Angolnás szálló folyt.köv?

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

Most jövök egy lakossági fórumról ahol Fodor Márk városi képviselő kotyogott egy olyat, hogy Keszthelyen sok-sok új szállodát szeretnének, mert csak ezek a beruházások megvalósíthatóak (amire kapásból meg is jegyezte valaki a tömegből, hogy idegenforgalomból már nem élünk meg más munka is kell) node a Márk tovább motyogta, hogy folytatnak tárgyalásokat többek közt az angolnás területére is, hogy valaki kiváltsa a mostani befektetőket és legyen ott is szálloda.

Ez persze nem meglepő és már korábban is hallottam ilyen pletyiket, a dologban csak annyi a nóvum, hogy most először kotyogták ki nyilvánosan is ezt.

RJ

Fontium Medical Hotel KESZTHELY / HÉVÍZ

Úgy látszik, hogy tényleg folytatódik az angolnatelep helyén az 5 csillagos hotel építése, ahol várhatóan Keszthely és Hévíz közös fedett élményfürdőt is tervez, mindez pedig 2018-ra készülne el. (Mindez leolvasható a hévízi lefolyó mellett kitett, a projektet hirdető tábláról is.)

Link: http://invest.heviz.hu/befektetesek

Fontium Medical Hotel KESZTHELY / HÉVÍZ

5-star luxury medical hotel with thermal - spa - wellness

Na, itt vannak a részletek, remélem tudtok angolul! :)

Fontium Medical Hotel KESZTHELY / HÉVÍZ

Hotel Investment

The project aims to build a 5-star hotel with 265 units, where the luxury meets the medical benefits of the water of Hévíz Lake. The property is located only 800 m away from the lake, on the border of Keszthely and Hévíz.

The project contains a 1.500 m2 medical facility as well, where rheumatological, internist, surgical treatments will be conducted.

The project has the approval of all relevant authorities to begin the constructuion.

Size 50,436 m2
Useful area 12609 m2
Floor area - m2
Floor area ratio - m2 / m2
Utilities Installed
Water take out 2921 m3 / year

http://invest.heviz.hu/befektetesek

Nincs ezzel baj semmi

..ha csak az nem, hogy nyilván megszűnik az ingyenes fürdés a lefolyóban, mert "hogy venné az ki magát", hogy egy luxus szálló szomszédságában mi csórók is jól érezzük magunkat. Bár, ha a Rogner eltűrte, talán majd ők is. Azt azért sajnálom, hogy minden beruházás úgy kezdődik, hogy tarra vágják a területet, pedig ott értékes, gyönyörű örökzöldek voltak.

Hová tünt?

Hová tünt démonhill hová tünt Papp Gábor?

Hová tűnt a mocskolódó

Hová tűnt a mocskolódó Gyöngytyúk?

Készülnek a hévízi

önkormányzati választásra, amit a törvénysértés miatt újra ki fognak írni.

Nem mondod, a végén még

Nem mondod, a végén még lecsukják a Gyöngytyúkot!

Anyátokkal együtt!!

Anyátokkal együtt!!

aha

Az is védett!

aha

Az is védett!

aha

Az is védett!

aha

Az is védett!

Angolnás foolytatódik

Na jó, de ellenzékben még a beruházás ellen csápoltak. Most meg rájöttek, hogy mégis csak hiányzik az a 100 munkahely, meg a helyi adók milliói?

ebből parazita kontra hungarista meccs lesz :-)

Ebből azért lesz balhé, mert a Fidesz Hungarista szárnya és a Fidesz Parazita szárnya ezen az ügyön meccselni fog. Lehet, hogy most leginkább a színfalak mögött és roppant kevésszer a sajtóban, viszont annál inkább fog ez most létre, politikai létre vagy nemlétre menni - szóval ebből stikába ugyan, de nagyon nagy csata lesz.

A hungarista brigád ugyanis már elvből sem hagyhatja, hogy oda szálló épüljön, hisz Moheszt Ők ezzel az egyetlen témával fúrták (hisz más témájuk nem is nagyon volt!) – a parazita csapatot ez viszont nem korlátozza, mert szokásukhoz híven akkor is csak végigsumákoltak mindent. (nekik még egy témájuk sem volt)
Most meg viszont az van, hogy bizonyos lobbycsoportok közvetlen Viktort környékezték meg, így már jóideje Viktor irányából jön a gondolat, hogy az angolnáshoz szálló kell – erre persze Manninger meg a többi hozzá hasonló patkány ugyan nagyon nem szívesen de igazodik. Azért nem szívesen, mert tudják, hogy most jön a feketeleves azért, hogy hungaristáinkat kényelemből hagyták a választásoknál pozíciókat foglalni.

Akkor most kik is lesznek kik ellen?
A Hungarista csapat: Papp Gábor, Ruzsics, Csótár,
A Parazita sarokba: Manninger, Pálinkás, Fodor
A többi képviselő meg lesz majd a „mocsár” hol itt, hol ott, aki többet ad, ahonnét a győzelem látszik ők majd nagyon gerincesen oda fognak állni. Erre a roppant gerinces viselkedésre mondjuk a legjobb példa az Eitner Kinga lesz.
A Rigó meg a Kocsis nagy valószínűséggel már most a Manninger sarok de az is biztos kacérkodni fognak ők is Ruzsicsékkal is, mert azt sem fogják érteni mi is zajlik körülöttük. Stb.., … mindegy a lényeg, hogy én jelenleg borítékolom Hungaristáink bukását.
Lesz az Angolnáson szálló!
Ha Viktor mondta, akkor lesz.

(Fodor Márk az tudom nem megélhetési, meg még rendes gyerek is lenne, az Ő problémája csak egyszerűen az, hogy ebben a Hányingeres politikai légkörben torzult, rosszul és rosszra nevelkedett / szocializálódott. Nála ugyanis ha Viktor mondta akkor azt Ő kritika nélküli szentírásként fogyasztja. – mert azt hiszi, hogy neki is így jön majd el az ideje.
Hiszi, hogy egyszer ezekért a szemétségeiért majd fog kapni egy kicsiny cukrocskát.
Pedig nem
A szemétségekért öregkorodra csak szégyenérzésed lesz – cuki nélkül.

És szegényem szerintem már most laposkuszásba közlekedik a főtéren, hogy ezt tegnap ide kikotyogta. – nem baj Márk, védtelek már meg eleget így is, ennyi meg belefér – A Viktor meg nem is Isten, Főleg nem olyan, aki rossz dologra felhatalmazást, felmentést adhat.
tudom már motyogod is, hogy "nem rossz dolog" .. már győzködöd is főleg magadnak -> pedig az ... csak végy egy nagy levegőt. ;-) )

RJ

Tartalom átvétel Tartalom átvétel