sport

Vádat emeltek a Hévíz Labdarúgó Kft. sikkasztó ügyvezetőjével szemben

Vádemelési javaslattal zárta a rendőrség azt a nyomozást, amit hűtlen kezelés, sikkasztás és magánokirat-hamisítás miatt indítottak a Hévíz Labdarúgó Kft. ügyvezetőjével szemben.

Keszthelyen a darts EB

Keszthely lesz a házigazdája a dartsosok jövő évi ifjúsági Európa-bajnokságának a sportági világszövetség döntése nyomán - közölte a Magyar Darts Szövetség az MTI-vel szerdán.

Több mint 800 nevező a Keszthelyi Kilométereken

Június 5-én negyedszer rendezték a Keszthelyi Kilométerek nevű utcai futóversenyt, az idén indult, három versenyből álló 4Run Félmaraton-sorozat utolsó állomását. A Balaton-parti esemény maraton- és félmaraton számaira összesen 824-en neveztek.

Bezárják a focikollégiumot Pacsán

Az állami normatíva kevés az 5-8 osztályos diákokat nevelő futballkollégium működtetésére, a pénz kiegészítését egyedül vállaló pacsai önkormányzat pedig egyre nehezebben tudja előteremteni a pluszforrásokat, ami idén 13-15 millió forintot jelent.

Kitüntetéseket adtak át a Keszthelyi Sportgálán

Február 24-én harmadik alkalommal rendezte meg Keszthely Város Önkormányzata a Sportgálát, amelyen a 2010 évi sportolói kitüntetések átadására került sor. A rendezvényen beszédet mondott Borosné Eitner Kinga, az önkormányzat sportügyekért felelős tanácsnoka, Pálinkás Róbert Keszthely alpolgármestere, a kitüntetetteket köszöntötte Manninger Jenő országgyűlési képviselő, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke.

Újra próbálkozik a jégszörfös

Délelőtt ismét megpróbálja átszelni jégszörffel a Balatont Pallay Tibor vitorlázó. A jégszörfös Keszthelyről indul majd Balatonkenese felé a Balaton jegén. A férfi csütörtökön már megpróbálkozott az eddig egyedülálló kísérlettel, akkor azonban a gyenge szél miatt csak néhány kilométert tudott haladni és két és fél órás próbálkozás után feladta a kísérletet.

Keszthelyen rendezik meg a junior ökölvívó Eb-t

Keszthely lesz a házigazdája jövőre a junior ökölvívók Európa-bajnokságának. A kontinenstorna rendezési jogát júliusban ítélte oda Magyarországnak a nemzetközi szövetség (AIBA). A magyar szövetség tájékoztatása szerint szerdán aláírták a szükséges szerződéseket a keszthelyi illetékesekkel. Az Eb-re jövő június 26. és július 3. között kerül sor.

Hévíz városvezetése kezébe vette a csapat dolgait

A Hévíz FC jövőjéről - Papp Gábor

Papp Gábor: Mindent megteszek azért, hogy Hévízen továbbra is pezsgő sportélet legyen. A hiedelmekkel ellentétben semmilyen jelentős változtatást nem tervezünk: azt az összeget, amit eddig megadott a város, azt mi is biztosítjuk. Ez azt jelentheti, hogy a jelenlegi szakosztályok zavartalanul működhetnek, azt viszont jeleztük, hogy aki előbbre szeretne jutni, feljebb akar lépni, annak a felmerülő pluszköltségeket elő kell teremtenie.

Teljesen lecserélték a Hévíz SK vezetőségét

Bencsik Péter a Hévíz SK elnöke

A Hévíz SK elnöke és valamennyi vezetőségi tagjának lemondása után tisztújító közgyűlést tartott a civil szervezet. Az új elnök személyére csak a jelölőbizottság tett javaslatot, s az egyetlen jelöltet Bencsik Pétert, nyílt szavazáson, egyhangúlag választották elnökké. A Hévízen élő új vezető szorosabbra kívánja fűzni a kapcsolatot a szakosztályok között valamint nagyobb hangsúlyt kíván helyezni a szabadidő- és tömegsportra.

Új sportklub alakult Keszthelyen

A Balaton fővárosában megalakult a Keszthelyi Haladás Sport Club. Az egyesület alapító tagjai között szép számmal található egykori helyi labdarúgó, szimpatizáns és jelenlegi futballszerető szurkoló, játékos.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel Tartalom átvétel