police

Halálra gázoltak egy kerékpárost Keszthelyen

Életét vesztette egy kerékpáros férfi, akit egy személyautó vezetője ütött el péntek késő este Keszthelyen - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Szörnyen megkínozták a szerencsétlen kutyust

Ismeretlen tettes ellen, állatkínzás vétség megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Keszthelyi Rendőrkapitányság.

Négy fiatal - közöttük egy fiatalkorú - randalírozott

A keszthelyi rendőrök egy órán belül elfogták azt a négy fiatal férfit, akik 2015. március 21-én, 15 óra 45 perckor a gyanú szerint először egy 41 éves, majd egy órán belül egy 20 éves férfit vertek meg. A 41 éves férfi nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett, a másik - fiatalabb - férfi könnyű sérülésekkel került kórházba.

Igazi horror Keszthelyen!

Kígyómarással vittek kórházba egy rendőrt Keszthelyen, miután szabályosan ráugrott a hüllő és meg is marta írja a HVG.hu.

Tévéből tanult füvet termeszteni

Mintegy 200 tő vadkendert találtak a rendőrök egy idős zalakarosi férfinél, aki azt mondta, hogy a tévéből tanulta meg a kábítószernek minősülő növény termesztését, írja az MTI.

Jelentős kárt okozó csalással gyanúsítanak egy hévízi nőt

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Gazdaságvédelmi Alosztálya vádemelési javaslattal zárta le azt a nyomozást, amelyet csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendeltek el.

Bankrablás! Aranka néni menjen el! Mit tegyek, menjek máshova?

A nemrég egy vádiratba foglalt történetet dr. Pirger Csaba, a Zala Megyei Főügyészség sajtószóvivője ismertette.

A kalauz juttatta rendőrkézre

A Balatonkeresztúri Rendőrőrs eljárást folytat közokirat-hamisítás miatt egy keszthelyi lakos ellen.

Leemelték a gondozottak számlájáról a pénzt

Vádemelési javaslattal zárta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság azt a nyomozást, amelyet hivatali visszaélés bűntett, sikkasztás bűntett, csalás bűntett és magánokirat-hamisítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendeltek el.

Lezárult a nyomozás egy szombathelyi teherautólopás ügyében

Egy telephelyről hajtottak el a járművel, amit aztán egy hévízi orgazdának eladtak.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel Tartalom átvétel