strand

Kiadó a Libás-strand! (kamu de nem kamu)

Most május elején jelenik meg a felhívás, május 14-én 11 óráig kell jelentkezni, és május 15-től már működtetni is kell. Szükséges hozzá egy legalább 4 éve folyamatosan nyereséges vállalkozás aminek az alaptőkéje is legalább 10milliós.
Mindezt azon kikötő közvetlen szomszédságában, ahol amúgy már áll a bál.

Keszthelyen idén sem lesz szabad strand - mind fizetős!

Még hűvös, 17 Celsius fokos a Balaton vize, de már sokan megmártóztak benne. A fizetős strandok zömmel csak a következő hetekben nyitnak ki, de többségükben már addig is lehet fürdőzni ingyenesen.

Éjszakai szórakozás a keszthelyi strandon

Változásokra számíthatnak a keszthelyi strand területén a vendégek 2013 nyarán: a Hajós játszótér után itt is lesz mobil kerítés – értesültünk Csendes Antaltól, a VÜZ Nonprofit Kft. fürdőszolgáltatási vezetőjétől. Ezzel funkcionálisan elválasztják a területet, így a strand első része az esti órákban is nyitva áll a fürdőző, strandoló vendégek előtt.

Keszthelyen a legdrágább a Balaton

Összeállításunkból kiderül, hogy a balatoni strandon milyen újdonságokkal várják a fürdőzőket, és melyik mennyibe kerül. Keszthely a legdrágább.

5 évbe telt: banán Vonyarcvashegyen

Banán Vonyarcvashegyen

Balatonon először Vonyarcvashegyen a Lidó Strandon indult el a vízibanán. Az extrém vízisport kedvelőinek kiváló szórakozást garantál a motorcsónakkal vontatott sporteszköz.

Osztályozták a balatoni strandokat: legjobb a diási Játékstrand, a keszthelyiek az utolsók között

Egy felmérésben 4,3-as átlagosztályzatot kaptak a balatoni strandok. A válaszadók a mosdók állapotában és tisztaságában találták a legtöbb kivetnivalót. A legjobbnak a gyenesdiási "Játékstrandot" találták a 37 balatoni helyszín közül.

Nem engedték be kajakkal a keszthelyi Libás strandra

A város tóparti részén élő Horváth Tibort vasárnap délután nem engedték be a keszthelyi Libás strandra, ahol kajakozni szeretett volna:
- Öt és fél éves fiammal szerettem volna kajakozni, de annak ellenére, hogy van bérletem a strandra, nem engedtek be, arra hivatkozva, hogy a vízi járművem veszélyeztetné a fürdőzőket - mondta bosszúsan Horváth Úr, hozzátéve, ez még nem fordult elő vele, pedig 25 éve kajakozik itt. - Megítélésem szerint nem voltak sokan, mi pedig csak besétáltunk volna, ahogy szoktunk. Ráadásul láttam, hogy a vízibiciklik zavartalanul mozogtak a vízen. A kifüggesztett tájékoztatón sem olvastam, hogy tiltva lenne a kajakkal való belépés.

Defekt a Helikon strandon

Hamarosan átadják Keszthelyen a Helikon strand területéhez tartozó kerékpáros-pihenőt. Közvetlenül a bicikliút mellett található korábbi büféépületek kerültek átalakításra, ahol szerviz, információs bázis, frissítőállomás fogadja majd a turistákat. A Defekt névre keresztelt bringaközpontot Marton Zsolt spinningedző vezeti.

Melyik strand a legdrágább idén a Balatonnál?

Száznál is több stranddal és kiváló vízminőséggel várja idén is a vendégeket a Balaton. A fizetős strandok többsége vagy nem emeli a belépőjegyek árát, néhány helyen kisebb drágulás várható. A legdrágább a siófoki nagy strand az 1000 forintos belépőjeggyel - 2009-ben is ennyi volt -, a dobogó második fokán a keszthelyi városi stand áll 990 forinttal.

Keszthelyen fizetni kell az éjszakai strandolásért

Este kilenc óra után csak belépőjeggyel lehet bemenni a Városi strandra - közölte a Keszthelyi Városüzemeltető Kft. kereskedelmi és marketingigazgatója, Kindl György, hozzátéve, estére a bérleteseknek is kell jegyet váltani.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel Tartalom átvétel