Libás

Kiadó a Libás-strand! (kamu de nem kamu)

Most május elején jelenik meg a felhívás, május 14-én 11 óráig kell jelentkezni, és május 15-től már működtetni is kell. Szükséges hozzá egy legalább 4 éve folyamatosan nyereséges vállalkozás aminek az alaptőkéje is legalább 10milliós.
Mindezt azon kikötő közvetlen szomszédságában, ahol amúgy már áll a bál.

Nem engedték be kajakkal a keszthelyi Libás strandra

A város tóparti részén élő Horváth Tibort vasárnap délután nem engedték be a keszthelyi Libás strandra, ahol kajakozni szeretett volna:
- Öt és fél éves fiammal szerettem volna kajakozni, de annak ellenére, hogy van bérletem a strandra, nem engedtek be, arra hivatkozva, hogy a vízi járművem veszélyeztetné a fürdőzőket - mondta bosszúsan Horváth Úr, hozzátéve, ez még nem fordult elő vele, pedig 25 éve kajakozik itt. - Megítélésem szerint nem voltak sokan, mi pedig csak besétáltunk volna, ahogy szoktunk. Ráadásul láttam, hogy a vízibiciklik zavartalanul mozogtak a vízen. A kifüggesztett tájékoztatón sem olvastam, hogy tiltva lenne a kajakkal való belépés.

Nem épülhet csónakkikötő a Libásnál

Nem épülhet csónakkikötő a Libásnál

Szóban ígéretet kaptak rá, írásban elutasította a környezetvédelmi hatóság a keszthelyi Libás Horgászegyesület csónakkikötő-építési tervét. - Nekünk is köszönhető, hogy ezen a helyen ma strand működik, szeretnénk folytatni a környék rendezetté tételét - mondta el Marton László egyesületi elnök

Új városközpont Keszthely mellett

Új városközpont Keszthely mellett

A Creatura Üdülőpark Kft. nagyszabású fejlesztést tervez Keszthelynél, az ún. Libás-strand mellett, a Balaton-parton. Az elképzelések szerint a 100 ezer négyzetméteres területen 129 átriumos apartman, 128 luxusapartman, 172 szobás szálloda, a „Vitorlaházakban” 201 apartman, valamint egy 60 szobás, háromcsillagos panzió és boltok létesülnének, várhatóan 2011-re.

Érdektelenség a zámori lakossági fórumon

Érdektelenség a zámori lakossági fórumon

Kocsis Miklós önkormányzati képviselő kezdeményezésére lakossági fórumot rendeztek múlt héten csütörtökön a Zámor térségben. Az elmúlt év eseményeiről, a jövőbeni feladatokról esett szó a körülbelül kettő órás rendezvényen.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel Tartalom átvétel