RJ: Üdvözlet és köszönet mindenkinek

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

Párom jóvoltából ma (péntek) megkaptam nemcsak a hozzászólásokat kinyomtatva, hanem egy rövid leírásként azt is, hogy bevonulásom óta kik és milyen sokan hívták őt fel telefonon. Nagyon köszönöm és nagyon jól esik, hogy mind magánemberek, mind közszereplők pártállásra való tekintet nélkül bátorítanak. Őszintén meglepett, hogy az első telefon már hétfő este Mohácsi József országgyűlési képviselőtől jött, de az is roppant fontos és jelzésértékű számomra, hogy a jobboldal összes tisztességes prominens vezetője jelentkezett. Kivétel nélkül az összes tisztességes.
Magamról csak annyit, hogy itt az egerszegi börtönben eddig senkire sem lehet még egy rossz szavam se. Az őrök is roppant normálisak, az elkerülhetetlen konfliktusokat rendre egy humoros beszólással akarják orvosolni (mintha direktben erre nevelték volna őket), valamint a fogvatartottak is egymással roppant mód szociálisak. Van köztünk autótolvaj, garázda, embercsempész, olyan kőműves, aki ellopott 3 mázsa homokot, aztán olyan alkesz, aki nótoriusan vezetett részegen, aztán van egy drogdíler, egy vasat gyűjtő, stb.. stb..
Ami ebben a jelenlegi börtön körülményekben meglep, hogy az emberek jók, viszont pl: a kapcsolattartás a külvilággal az elhibázott. Normál körülmények közt csak az telefonálhat, aki 2-3 hét benntlét után kap egy kártyát, de az is 1 nap maximum 10 perc lehet, ami cca. 1200 Ft/alkalom.
Mikor kijutok, akkor azt gondolom, hogy ezt a kapcsolattartási nehézséget mondjuk az „állampolgári jogok biztosával” el kell kezdetni átvilágíttatni.
Magamról még annyit kell elmondanom, hogy mióta a büntetés végrehajtási intézet lakója vagyok, csak vizet és teát fogyasztottam. Nem is áll szándékomban a továbbiakban sem enni, hisz én nem szórakozásból, hanem tiltakozásként érkeztem ide.
Azzal tisztában vagyok, hogy sem a Postabank ügyét, sem az olajszőkítőkét nem tudom megoldani, de olyan nincs, hogy egy kisváros kórházának panamázásait sem lehet felgöngyölíteni.
Tudom Ruzsics Feri és a testület tavasszal kirúgta Szenkovszkyt, de egy bandából egy főt hiába emelünk ki, a csapat attól még ugyanúgy folytatja.
Márpedig azon, hogy Hideg Árpád beszámlázott saját magának, hogy Szenkovszky egyidőben több néven is vett fel költségtérítést, nem vitatkozunk, mert nálunk is megvannak az eredi bizonylatok.
Az, hogy orvost bejelentés nélkül alkalmaztak szintén nem vitatható, mert még a nyomozati iratok is megerősítik, szintúgy a gazdasági vezető és politikus felettesének kórház felé számlázó Bt-jét. Stb.. stb..
Ergo itt már nem a tényekről vitatkozunk számtalan esetben, hanem arról, hogy kapnak-e ezért „irgum-burgumot”, egy „ejnye-bejnyét” vagy sem.
Márpedig nekem ebből a következményektől mentes tolvaj bandából elegem van.
Így nagyon köszönöm azoknak, akik gyűjtenek számomra, de addig sajnos nem fogok tudni se kijönni, se enni, amíg egy TISZTESSÉGES vizsgálat megindulásáról nem kapok HIVATALOS értesítést.
A hozzászólásokat elolvasva, lehet, hogy Vitamin látja jól, „mert egy embernek nem lehet túl korán igaza”… stb.. viszont azt tudom, hogy minden mutyis banda eddig, azért úszhatta meg, mert féltünk, mert meg tudtak félemlíteni bennünket.
A büntetett előélettől meg nem félek, Farkasházy is vállalt ilyet, hogy mást ne is említsek, mert sohase az számít, hogy egy bíró mit mond (főleg, ha zalai), hanem az, hogy az emberek hogyan fogadják.

Mindenkinek még egyszer mindent megköszönve,
üdvözlettel: Rudolf János

ui: Kérlek benneteket az Atalát ne bántsátok. Nem Ő hozta az ítéleteket.

Tud valaki valamit?

Tud valaki valamilyen gyakorlati fejleményről a János ügyében? Mert ezt nem lehet soká húzni! Ok., hogy ott ül szegény, és nem eszik, de ez nem megoldás!
Hogy lehetne előre mozdítani az ügyet?

tisztelt jános! kívánom ,

tisztelt jános!
kívánom , hogy legyen kitartása igy ismeretlenül is és talán barátai akik ön mellett vannak átsegítik a nehezén

Kitartása az van, mi a

Kitartása az van, mi a barátai probáltuk kérni az ügyvéden keresztül, hogy jöjjön ki és kintről probáljun tenni valamit, de hajthatatlan. Apropó ügyvéd, soha nem volt neki de a felesége kénytelen volt fogadni, ugyan is 3 hete nem tudunk bejutni hozzá, illetve telefonálni se tudott. A Henni kapott 4 levelet igy tudjuk,hogy a körülményekhez képest jól van.

subi

Az éhségsztrájktól nem

Az éhségsztrájktól nem fogják megváltoztatni a bírósági ítéleteket, a börtön helyett azonban kórházba kerülhet, és mesterségesen táplálják. Szerintem ezt nem kellene felvállalni, gondoljon a családjára is, és inkább kérjen perújra-felvételt. (Vitamin)

Ujrafelvétel

Az már előre látható volt, hogy ennek ez lessz a vége. Akkor amikor ez az itélet megjelent akkor kellett volna törvényességi óvást emelni és még melegében ujrafutni a dolgot. A köz sajnos hiányában van a Cavintonnak és
mindent gyorsan felejt. Ha kijön, akkor kell neki segíteni. Remélem benne vagytok. Vitamin te is?
matyas

János továbbra is éhségsztrájkol

Tegnap (pénteken) átszállították őt Tökölre a rabkórházba, mert továbbra sem hajlandó enni, azt mondta, hogy továbbra is kitart azon kijelentése mellett, hogy "nem fogok se kijönni, se enni, amíg kórház ügyben TISZTESSÉGES vizsgálat megindulásáról nem kapok HIVATALOS értesítést."

Heni

Kedves János! Örülünk

Kedves János!
Örülünk ,hogy jól vagy.Úgy érzem ,hogy valami elindult a dolog egyre nagyobb nyilvánosságot kap.Szerintem egy-két ember ha lassan is de a fejéhez kap.Már egyszer leirtam, de nem gyözöm hangsúlyozni büszkék vagyunk rád (Ha valaki azt gondolná hogy jó barátok vagyunk Jánossal egyszer beszéltem életembe még Balatongyörökön).Közeleg az idő és az igaszság pillanata,addig is kitartást ,nagyon sokan melleted vagyunk.Üdv Gábor

Üdv, barátom!

Még jó, hogy tudok néhány sort írni, mert már nagyon hiányzol! Én a Nem kajálásoddal NEM értek egyet, de kiállok az igazad mellett. Henivel többször beszéltünk, talán most elindul valami. Igen, kellenek nekünk a Jánosok, akik kiállnak értünk, és nem utolsósorban helyettünk. Nagyon vigyázz magadra: Kati

Bégány Attila

Az UDK.hu-n már 30-an vállaltak egy napos szolidaritási böjtött Jánosért és az ügyért.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel