díj

Különdíjas lett Vonyarcvashegy

Különdíjas lett Vonyarcvashegy

A Balatoni Szövetség különdíjasa lett Vonyarcvashegy, a Virágos Magyarországért környezetszépítő versenyben. Sopronban nagyszabású ünnepség keretében vehették át a házigazdák a legvirágosabb magyar város díjat, míg a legvirágosabb falu idén a Győr-Moson-Sopron megyei Lipót lett. Ezzel a két megyei győztes képviselheti Magyarországot a 2010. évi Európai Virágos Városok és Falvak Versenyében.

Magyar Termék Nagydíj a hévízi Hotel Carbonának

A nagydíj történetében az első szálloda, a Hotel Carbona Gyógyszálló Zrt. Az egészség művészete című gyógy- és welness-szolgáltatási rendszere nyerte el az elismerést, a trófeát dr. Lukács Ferenc vezérigazgató vette át.

Keszthely Város Bora

Keszthely Város Bora

A keszthelyi képviselőtestület tagjai és Kreil Vilmos borász minősítette azt a tizenhét zalai bort, mely az idei Borünnep alkalmából versengett a Keszthely Város Bora 2010 címért. A szigorú zsűri több szempont alapján értékelt; a Borcégér megnyitójára született meg az eredmény. A Város Bora címet a Brazsil Borház Pátria elnevezésű bora kapta.

Városi kitüntetések

Városi kitüntetések

Ünnepi ülést tartott június 6-án, a Város Napja alkalmából Keszthely képviselő-testülete, melynek keretében átadásra kerültek az önkormányzat által alapított kitüntetések.

A Balaton Díszpolgárai

A Balaton Fejlesztési Tanács legutóbbi, Keszthelyen tartott ülésén ünnepélyes keretek között adták át a Balaton Díszpolgára 2009 kitüntetéseket: Simonné Zákonyi Tünde, a Nők a Balatonért Egyesület egykori elnöke, Czoma László, a keszthelyi Helikon Kastélymúzeum vezetője és dr. Bakonyi Károly szőlőnemesítő kapta.

Rákóczi jegyében, a múltról

A hagyományosan meghirdetett történelmi vetélkedő díjkiosztó ünnepségét rendezte meg a minap a Rákóczi Szövetség helyi szervezete, a Balaton Színházban.

Virágos Balatonért díjkiosztó

Hétfőn tartották Balatonfüreden, az Anna Grand Hotelben a Balatoni Szezonzáró Konferenciát, melynek keretében rendezték meg a Virágos Balatonért környezetszépítő verseny díjátadó ünnepségét.

Keszthely: sportolókat tüntettek ki

Keszthely Sportolói 2008

Fiatal, tehetséges helyi sportolók, valamint edzők és a város sportéletében kiemelkedő szerepet játszók számára nyújtott át kitüntetéseket Pálinkás Róbert alpolgármester a Városháza épületében.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel Tartalom átvétel