondja, hogy „Módosítom a vallomásom: Pelikán is egy rendőrspicli..”
Mára rájöttem, hogy Ön a régi rendszerben sosem ejtőernyőzött, sosem bulizott Sármelléken „szovjet barátokkal”, sőt! Az ezzel kapcsolatos és általam a szovjet csapatok sármelléki kivonásakor készített, az Ön szavait tartalmazó hanganyag is csak egy ócska hamisítvány. Teleki Úr tehát Ön mostantól Úr (és nem elvtárs) Önnek mától papírja is van arról, hogy Ön sosem működött (napi szinten direktben meg főleg nem!) együtt az országunkat megszálló, népünket kifosztó szovjet csapatokkal, és ezt anno is, egy egész város is rosszul látta.
Ugyanakkor arra is rájöttem, hogy Ön ugyan a Keszthely Kórház perekben említett esetekben bár soha sehol sem volt jelen, de mégis az Ön hitele, az Ön személyes súlya, az Ön személyes varázsa, azaz az Ő szava az, ami mára fontosabb és mindennél értékesebb. Ön még 20 évvel az események után is hitelesebb tanú a Magyar Köztársaság Bíróságán, mint bárki más. Ön még ha egy eseménytől távol van akkor is messze elfogadottabb személy, mint azok akik egy-egy konkrét történésnél fizikailag is jelen voltak, hisz ezeket a személyeket (amúgy nagyon helyesen!) a Magyar Bíróság még meghallgatásra sem méltatja. Ön egyedül is több mint másik sok dolgos ember.
Teleki Úr úgy tudom Ön hadnagyként szerelt és immár cca 10 éve nyugdíjas, de ha egyszer Ön a bíróságon is azt vallotta, hogy a helikonportálon olvasta, akkor én tudom, hogy Ön kezeli annyira a számítógépet, hogy képes lesz technikailag is az interneten ezeket a sorokat most fellelni.
Így mindent egybevetve tehát Önt most csak ezúton kérem meg, hogy bocsásson meg nekem. Tudja Pelikán szavaival "Én ideológiailag nem vagyok képzett”

A megkövetendők listáján Teleki szovjet kollaboráns elvtárs roppant magasra emelt erkölcsi és emberi méretéhez már csak egyetlen személy méltó. Rupa Melinda.
Rupa Melinda egy olyan a tárgyalások alatt percenként újabb és újabb grimaszokat az arcából kipréselni képes zalaegerszegi bírónő, aki nagyon helyesen tudott úgy hozatni rágalmazási perekben sorozatosan jogerős ítéletet, hogy egyetlen egyszer sem adott még lehetőséget sem bizonyításra. Majd ezt követően pl. a legutóbbi ítélet 2-ik oldalának első bekezdésének első mondatába még azt is belevéste, hogy „A vádlott a valóság bizonyítására indítványt nem tett” Nem sámli! A papír persze ezt is elbírja, csak a hanganyag nem. Ja meg persze az 1998 évi XIX 353§ sem bírja el, de van itt Zalában ilyen?
De most had ne jogászkodjunk, mert ugyan ezen trv 366. § (1) szabályozza, hogy egy tárgyalásnak hogyan is kell(ENE) kinézni: „A tárgyaláson a tanács elnöke által kijelölt bíró az ügyet előadja. Ismerteti az első fokú bíróság ítéletét, a fellebbezést és az arra tett észrevételeket, továbbá az iratokból azt, ami az ügy felülbírálásához szükséges…. (3) Ezután a fellebbezésre jogosultaknak [324. § (1) bek.] lehetővé kell tenni, hogy az előterjesztéseiket, illetőleg indítványaikat megtehessék.” - Ezekkel szemben mi a Rupa Melindával úgy kezdünk, hogy az ajtón való belépés után közvetlen (az ügy legelső tárgyalásának legelső percében!) már tartsuk is meg a perbeszédünket és közvetlen utána már fel is olvasta azt az ítéletet amit számára felettesei (Magyar Karcsi bátyánk) utasításba adtak. Amellett, hogy voltunk páran és ezt még hanganyaggal is tudjuk bizonyítani mára nincs ennek jelentősége. Azért mert Keszthelyen már két bírót is elbuktak, ez a nő meg pont jó volt erre a szennyes feladatra. Egyszerűen azért, mert nem az a kategória akinél lötyög fent valami is. (az eljáró bírók mentségére szóljon, hogy a 3 fős tanács egyik tagja egy fiatal srác talán Turupoli a neve, az első csúfos meccs után még benn a teremben és közvetlen az ítélet után vette a bátorságot és elmondta, hogy Ő az ítélet ellen szavazott mert az állítások igazolhatók és maximum szerinte csak becsületsértés jöhetne szóba – de ma már mint mondom ennek sincs jelentősége, csak a korrektség kedvéért és a kissrác bátorságát felemlítendő véstem le.)
Viszont ha már itt tartunk, akkor a zalai bíróságok jogkövetésére még egy olyan példát ami ezekre az ügyekre is hatással van: 367/A (3) „A másodfokú bíróság határozata elleni fellebbezést a határozat kihirdetését követően a jelenlévő jogosultak szóban, a többi jogosult a kézbesítéstől számított nyolc napon belül írásban jelenthetik be a másodfokú bíróságnál.” – no Rupa Melindánk ezt a szakaszt is mindkét alkalommal átlépte. Az ítélethozatalokat követően kapásból zárta is jegyzőkönyveket. Rupa Melinda ezt azért csinálja így, mert azt gondolja, hogy ha és amennyiben Ő sikerrel tudja elcsalni a fellebbezés lehetőségét, akkor már sosem fog kiderülni mi is lötyög nála.
De mi van akkor Melinda, ha nem játszok veled, ha nem asszisztálok – pedig még perbeszédemben előre szóltam is – viszont még az arcodra is kirakott tisztátalanságodért mostantól közvetlen a gazdáidon fogom leverni a port?

Viszont inkább ugorjunk vissza oda, hogy most bűnbánatot tartunk ebben a megtisztuló pillanatban.
Mert én ma már sajnálom, hogy ennek a hölgynek egész 3 percre a „perbeszédem” alatt csöndben kellett maradnia és így megfosztottam magamat, sőt vétkes módon környezetünket is az arcizmáról folyamatosan leolvasható számtalan értékes gondolatától. Ez talán a legnagyobb bűnöm. Sajnálom, tényleg nagyon-nagyon sajnálom.
Sajnálom ezt azért is, mert Rupa Melinda hihetetlen mód bírja a magyart is. Ő még a beismerő vallomások közt is rendet vág.
Nála mondjuk a korábbi ügynél amit most megyek tölteni ahol Melinda még kísérletet tett a kommunikációra, nos itt, ha egy vétkes orvos vallomásában az szerepel, hogy Ő megmondta a sérült édesapjának, hogy nincs esély, akkor abból szerinte nem következik semmi se. Még akkor se, ha órákkal később másik orvosok helikoptert hívnak ugyan ahhoz a beteghez. Hisz Ő fantasztikus képességével átlát a szitán akkor is amikor Ő még a meterológiai szolgálatnál is jobban tudja, hogy mikor hol voltak felhők, így mikor hova mehettek volna helikopterek. (bezzeg ha Tollernek hívták volna azt a szegény huszonéves gyereket lehet Melinda is másként látná, hogy mikor hova kell helikopter!)
Ugyanakkor a következő ügynél Melindánál amint én arról kezdtem beszélni, hogy a keszthelyi kórház közpénzlopásos ügyeinek sorozatos elkenése mára már az igazságszolgáltatás alapjait veszélyezteti, és az eljáró hatóságok felelősségét firtattam - nos akkor erre a pár gondolatomra hivatkozva Rupa Melinda percekkel később már beismerő vallomásként képes hivatkozni, és még engem védendő ezt enyhítő körülményként is emlegeti. Én meg buta vagyok és nem kapcsolok. Még a bíróknak és a magyar nyelvnek ezt a géniuszát a „hazudik” szócska közbekiabálásával is ismételten kimozgattam arcizmainak nyugalmából.
Szörnyű! Én vétkem, én nagy vétkem.
Szegény magyar tanáraim, hogy nem voltatok képesek engem rendesen megtanítani a szövegek értelmezésére, borzalmas. Császár tanár Úr. Én mindig azt hittem, hogy maga a legjobb, de most így hirtelen a Melindáét akarom.
Viszont befejezésül Melindát is megkövetem.

Melinda nagyon szerette volna – mint szóban fogalmazott is - hogy a jövendőben ezek az ítéletek visszatartanának valamitől is, ezért néhány dolgot most privátba is le kell vonnom.

Így elsőnek és még mindig az ítéletek kapcsán mindjárt a saját „értékemmel” kapcsolatba filóztam.
4 éve, mikor befogadtam egy hajléktalant - olyant akinek még az iratai szerint sem volt még lakcíme sem - nos őt amikor a 3-ik hónapban váratlan elhurcolták leültetni, Ő már akkor 4 éve is ért napi 500 Ft-ot.
Én viszont úgy, hogy részben a saját költségemre még újságot is adok ki és még a bírósági iratok tanúsága szerint is pl. egy újonnan vásárolt Volvónak is a gazdája vagyok sem érek csak napi 300-Ft-ot.
Ez az én olvasatomban viszont azt jelenti, hogy számítanak rám!
Azt jelenti, hogy azt szeretnék, ha sokat lennék vendégségben.

A tanulságok levonásánál másodszorra tehát a vendéglátók invitálásának fontosságára is rá kell jönnöm.
Ezt a fontosságot is érdemes lenne kibontani amit persze kezdhetnék ott, ahogyan a színfalak mögött kicsinálták az első körben tavasszal eljáró keszthelyi bírókat, majd folytathatnám ott, hogy pl. azóta informálisan a hajdani(!) bírósági vezetők hogyan mocskolják a távozókat (pl. azzal, hogy az augusztusban felmentett bíróknak komoly pénzügyi adósságuk van) de én ezt nem teszem.
Nem teszem azért, mert egy másfél évtizedes praxissal rendelkező családos bírónőt nem „csábít el a versenyszféra” egy faluba, ezért nem is ugrik ki csak úgy hirtelenjében máról-holnapra, és főleg nem az ismeretlenbe, egy túlkínálatos ügyvédi praxisba. Egy nő ugyanis ilyet nem tesz. Legfeljebb egy fiatal férfi képes arra, hogy lovagiasságból szolidalítást vállaljon (lásd a szintén egyik napról a másikra távozó Dull Alánt) – mert a valóságban így elbánni még a saját emberükkel is csak egy teljesen hiteltelen és félős rezsim képes.

Ez a fontosság tehát elvezet a gyengéjükhöz is, a félelmükhöz.
Persze félelmükből is volt még több is. Pl. ahogyan az egerszegi tárgyalásokon a kigyúrt roma betörőkkel és tekintélyes családjukkal a kutya sem foglalkozik – míg bennünket már a kapuban iratok nélkül is névre szólóan ismernek és várnak a biztonságiak. Már akkor kísérgettek. El egész a tárgyalóig, majd bent a tárgyalóban elállva a kijáratot, ezt követően kint a folyósón, majd az ítélethozataloknál is ismét elállva a bejáratot, stb...
Pedig fizikailag még soha senkit nem bántottam.

Szóval fura és roppant mód nyomorúságos, amikor pontosan egy félelemre épített rezsim kezd el láthatóan is rettegni.

Mert hát a jelenlegi közfelfogás szerint nem nekik kellene félni, hanem nekünk…
Hisz ma Magyarországon úgy szervezik, hogy mindenkinek van valami a füle mögött, így bárki bármikor elővehető.
Nálunk direkt olyan a szisztéma, hogy a kereskedő csak néha ad számlát, az iparos meg csak elvétve, a hivatali dolgozó a baksist lesi, az orvos meg egy rokonomat vagy fél év múlva hajlandó műteni, vagy ha kap egy nem is kicsi borítékot akkor már azon a héten, stb.. stb..
Ugye ezt a sort mindannyian a végtelenig tudjuk folytatni – node tudunk-e olyat mondani, akinél minden szabályos?
Méé nincs olyan?
Mert nem élne meg az a nyomorult iparos, ha mindenről mindig számlát adna?
Mert nem élne meg az orvos sem akkor, amikor kezdőként még a 90-et sem kapja kézhez?
Stb..stb..

Szóval valaki direkt rak ránk olyat amiről tudja, hogy töredékét sem bírjuk csak azért, hogy mindenkinek lehessen valami a füle mögött?
Csak azért, hogy mindenki megfogható így bűntudatos és kiszolgáltatott legyen?
Mindezt csakis azért, hogy mindenki maradjon csöndben, hogy senki se ugráljon?

Csakis azért, hogy ne ők féljenek, hanem mi? Azért, hogy ez a lufi még a továbbiakban is fenntartható legyen?

Mert az olajos ügy is csak addig elkenhető amíg csak egy darab elitéltünk van? De az is Nógrádi Zsolt? Igaz Őt is csak azért ítélték el mert rágalmazott (azaz hazudott) hisz kishazánkban senki sem szőkített, senki sem tűnt el a halasztott adók elől?

Mert nálunk még könyvelt bankpénzek is eltüntethetőek akkor, ha érdemben a taxisgyuszikán kívül csak egy sütit elfogadó nyomozót kell befenyíteni???

De vége van!
Mert nem az a baj, hogy lopnak. Azt a világ minden táján elkövetik.
Sokkal inkább akkor van baj, mikor lebuknak és (állami segítséggel) még meg is ússzák.
Eddig ennek a mi félelmünk volt az alapja.

Nagy ügy.
Legfeljebb mostantól nem mi fogunk félni, hanem azok, akiknek ez az egész köszönhető.

Köszönt mindenkit: Rudolf János

Ui:
1 - hogy nem kell izgulni. Ilyen helyen (elvileg) csak úgy nem tűnik el az ember.
2 - TÉNYLEG NEM szeretném ha bárki is kiváltana. Mert ez a börtön dolog nem nekem szégyen (az ítéleteknél érdemben sosem a mértékét kell nézni hanem a társadalmi fogadtatását) aztán meg én soha senkitől se loptam, és különben is én döntöttem így tehát most a saját elhatározásomból vonultam be.
Amikor pedig kijövök ismét ki fogok adni egy helikonlapot, egy olyat amiben ismét konkrétan meg fogom írni, hogy kik is és mit is loptak el a keszthelyi kórházból. Még az is lehet, hogy drága pitiáner kis tolvajaink a végére tényleg egészen híresek lesznek – így izgalmas lesz bent tartatni.
Karcsi bátyám mi is nézzük az előnyét: így legalább most majd meglátjuk, hogy a valóságban ki is faragott rá.
Mert még ha úgy hozná az élet, hogy én, az neked akkor is a szakmád lenne ;-)

---
kapcsolódó topicok:
- a bírók felmentése http://www.helikonportal.net/?q=node/447
- első fok http://www.helikonportal.net/?q=node/46

Magyarország: hét hellyel hátra

Magyarország a tizenhetedik helyen áll a Riporterek Határok Nélkül (RSF) kedden közzé tett sajtószabadság-rangsorában. A tavalyi listán még a tizedik helyen szerepeltünk.
A világ 169 országát rangsoroló, idei lista a legszabadabb sajtójúnak minősített Izlanddal és Norvégiával kezdődik - övék a megosztott első hely -, s a legkevésbé szabadnak ítélt országgal, Eritreával végződik. Az élmezőnyben van Észtország és Szlovákia (megosztott 3. hely), Belgium, Finnország és Svédország (megosztott 5. hely. A világ vezető országai közül Kanada a 18., Németország a 20., Nagy-Britannia a 24., Franciaország a 31., Olaszország a 35., Japán a 37., az Egyesült Államok a 48. helyre került.

Kínában (163. hely) nem valósultak meg a beígért reformok és sok újságíró börtönben van. Oroszország is sereghajtók között van a maga 144. helyezésével. Bulgáriát (51. hely) és Lengyelországot (56.) leszámítva az EU tagállamai az első ötven között vannak.(MTI)

Sajtószabadság?

Némely helyeken már az utcán sem politizálunk.
Sajtósok börtönben?
Na és, kit érdekel egy firkász. Ha nem fröcsögő vérről tudósít, elmehet a...
Sajnos ez a közvélemény.
Amíg mi a gesztenyét kapargatjuk, addig sokan csak lapulnak, érdektelenül meghúzódnak, vagy legyintenek.
De mi aztán tökös gyerekek vagyunk.
Írunk, ha kell, ha nem, aztán amikor a fejünkre borul a bili, mások vállvonogatva odébb állnak, mi meg viosszük a balhét.
Ez van, ma ilyen Magyarország.
Üdv.
János, mit mondhatnék, kitartás, veled vagyunk, de ez tudom szinte semmi.
K.

Szerintem egy modernkori hős

Csak igy lehet széllel szemben pisálni, megfelelően felvértezve makacssággal, kőfejűséggel megátalkodotsággal.
DE MEGÉRI!!!!!!
Szememben egy HŐS!

Porbafingtok úgy hogy

Porbafingtok úgy hogy közben vihar van a biliben

Lehet..

Lehet, de a Te adóforintjaidról is szó van itt...
Vagy neked nem számít?
Könnyű mást fikázni, Te bemernél vállalni hasonló dolgokat?
Velem együtt nem nagyon, mi?

Üdv: Kati

Por?

Igen porfészek keszthely és vele gyütt zala is, de ez a hazánk.
Ez és itt történnek azok a dolgok amiket alant olvashatsz.
Nem szabad elmenni szó nélkül ezek a dolgok mellett mert ha igen úgy nem csak az életedet, a vagyonodat, hanem a gyermekeidet és az erkölcseidet is kisajátítják.
matyas

Nem az a baj, hogy lopnak.

Nem az a baj, hogy lopnak. Azt a világ minden táján elkövetik.
Sokkal inkább akkor van baj, mikor lebuknak és (állami segítséggel) még meg is ússzák

Előrehaladott...

Előrehaladott állapotban van a kisajátítás. Ha nem a munkádat, az életedet, de a gondolataidat tuti, hogy elkezdték kisajátítani. Aki egy kicsit többre vágyik, az még tartja magát. Nem kell semmi mást tenned, mint elolvasnod minden reggel a Zalát. Na, mi hír folyik belőle? Ugye pajtás, minden szép és jó, nekünk fütyöl a rigó. Aztán bekapcsolod a tévédet. Ember! Ne is folytassam! Hát érted, hogy miről van szó. Itt csak egy média létezik, a -szemfényvesztő. A hír csak akkor hír, ha valaki lefüleléséről, megalázásáról, jóízű kibeszéléséről szól. Nálunk már a komoly dolgokra Senki sem vevő. Itt már nem hatódnak meg az emberek EMBERI dolgoktól. (Legalább egy kis erőszak, aztán ok. minden.)

Ez kell a politikának.
Gondolkodó tömeg? Minek, csak baj van velük.
Becsületes emberek? Minek, csak baj lesz velük.
Tisztesség? Ugyan, hova fajulna a világ!
Hát ez van, de azért ugye elég sokan vagyunk még, hogy a gyerekeinknek NE EZ jusson örökségül?
Üdv: Kati

galambposta

Pestról a galambposta Zalaegerszegre úgy kézbesít, hogy kesztelyen át kell, hogy adja a küldeményt egy bagolynak.
Zrinyi utca

200X300=60.000

Tisztelt hozzászólók!

Anélkül, hogy állást foglalnék az ügyben, az alábbiakra hívnám föl a figyelmet a pénzbüntetés, és annak átváltoztatása kapcsán: A bíróság úgy szabja ki a büntetést, hogy meghatározza a napi tételek számát, ami a Rudolfnál 200 volt. Ez után állapítja meg az egy napi tétel összegét annak alapján, hogy mit mond az ember a jövedelmére és a vagyonára vonatkozóan. ( valószínűleg Jani azt mondta, hogy nincs munkahelye, vagyona, csak a gyerekei! ). Ha például 1000.Ft. lett volna ez az összeg, a Rudolfnak akkor is 200 napot kellene ülnie. Tehát a bíróság Janit nem 60.000 Ft, hanem 200 napi tétel pénzbüntetésre ítélte. Az egy napi tétel összegének, ami jelen esetben 300 Ft, semmi köze nincs ahhoz, hogy hány napot kell leülnie. Egyébként ezt biztos láttuk volna, ha a Jani az ítéleteit is megmutatja, de ezt valamilyen okból csak nem tette meg. És ez a büntetés nem dolgozható le, ahogy egyes hozzászólók szerint erre lehetett volna lehetőség, mert az csak a szabálysértési pénzbírságoknál van. Ha már valakinek, vagy ismerősének volt dolga a hatósággal, az ezeket tudja anélkül is, hogy jogot végzett volna, vagy ha nem tudja, akkor ne írjon butaságot, vagy nézzen utána.
Tisztelettel: egy olvasó

Pontosítás

Az itélet 60 000 Ftról szól.
Az Atala utánna szabja meg a 300 Ft/nap tételt.
Ez igy egészen más.
Azt mindenki tudja, hogy Mo. totál le van gyarmatosítva. A startégiai ágazatok multikézben, a piac a liberalizáció miatt külföldi, meg kinai kézben, Az ipar, már csak múlt, a mezőgazdaság 1984.ben még 17 millió ember élelmiszerét adta, a tavalyi adat csak 7.2 millió. Ehez jön az ezévi alacsony termés, amit a multik már előre lekötöttek, azaz januárra üres lesz az összes magtár. Meg lehet majd venni azt ami itt termett és még itthon van, de a tulajdonjoga már a multié. Az ország vagyonát privatizáció címen szétlopták, a potenciális bevételi források, mint a bányajog 16%, míg mindenhol a világon 70 és 90 % közt van.
Ezek sok ezer milliárdos tételek.
A Jani csak annyit csinált, hogy megkérdezte: Igaz-e hogy hideg árpád 4 milliós számlát fizetett ki saját magának, igaz-e hogy a szenkovszky egyszerre két fizetést vett föl, stb, stb.
Csak kérdés. A PTK (Polgári Törvénykönyv) a rágalmazást kodifikálja egyértemüen. A következő § szerint ha igazaz amit a rágalmazásként emlitenek, nem beszélhetünk rágalmazásról.
A kórház olyan tanukat vonultatott fel akinek az7 erkölcse és igazmondása megkérdőjelezhető, bizonyítékként fogadtak el tőle egy véleményt, amit nem kellet bizonyítania. A kórház olyan tényre hivatkozik amit a jani kézből cáfol biztonyítékkal, de ezt a biróság nem fogadja be, meg sem tekinti, ezért az nincs is.
Egy nagydoktori disszertációhoz való anomália anyag van ebben az ügyben amit még nem reagáltak le és ha nem is fognak akkor az a hatalmat minősíti.
Tény, hogy két eljáró bíró már ügyvédként praktizál, tény, hogy a szenkovszkyt kirugták, tény, hogy a kórház úgy anyagi, mint erkölcsi csődben van, kétségtelen tény, hogy az itélet perfektuálódott.
Az egyenlőre csak remény, hogy itt valaki igazán megfizeti ezeket az anomáliákat, de az alanti véleményeket olvasva a jani nincs egyedül.
matyas

NEHOGYMÁR PÉNZT KÜLGYETEK

NEHOGYMÁR PÉNZT KÜLGYETEK ENNEK A BÖRTÖnTÖLTELÉKNEK!!!

aztán mért ne! A Jani

aztán mért ne! A Jani pénz büntetést kapott ráadásul megkérdöjelezem,hogy a per kétoldalán szerepló emberek közül biztos ,hogy a Janit kellet büntetni. Esetleg nem a másik oldal "LOPOT" Akik elitélték áldásukat adják a mai Magyarországi lopikodásokhoz a mondatodból itélve te is a korházi lopikodokkal értesz egyet. Szép kis erkölcsel rendelkezhetsz. Esetleg te is lopikoltál és félsz ,hogy elmondják a Janinak aki megirhatja? Eetleg te nem ÖNKÉNT mennél BÖRTÖNBE ha kiderülne, Félj is a JANI TÉNYLEG VESZÉLYES mihelyt megszimatolja a közpénzek herdálását ha kell ha nem járatja a száját. Ez a mi JANINK. Vigyázz ha már nem lesz börtöntöltelék rád is sor kerülhet ha teis LOPIKOLTÁL
HIBI

János!Te egy hős vagy de

János!Te egy hős vagy de amilyen hosszú időt kell eltöltened bent a Családodnak a Feleségednek a Gyerekeknek ugyan olyan nehéz lesz.Egy hős vagy de vajon megérdemli ez a gyáva nép?Emberek történhet ilyen 2007.-ben?Hol vannak az illetékesek hogy egy ember ártatlanul ül és senki nem csinál semmit?
Sok kitartást János neked is és a Családnak is.

Hihetetlen....

Hihetetlenül buta ember lehetsz, már bocs...
Miért kell ilyennek lenni? Mit kellene veled tenni, hogy emberként reagáld le a dolgokat? Ha nem vetted volna észre, a "Janik" érted is harcolnak, azt szeretnék elérni, hogy a Te megkeresett forintjaid a zsebedbe maradjanak, hogy minőségibb, EMBERIBB életet élhess, hogy EMBERKÉNT, egyenes gerinccel közlekedhess. Erre Te...
Gondold végig, mit írtál! Ha nem követed meg Henit, inkább ne írj ide!
(Más véleményed persze lehet a dolgokról, de ez a személyeskedés nem vall rendes emberre.)
Üdv.

Jó lenne, ha elvégeznéd a 4 elemit!

Csak akkor szóljál hozzá, ha majd tanáraid átengedtek az 5. osztályba, és az értelmi szinted legalább eléri a majomkenyérfán csüngő maki szintjét. Igyekezz!

NEM lehet mindenki oly

NEM lehet mindenki oly iskolázot mint Őn. De lehet véleménye és sajnos nem mindig azonos az Őnével. Az iskolai végzetségünk se biztos,hogy azonoos de attol nem vagyunk kevesebbek.
tisztelettel

El sem fogadná, hogy más

El sem fogadná, hogy más fizesse ki helyette. Viszont az biztosan tetszene neki, hogy a kórházi tolvajok üljék le helyette a visszalévő 196 napot.

Az lenne a becsületes

Az lenne a becsületes részükröl,vagy kifizetnék a Jani büntetését hisz nem vitás, bizonyitott nekik van miböl. Hol vannak most. Végig mernek menni kESZTHELY UTCÁIN? Esetleg nem nekik kellene a börtönbe és a családnak sok sok földi javat juttatni. BOCSÁNATOT se ártana kérni. Mért Rudolf János és CSALÁDJA bünhödik. Igaza van a Janinak 60000FT-ot EGY TISZTESSÉGES EMBER NEHEZEN KERES MEG, de gyorsan ellehet költeni pl villanyra,ovodai díjra,pelenkára stb.

Levél Jánostól

Ma reggel levelet kaptam Jánostól, melyben azt írja: odabennt minden rendben van.
Talán a hét végén beszélhetek is vele.
Addig is köszönöm mindenkinek a sok telefont és a felajánlott segítségét.

Szép napot: Heni

A szep napot szep ejszaka kovette...

Jancsika!

Elindult egy uj számlálo:
Amig te bent vagy, Heni nem maradhat parlagon, egyedül. 1x megvolt!

Teged eddig hányszor kezeltek?

Kitartás!
"egy barát"

Paraszt

Na mars innen te agyatlan állat.

TE gusztustalan MAJOM! Ez

TE gusztustalan MAJOM! Ez amit irtál csak és kizárolag téged minösit! Hihetetlen mily görény vagy. A JANI sokszor sok embert támadott de csak a teteiket ,ha ugy érezte, hogy herdálják a közöst. Soha SENKINEK A FELESÉGÉT, CSALÁDJÁT. Kérlek kérj bocsánatot a Henitől mer Ő aztán a legártatlanabb az ügybe. Te a buta agyaddal azt gondolod hogy a Jani férfiasságán ütsz peddig A Henni erkölcsébe gázolsz. Az utolso mondatod a Magyar börtön viszonyok közt ily esetek csak a köztörvényes hosszu éveket ülők közöt esetleg/ez is csak pletyka/,de nem az önként pézbüntetést leülö és autóbalesetet okozó elitéltek /nekik van IQ-uk / között divat
KÉRJ BOCSANATOT a Henitöl de nem ártana a két gyerektől is mert besároztad primitiv mondataidal az anyukájukat .
Mind ezt NÉVNÉLKÜL mert enyira jelemtelen vagy!
HIBI /egy barát/

Kórház ügy:RJ sitten

Az a legnagyobb problémája Jánosnak,hogy ezek után büntetett előéletű lesz,ha befizette volna a pénzt ezt elkerülte volna.A büntetett előéletnek sok hátránya lehet,És neki 2 gyermeke van és igaz,hogy talpraesett felesége,de öt is nehéz helyzetbe hozta.A 60000ft sok pénz.Persze azoknak az orvosoknak, mindenféle gazdasági igazgatónak meg közpénzen dolgozó kórházi /nem betegekel /foglalkozó százezres fizetésekkel könnyű azt mondani ,FIZESS! mert bele szoltál a kis_nagy úzletelésünkbe .Ez jó lecke lesz Jánosnak,hogy csak akkor vádaskodjon,ha 100% bizonyiték van a kezébe,hogy korrupcióval vádoljon meg bizonyos társadalmi köröket

Kórházi ügy: RJ sitten

Kedves Hozzászóló!
Nem hinném, hogy ebből a börtönbe kerülésből RJ-nek problémája lenn, mivel Ő csak a pénzbirságot vállata át arra, hogy inkább leüli, Nálunk Szombathelyen Dr. Ceglédi Csaba alpolgármester lehetett két év után, azután, hogy jogerősen több. mint egy évre a bíróság felfüggesztett börtönbüntetésre itélte a diákok megkeresett pénzének elsikkasztása (lenyúlása) miatt. Sajnos jelenleg a büntetett , pardon a büntetlen előéletnek nincsen előnye. Ma ezt az országot a hazugok, tolvajok vezetik. (Aki hazudik, az csal, aki csal,az lop, ...........)
A jelenlegi igazságszolgáltatás mellett én még 100%-os bizonyítékok esetén se mernék vádaskodni, mert a "régi idők tanúinak kezei messzire nyúlnak" (NEVEKET NEM MONDOK), pl,: Rendőrség, Ügyészség, "Független" Bíróság.

Kórház ügy:RJ sitten

Kedves Heni! Én ugy gondoltam,ha ki jön János a sittről akkor lesz kényelmetlen,hogy büntetett előéletű Pl: elkölcsi bizonyitvány stb ez egy megbélyegezés még akkor is ha igaza van.Szélmalom harcot vivott .Én erre gondoltam amikor a hátrányról irtam.Minden jót kivánok magának és a gyerekeknek,és erre most nagy szüksége lesz.Hosszú ut van még maga elött Heni

Köszönjük szépen, mi

Köszönjük szépen, mi jól vagyunk. Nagyon sokan megkerestek már telefonon is, hogy miben segíthetnek, köszönöm mindenkinek.
Mint János is leírta, nem a 60ezer Ft a sok, és jónéhányan fel is ajánlották már , hogy kifizetik. De kérek mindenkit, tartsuk tiszteletben a kérését, melyszerint, ne fizessük ki helyette.
A 100% bizonyítékkal kapcsolatban pedig annyit, hogy mindezeket a János nem tényként állította, hanem Kérdezte!
egy kis emlékeztető a perről:
http://helikonportal.hu/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=890

Szép napot mindenkinek:
Heni

egy országos portálról cikk és hozzászólások

Rudolf János a keszthelyi Helikonportal.net szerkesztője bevonult a zalaegerszegi sittre.
János internetes ujságja - Helikonportal.net - nemtörődve azzal, hogy MSZP-s vagy Fidesz-es érdeket sért kíméletlenül és rendszeresen rávilágít a kisváros korrupciós ügyeire.

A keszthelyi kórház korrupciógyanús ügyeit is ő tárta föl. A rágalmazási perben János bizonyítékait a bíróság csak részben fogadta el. Rudolf Jánost a Zala Megyei Bíróság 60 ezer forint pénzbírsággal súlytotta. János nem fizetett, és a bíróság az egyébként jól kereső Rudolf János pénzbírságát 200 nap elzárásra változtatta(napi 300 Ft).
János ki tudta volna a büntetést fizetni, de inkább a börtönt választotta, hogy rávilágítson - a cseppben a tengerre - egy kisvárosi korrupción keresztül a kormányzati-állami korrupcióra.
Rudolf János nem bűnös, hanem hős. Korunk hőse, aki szembeszállt a korrupcióval.
Boldogok, kik üldözést szenvednek az igazságért mert övék a mennyek országa.

Rudolf János: A múlt héten csütörtökön kézhez kapott másodfokú kórházas bírósági ítéletet elolvastam, elgondolkodtam, majd arra a következtetésre jutottam, hogy nem fellebbezünk, és bűnhődnöm kell. Így nem csak megkövetem környezetem, hanem szándékom komolyságát még bizonyítandó az ítéletnél kicsit korábban érkező meghívást is elfogadom, és még ma az egerszegi bv-be is önként bevonulok.
Tudom. El is bujdokolhatnák mindenféle szanatóriumokba akkor, ha szocialista miniszterekkel bizniszelgetnék, vagy akár ki is fizethetném ezt a mostani bírságot, ha én is olyan ütemben lopnám a pénzeket mint a felperesek. Viszont ezt csak úgy egyszerűen letudva senkinek sem lenne elég jó.
Nem jó, mert akkor „A szegény”, „A megbántott” és „A meghurcolt” keszthelyi kórházi vezetőknek nem okoznák lelki kielégülést a börtönhónapokkal. Folytatás.

Hozzászóló: Mácsay József @ 09 Oct 2007 10:49 am
Rudolf János valószínűleg nem tehetett mást, mint amit erkölcsösnek gondolt.
Egy MINDENKIÉRT.
Én pedig azt gondolom erkölcsösnek, hogy ha befizetjük helyette a pénzt.
Mindenki EGYÉRT.
(Ne feledkezzünk meg a közterhekről sem!)
Ki lesz az ügyintéző? Kit kereshetek az ügyben 10.000,- Ft-tal?

Hozzászóló: Schmidt Judit @ 09 Oct 2007 12:47 pm
Én is szívesen csatlakozom az előttem szólóhoz, de szerintem többet tennénk az üggyel, ha az nagyobb médianyilvánosságot kapna...Esetleg a Morvay Krisztáékat is érdekelné a dolog. Egy médiabotrány talán elvenné a kedvét az "elfogult" bíráknak. Gondolom az ÚDK már dolgozik ezen. Tisztelettel: Schmidt Judit.

Hozzászóló: Borz Membrok @ 09 Oct 2007 01:15 pm
Magam két tarsoly aranyat küldök azonnal egyik vitézemmel kKszthelyre.
Az egyik tarsoly arany Rudolf uram szabadságát szolgálja, a másik azt illeti, aki élve vagy halva kézrekeríti és idehozza a tatros völgyébe Eörsi Mátyás uramat. igen én is segitek!
Borz Membrok csángó-komán fővezér
Tatros völgye/Fővezérségi Szállás

Hozzászóló: Molnár F. Árpád @ 09 Oct 2007 02:49 pm
I.
Magam is kerültem annak idején a kecskeméti kórház bűnöző eminenseivel súlyos konfliktusba. Minden elismerésem és gratulációm Isten Nevében Rudolf Jánosé. A kórházakban az orvosmaffia önmagában olyan erős, hogy aki egy orvossal szembe kerül annak bárminemű bűncselekményei miatt, a teljes Orvosi Kamarával találja magát szembe. Ha pedig az Orvosi Kamara az ellenséged, akkor az NBH is az.

Ez a törvény.

A honlapomon (http://leleplezesek.extra.hu) szívesen adok helyet Rudolf Jánosnak bármikor, de ennél sokkal többet is kész vagyok megtenni.

Ha bárki segítségünkre tud lenni a zalai kórház bűnözőinek korrupciós ügyeit, valamint az állampárti összefonódások feltárását illetően, keressen meg névvel vagy név nélkül személyesen, vagy a csillagokert@citromail.hu címen.

Minden bejelentést szívesen veszek.

Fogjunk össze az állami szervezett bűnözés, azaz a maffia ellenében.

folyt.Hozzászóló: Molnár F. Árpád @ 09 Oct 2007 02:49 pm
II.
Máté 23. Része, Jézus Szavai:
- Jaj nektek, képmutató írástudók és farizeusok! Mert megdézsmáljátok a mentát, a kaprot és a köményt, és elhagyjátok, amik nehezebbek a törvényben: az ítéletet, az irgalmasságot és a hűséget: pedig ezeket kellene cselekedni, és amazokat sem elhagyni.
Vak vezérek, akik megszűritek a szúnyogot, a tevét pedig elnyelitek.
Jaj nektek, képmutató írástudók és farizeusok! Mert megtisztítjátok a pohárnak és a tálnak külsejét, belül viszont rakva vannak ragadománynyal és mértéktelenséggel.
Vak farizeus! Tisztítsd meg előbb a pohár és tál belsejét, hogy külsejük is tiszta legyen.
Jaj nektek képmutató írástudók és farizeusok, mert hasonlatosak vagytok a MESZELT SÍROKHOZ, amelyek kívülről szépeknek tetszenek, belül pedig holtak csontjaival és minden undoksággal vannak rakva. Éppen így ti is, kívülről igazaknak látszotok ugyan az emberek előtt, de belül rakva vagytok képmutatással és törvénytelenséggel.

Molnár F. Árpád.
Nem sok mocskosabb féreg van azoknál, akik oknyomozókra és tényfeltárókra vadásznak.
Isten Irgalmazzon nekik, amikor már előttük minden jobb érzésű ember bűnbocsánatot és örök boldogságot nyert.

A bírói kar pedig - nyúljon az ember szinte bármely ügyhöz(!), bármelyikhez(!) - maga a megtestesült bűn, bűnözés, kapzsiság, rosszindulat, élvhajhászat, szexuális és olajbűnözés, kisstílűség, bűnpártolás, korrupció, gyávaság, italozás és alkoholizmus, közönségesség, kegyetlenség, embertelenség és gerinctelen szolgalelkűség. Úgy viselkednek, mint egy disznó, olyan stílusban beszélnek, mint egy vérgőzös állat. A bírók most is olyanok, amilyeneknek Krisztus Leírta őket 2000 évvel ezelőtt. Pont anni tartás, becsület, tisztességre való igény és szeretet van bennük.

Hozzászoló:vendég @ 09 Oct 2007 03:13 pm
II.
Persze kivétel mindig akad: ők azok, akik nem viszik közöttük semmire.

Sosem felejtem el, amikor egy bíró annak idején arról érdeklődött több magas rangú katonatiszt orvossal egyetemben - akkoriban még nem volt Internet, így valamennyi vérbírósági áldozatot és politikai gyilkosságot el lehetett titkolni -, azon gúnyolódott, hogy mit akarok én bárki ártatlanok védelmével, hiszen ők, az "elit" így élnek, jó nekik így, és nevetséges az emberi jogok képviselete. Széllel szemben egyébként sem lehet - mondták -, és hát nevetséges, hogy ez mások bajaival törődik, ahelyett, hogy úszna a moslékban az árral együtt.

Ma már ugyanezek az emberek nem mernek nyíltan ehhez hasonlóan sem megszólalni.

Csak a beismert esetek szerint is 600-800-an haltak meg a '90-es évek óta.

újabb hozzászolások

Hozzászóló: Mácsay József @ 09 Oct 2007 09:31 pm
Szegény Rudolf János!
és szegény sajtószabadság...
Mi veszejtjük el mind a kettőt, ha nem értjük meg, hogy ismeretlenül sokunknak kell kiállni értük: sok pici forintot összeszedni és meggyőzni, hogy érdemesek vagyunk rá egyáltalán, hogy elfogadja.
Délben még azt hittem, hogy van a portál olvasóiban annyi, hogy holnap este már otthon lehessen a négyhónapos babájánál.

Hozzászóló: Schmidt Judit @ 09 Oct 2007 09:42 pm
Kedves Mácsay úr!
Van bennünk betyárbecsület, hova küldjük a pénzt?(10 e ft) Bár nem túl logikus egy "éhségsztrájkolónak bablevest küldeni", de hátha meggondolja magát. Szeretettel: S. Judit

.Hozzászóló: érthető vagyok ? @ 09 Oct 2007 09:53 pm
Maga Mácsay, nem akarja megérteni az erkölcsöt ! Nem az a kiállás, hogy egyenként kalapozunk, hanem, hogy az aljas bűnbandát nem támogatjuk egy fityinggel sem !!! A jövedelmünk 90 %-át lopják el és még zsebpénzt is kéne adni ? Se ezt se azt ! Nehogy már a kunyerálásból sportot csináljon !
A gyökérig kell leásni, ahol a gazokat tövestől kell kitépni és nem a konkolyból csipegetni időnként.
A féreg-rágta csónakot se lehet évekig tömögetni rágóval, mert 1 óra alatt elsüllyed. A józan eszét próbálja használni, és ne keverje bele a 4 hónapos csecsemőt.
Budaházy 1 hónapos csecsemőjét és 2 másik gyerekét kényszerítették a családjától távol ezek a bűnbandák és nem hallottam, hogy gyűjtöttek volna. Pedig még most se találták ki, hogy miért lehetne terrorizálni. Egy törvénytelenül felépített ocsmány orosz emlékmű 1 részének eltávolításáért? Várom kimerítő válaszát

.Hozzászóló: Bégány Attila @ 09 Oct 2007 10:20 pm
Kedves Mácsay József és Schmidt Judit ! János nem azért vonult be a börtönbe, mert nem tudta kifizetni a 60.000 Ft-os büntetést, hanem azért hogy felhívja a figyelmet a korrupt rendszerünkre. Az azonban biztos jól esne neki, ha valakik mégis küldenének neki pénzt. Ez szolidaritást is jelentene és csendes kérést is: ne töltse ki a 200 napot. Várjuk mi is és a családja is.
Az ÚDK honlap menüsorában balra fent van egy 'Banki átutalás' rovat. Ez az ÚDK bankszámlája. Ha ide küldik a pénzt, mi továbbítjuk János családjának.

Hozzászóló: Mácsay József @ 10 Oct 2007 09:06 am
Kedves Bégány Attila!
Én pedig azért fizetek - váltságdíjat -Budapestről, hogy a rendszer figyelmét felhívjam arra, nem hagyom Rudolf Jánost egyedül. Neki pedig azt üzenem, hogy legyen szíves fogadja el, s kint tegye tovább a dolgát.
A pénz átutalva. A lebonyolításért köszönetem a gesztoroknak. Sikertelenség esetén a pénz felhasználásról való döntést Önökre bízom.

Kedves Érthető vagyok!
A hadifoglyok kiváltása a középkorban a saját emberekért való felelősséget, egyfajta szolidaritás vállalását jelentette. Nem az volt a szempont, hogy az ellenség ezáltal gazdagodik, ha egyszer nyert, akkor nyert.
A filmiparnak "hála", nagyjából minden gyerek ismeri Oroszlánszívű Richárd történetét... De nemcsak királyokról szól a történelem. Ha már az Outremer korszakát hoztam fel, ott van Jeruzsálem visszafoglalása. Szaladintól a lovagok hány szegény városlakó szabadságát váltották meg a saját aranyukkal? (Ha jól emlékszem, még a szultánban is volt annyi, hogy a legszegényebb százat maga engedte el erre tekintettel.)
Amit tegnap vállaltam, megtettem. De nem ez a lényeg: Keszthelyen kellene a közadakozást megszervezni, hogy Rudolf úr tudja: haza megy.

Egy iszlám hívő nyolc évszázaddal ezelőtt tökéletesen megértett egy keresztény lovagot (egyik katona a másik katonát), kérem, fogadja el Ön is a válaszomat.

Tisztelettel:
Mácsay József

MEGJEGYZÉS: Már 900 FT leült. Aki kiszámolta a 300FT /NAP büntetést, az tudja ma Magyarországon az álamnak menyibe kerül egy rab tartása?

még ujabb

Hozzászóló: Tomcat @ 11 Oct 2007 10:19 am
Igazán egy szava se lehet Rudolf Jánosnak, őt legalább elítélték, mielőtt bezárták, és még a lakását se túrták fel bomba után kutakodva.

Hozzászóló: Alfred @ 11 Oct 2007 11:21 am
"Nem jó, mert akkor „A szegény”, „A megbántott” és „A meghurcolt” keszthelyi kórházi vezetőknek nem okozNÁK lelki kielégülést a börtönhónapokkal."
OKOZNÉK! _N_É_K_!!!
Figyeljetek a fogalmazásra, a suksüköléssel egyenrangú egyre terjedő nákolás ne jelenjen meg itt is!

Hozzászóló: Lipták-Lipow Sándor @ 11 Oct 2007 04:33 pm
Legnagyobb megbecsülésem Rudolf Jánosé!! Igazi nemesek kevesen vannak,
proli és prosztó a parlament falait feszíti...

Hozzászóló: Vogel András @ 11 Oct 2007 05:09 pm
Ebben az országban most már minden lehetséges.Becsületből bűnöző lesz,tolvajból szent ember.Amit meg engednek maguknak arra most nem lehet szavakat találni és mondani.Sajnos Rudolf János csak egy és még sok ilyen emberre lenne szükség.Kitartás Rudolf János,csak feltámad a magyar virtus és meglesz a böjtje ennek az álnok csapatnak végre.!

legujabb

Hozzászóló: mani @ 13 Oct 2007 09:43 pm
Azt hiszem ennek az ügynek nagyobb sajtót kellene adni. Aki tud ebben segíteni, vagy van valaki újságíró ismerőse, kérem segítsen Rudolf Jánosnak kiharcolnia az igazát, hogy legyen értelme annak, hogy felvállalta a börtönt.
Üdv minden igaz magyarnak!

gazdag Magyarország

Azt hogy mennyibe kerül 1 rab/nap tartása,azt nem tudom,de abba biztos vagyok,hogy joval több mint 300 FT. Abba is biztos vagyok aki ezt kitalálta az BIZTOS VOLT A DOLGÁBA mármint nincs olyan ember ma Magyarországon aki ily nevetséges összeget ily hosszu börtönre változtat

Matekoljunk:
- büntetés / 300FT*200NAP=60.000 FT /
-állami költség / ???FT *200NAP=?????? FT /

Aki tud segitsen töltsük ki a hiányzó részt!

hmm.

most másodfokon elítélték? vagy pénzbírság van amit inkább leül... most hogy is van ez?

?

most ha kifizetné a 60e forintot akkor nem kéne leülni?

igy van

jól mondod

300/nap

Jani leült 2 napot, azaz 600.-ot. Még maradt 59.400.-
Ki dolgozik ma ennyiért, akáűr óránként is?
(Ő ül, az igaz.)
Barát

senki

azért kapott ilyen fura sarolkszámokat, hogy biztos kifizesse! valaki hallot már 300Ft-rÓl FURCSA

Emberek!

Hány ember vállalná be ugyanazt, mint Jani? Ezerből egy se. Ezzel nem eszetlenebb lett, SOKKAL TÖBB, mint mi! Hogy nekimegy másoknak? Hát valakinek ezt is tennie kell. Mert mi vidáman pusmogunk, lapulunk, mint a nyúl. De tényleg! Jani hisz abban, hogy igaza van! Hisz abban, hogy közpénzeket nem lehet bübtetlenül elsuvasztani! Hisz abban, hogy az emberewket nem lehet az orruknál fogva vezetni! Hisz abba, hogy BECSÜLETESEN jobban műköshetne a világ! Hisz az IGAZSÁGBAN! Neki nincs más eszköz a kezében, pusztán a tények, (vagy sokak által tudott, de nem kitálalt információk) közreadása. Miért olyan érthetetléen az, ha ezért még a megaláézó börtönbüntetést is képes felvállalni? Jó ember? Nem biztos! De, hogy igazságkereső, közért tevő, az biztos. A MI dolgunk, hogy ezt végre felfogjuk, hogy támogassuk, hogy vele lesgyünk. A mi dolgunk, hogfy továbbra is hiteles információkatz adjunk azokról a dolgokról, történésekről, melyek szűkebb környezetünkben történnek. Nem szabad pártpolitika, sógor-komaság miatt kivételezni! Nem bizony! Ahol rohad a piros alma, a narancs, a zöld, vagy kék, ott azt nyakon kell csípni, Csak közösen, jó szándékkal! Ez nem mocskolás, ezt SAJÁT érdekünkben, a jövő nemzedékért tegyük, tehetjük meg. Emberek! Álljunk meg egy pillanatra, és legyünk egy percig Jani helyében!
Akkor most boölond, idealista, vagy "csak" igazságkereső ember a mi Janink?

Egy másik barát

Érdekesség:

Érdekesség: közmunkában, napi 6 órában 5000,-Ft-ért lehet ledolgozni a büntetést, olyan egyéneknek akik garázdálkodnak, lopnak, csalnak.

Jani... neked elment az

Jani... neked elment az eszed... Szerintem újabb perre számíthatsz... Ezúttal a bíróság részéről...

Mert lehet akár lesújtó véleményed is róluk, az is lehet, hogy 100000 %-ban neked van igazad, de a szóhasználatra azért nem ártana odafigyelned... Így saját magad alatt vágod a fát...

HIBA volt nekimenni nagyobb

HIBA volt nekimenni nagyobb rafináltabb és okosabb embereknek!!!!!! Ez volt az igazán nagy hülyeség!! Kikezdeni az elitet??? van neked agyad RJ? Soha nem is volt

Hiba

Mi az ,hogy okosabb,mi az, hogy elit.Te agyatlan .Ha csak azt látod az egészben nagyon..nagyon nagy baj van veled...Sajnállak

Te a kórház vezetőségét

Te a kórház vezetőségét hívod elitnek? Ez szomorú. Az okos nem lopva teremti meg a pénzét, hanem jó üzletet csinál, és nem tőled/tőlünk veszi el. Persze, ha Te is közéjük tartozol, akkor most örömödben táncolhatsz, de egy kis féreg maradsz akkor is.

Agyam eldobom

Szóval nálunk Magyarországon NEM volt olajszőkítés, NINCSENEK közpénzlenyúlások, NINCSENEK kereszbe számlázások, itt SEMMI rendellenes sincs.
Itt maguktól GAZDAGOKNAK meg PÁR ÉV alatt a tűzhöz közeli politikusok, biznicelők,stb...
Itt minden szép, és jó, itt nyugodtan halad az ÖTÉVES terv megvalósítása, itt ELVTÁRSAK, csak szépen csücsüljön mindenki a seggén, és fogja be a pofáját!
HÁT EZ MÁR HIHETETLEN!
MOST LEHET KEZEKET DÖRZSÖLGETNI, JANIT KOMCSI BARÁTNAK NEVEZNI, VAGY FIDESZNYIKNEK, DE MELYIK?
Egyik sem, csupán egy idealista (bolond), aki hiszi, hogy a dolgoknak TISZTESSÉGESEN KELL működniük.
Korrupció, csalás, lenyúlás és mellébeszélés NÉLKÜL.
EZÉRT ÜL MA BÖRTÖNBE!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!
(Egy sokadik barát)

Mennyit fogsz ülni, Jani?

Kicsit zavaros és hosszú az írás. A lényegre térek, ami sokakat érdekel: Mennyit fogsz ülni és hol..., Jani?

200 nap

Itt a végzés: http://www.helikonportal.net/?q=node/467

200nap

Információm szerint a nagytudású Sebestyén Atala úton van férjecskéjével Nápolyba,hogy ott kipihenje a gusztustalakodását.

HA HA

Nagyon vicces, a gusztustalan te vagy. Meg akkik "loptak"! A Janin lehet gunyolodni, viccre is veheted, de ha nem a csalokkal értené egyet esetleg elitélnéd a cselekedeteit, mint sok sok ember, akkor a bünössökön viccelődnél nem a Janin.
szeretnélek megérteni.

ha

Nem gúnyolodtam te félkegyelmű idióta

rá jöttem bocsánat

A nevet elnéztem, ősszeállt bocs!

jani sitten

Ha ki jőn megmondja.Nem zavaros, tényszerű, nehezebb felfogásuaknak jó tanács olvassák el mégegyszer.
HASZNÁLHATÓ IRODALOM HELIKON LAPOK FÖLEG A 2-ES SZÁM.

A fontosabb miért Ő ül, aki elmondta az igazságot, a "bünössök" mért nincsenek az igazság szolgáltatás látoszögébe.

HIBI /egy barát /

RJ

Jogállam,igazság/talan/szolgáltatás.Tehetetlen dühömben szétrobbanok.,és nem tehetek semmit.Nem- ilyen jognak nevezett mocsok nem kell -,s azok sem akik ehhez aszisztálnak.

Jani, vedd már

Jani, vedd már észre,attól még hogy fizetés helyett leülöd a 200 napot senki sem fog mártírnak tekinteni!!!Márpedig nekem úgy tűnik ezt szeretnéd

mártir?

Ki az a bolond aki mártirkodásból ennyit? Eszednél vagy? 200 még gombocbol is sok.Szerintem. Szerinted? FÖLEG EGY 4 HÓNAPOS BABÁVAL! Lopni szabad? Tényeket feltárni bün!?

HIBI /egy barát/

Nem igazán követtem, hogy

Nem igazán követtem, hogy mi történt.
De adjuk össze. Komolyan mondom.

Csak idézet?

Nem ismerem sem Rudolf Jánost, sem az előzményeket, de találó lehet a következő, Ryszard Kapuscinskitől származó idézet: (Azzal, hogy minden hasonlat egy kicsit sántít)
" Az embernek nem lehet túl korán igaza, mert akkor a karrierjét, sőt gyakran a fejét kockáztatja. Minden igazság sokáig érik, az emberek pedig közben szenvednek, vagy a sötétben botorkálnak. De hirtelen eljön egy ember, aki ezt az igazságot hirdeti, mielőtt még megérett volna rá az idő, mielőtt még általánosan elfogadott igazsággá vált volna, és az ilyen eretnek ellen összefognak a hatalmon lévő erők, és máglyára vagy tömlöcbe vetik, vagy felakasztják, mert érdekeiket, a nyugalmukat veszélyezteti." (Vitamin)

ÉÉÉljen RJ!!!! ÉÉÉljen

ÉÉÉljen RJ!!!! ÉÉÉljen Vitamin! A megváltó mártír és az igazmondó bölcs csatlósa! Ti vagytok egy szebb és igazságosabb jövő zálogai! :)))) ÁVE ÁVE! :)))))

te mindig ily gonosz vagy

a többség hála isten mem igy gondolkodik

MÁR GYÜJTENEK /számlát is nyitottak/ ÉS NEM AZÉRT MERT NEM TUDNÁ KIFIZETNI
Akik a jános gondolkodásával, igazság keresésével egyetértenek azoknak felhivom a figyelmét e véleményre:

"Én pedig azért fizetek - váltságdíjat -Budapestről, hogy a rendszer figyelmét felhívjam arra, nem hagyom Rudolf Jánost egyedül. Neki pedig azt üzenem, hogy legyen szíves fogadja el, s kint tegye tovább a dolgát."

IGEN JÁNOS GYERE KI ÉS HARCOLJ, HARCOLJUNK. Sajnos kis országunkba sok felfedezésre váró ügyecske van, és kevés János! Akik rosszalkodtak a korházügybe és bepereltek azok akik elitéltek azok most merre járhatnak?
Remélem szégyenükbe bujdokolnak.
Ha bárki találkozik velük Keszthely utcáin adja meg a számlaszámot az a minimum, hogy Ők akik "loptak" és akik azisztáltak akik börtönbe juttaták Jánost adják vissza A CSALÁDJÁNAK.

HIBI /egy barát/

szamla szám

2007, október 10 - 16:41 - Vendég
számla szám
11705008-29903933
Irják oda Rudolf Jánosnak

NA PERSZE: Irják oda Rudolf Jánosnak

Remélem senki sem volt olyan hülye, hogy küldött ide pénzt. Mindjárt én is ideírom a számlaszámomat, aztán "RJ" címszóval jól átverve titeket küldhetitek a pénzt!:)
Meg akinek Volvója van (RJ-nek!), az nem szorul rá más pénzére! Nem azért ül, mert nem tudta volna kifizetni......................

Egy nap hány forint?

Tudok olyan esetről, hogy kozbotrány okozásért kirótt 50000.- Ft-os pénzbíságot(az illető munkanélküli, nem a napon barnult volt) napi 2500 .- Ft/nap, azaz 20 írd és mond elzárásra változtatták. Az igaz magyar csak 300.- Ft -ot ér????????

Egy nap hány forint?

Tudok olyan esetről, hogy közbotrány okozásért kirótt 50000.- Ft-os pénzbíságot(az illető munkanélküli, nem a napon barnult volt) napi 2500 .- Ft/nap, azaz 20 nap, írd és mond, elzárásra változtatták. Az igaz magyar csak 300.- Ft /nap-ot ér????????

Koncepciós per!

Megdöbbentő, ami itt összeállni kezd...

Többórás olvasgatás után megkísérlem összefoglalni, ami történt.

1.Adott a keszthelyi kórház, ahol sorozatos visszaélések történtek.
2.Rendőrség, ügyészség vizsgálja az eseteket, a visszaélések tényét rögzítik, de megállapítják, hogy a feltárt szabálytalanságok miatt nem emelhető vád a kórház akkori vezetése ellen.
3.A kórház rágalmazás vétsége miatt beperli Rudolf Jánost.
4.A tárgyalás során nem hallgatják meg a tanúit, végül másodfokon, jogerősen 60.000.- Ft pénzbírságra, vagy 200 nap elzárásra ítélik.
5.Rudolf nem hagyja magát, írogat, kiadja az aktuális Helikon Lapját, melyben beszámol a történtekről. Kommentálja is.
6.A még hivatalban lévő igazgatónő ismételten feljelent. Eljárási hibáktól hemzsegő módon elsőfokú ítélet: 4 hónap felfüggesztett. Közben igazgatónőt a képviselő-testület - ellenszavazat nélkül-, azonnali hatállyal elbocsájtja. Miért is? Csak nem igazak véletlenül a Rudolf János által firtatott disznóságok?
7.Másodfokon az ítéletet helybenhagyják, de úgy, hogy a vezetőbíró(nő) első mondata az, hogy Rudolf Úr, akkor tartsa meg a védőbeszédét. Rudolf János 10 percet beszél, majd a bíróság a folyosóra küldi a résztvevőket. 5 perc telhetett el, ítélethirdetés: elsőfokú ítélet helybenhagyva. Indoklás felolvasása: 8 perc. Primitív kérdésem, hogy hogyan lehet megfogalmazni és leírni egy indoklást 5 perc alatt, aminek a felolvasásához egyébként 8 perc kell? Csak nem előre meg volt írva? Azt is olvastam, hogy a tárgyalásról titokban hangfelvétel készült. Hozzátok nyilvánosságra! Rosszabb, mint az 50-es évek koncepciós perei! Mindez 2007 októberében, egy uniós országban, demokráciában, jogállamban. A „független magyar bíróság”- nak úgyis mindegy, a botránysorozat folytatódik. Ja és hogy mitől független? Hát a jogtól és az igazságtól biztosan.
8.Rudolf János igazságérzete azt diktálja, hogy ne fizesse ki a korábbi pénzbüntetést, inkább leüli. Valószínűleg azért, mert így azt reméli, hogy így felhívhatja a figyelmet a Keszthelyen (is) folyó szabad rablásra, a jogtiprásra.

Van azonban egy dolog, amit nem árt meggondolni. A bírák, ügyészek, rendőrök is emberek. Megbetegedhetnek, vagy hozzátartozójuk betegszik meg, elüti valamelyiket a villamos, stb. kórházba kerülhetnek. Képzeljetek el egy bírót, mondjuk aki elmarasztal egy kórházi igazgatót, aztán befekszik valamelyik osztályra. Na ne.. Pusztán elmélet fejtegetés, de mit ítéltek volna akkor a bírák, ha az igazgatónőt még a tárgyalás előtt felmentik?
János barátunk valóban veszélyes a társadalomra. Veszélyes a lenyúlós politikai elitre, a megélhetési politikusokra, a bizizőkre, a mások nehezen kiizzadt adóforintjainak eltüntetőire. Modern kori Tell Vilmos, vagy Robin Hood. Nem pozíciót akar, nem kenőpénzt, rendet. Igen, valóban: idealista. De kedves barátaim! Ne hagyjátok egyedül, segítsetek neki, segítsetek magatoknak! Gyűjtsetek össze minden olyan iratot, bizonyítékot, fotót, hanganyagot, amely alkalmas visszaélések leleplezésére, és küldjétek be a www.helikonportal.net -re. Segítsetek, hogy az eset minél nagyobb nyilvánosságot kapjon!

Lincoln

Tojjátok tojjátok

Tojjátok tojjátok kiváncsian várjuk, főleg azt a bizonyos hanganyagot a mekenésekről :)

Milyen lehet?

Milyen lehet így élni? Szánalmas...menj el ettől az oldaltól ....most.

Ez nem vall magyarságra

Ôseink forognak sírjaikban.
Hogy meri magát magyarnak nevezni az, aki elitnek nevezi a csalókat, korruptokat?
A rossz elleni küzdelem mindannyiunkban meg kell(ene), hogy legyen. Mégis van közöttünk olyan, aki az igazság ellen van? Kígyót melengetünk a keblünkön, vegyük észre! A fejétöl büzlik a dög!!! El kell taposni ôket. Fent is, lent is. Aki ellenünk van, az nincs velünk! Október 26-án mindenkire szükség lesz! Legyetek éberek! Közel a vég!!! Közelebb mint gondolnátok! De nektek is cselekedni kell, nem a TV-ben nézni, hogy hogyan kaparják ki nektek a gesztenyét! Mert akkor nem érdemlitek meg! Legyen már végre vér a pucátokban, tegyetek magatokért, ne másoktól várjátok a megváltást! Hol van a becsület, az igazság, a jóság, a rend, ...

Hogy jön ez ide?

"Ez nem vall magyarságra" irás zagyvaságát nem értem, és szerintem nem passzol a témához. Talán a kurucz.infó híd-foglalási felhívására utalsz, és az lenne a végítélet? (Mondjuk egy rezonancia-katasztrófával?)
Azt azonban tudnod kell, hogy nincs abszolút igazság, a Te igazad nem biztos, hogy a másiknak is igaz, így az igazság ellen véteni nem lehet, csak a jog ellen. (Vitamin)

SAJNALAT

BELEOLVASVA A GYALAZATBA; HOGY MERT; ILY SOK SZEMET SEMMIRE VALO JELLEMTELEN MONDATOT MOSTANABAN MEG NEM OLVASTAM; ITT A MAGYARSAG ALJASSAGA A SOK SEMMIRE VALO EMBERREL EGYUTT; KIK ELADJAK A NEMZETET TALAN MEG AZ ANYJUKAT IS CSAK PENZT LASSANAK; SEMMIRE VALO ESZTELEN BAROMSAGOK MELYET ITT LEHET OLVASNI; A MEGMARADT SOK ROHADEK MELY A VERUNKET SZIVJA MEG KOZTUNK VAN ES SZIVJA; TESZI A KARAT AZ ORSZAGNAK;
REMELEM LESZ MEG MAS IS MIKOR NEM BOMLOTT AGYU VESZETT VOROS HULLIGGANOK ES CSALOK SZIVJAK A NEMZETNEK A VERET; MERT A BOTNAK KET VEGE VAN;
GYALAZAT MI ITT FOLYIK ES EZ IS AZT BIZONYITJA HOGY IGEN CSAK FERGES ES PONDROS AZ ORSZAG TE VAGYUNK BUZLO URULEKES SZAGU FERGEKKEL
DE GONDOLOM SOKAN IGY VELIK A SOK SEMMIRE VALO ESZTELEN KOPPANTAS UTAN NEM ART HA MAGUNKBA SZALLUNK

fat vagyok

Ha segítség kell, üzenj az e-mailomra
Köszönt: fat

Tartalom átvétel Tartalom átvétel