Vonyarcvashegy

Kézigránáttal robbantotta fel magát egy férfi

Feltehetőleg öngyilkos akart lenni az a vonyarcvashegyi férfi, aki kertjében felrobbantott egy kézigránáttal.

Végre kiganyézzák a Szent Mihály domb környékét

Öt millió Ft-ot nyert Vonyarcvashegy a Szent Mihály - hegy környezetének megújítására a LEADER programban.

15 év fegyház a vonyarci rablóknak

Nem jogerősen 15-15 éves fegyházbüntetésre ítélte kedden a Zala Megyei Bíróság azt a két férfit, akik 2009-ben Vonyarcvashegyen maszkban, fegyverrel, brutális módon támadták meg és rabolták ki ismerősüket és nála lévő társaságát.

Fidesz pártberuházásként új luxusszálloda épült Vonyarcvashegyen

Fidesz vonyarcvashegyi szállodája

Napkollektoros és hőszivattyús energiaellátású négycsillagos hotel nyílt Vonyarcvashegyen, a műemléki védettségű Helikon Tavernához kapcsolódó beruházásként.

Erdőtűz Gyenesdiás határában

Az erős szélben Vonyarcvashegy felé terjed a Gyenesdiásról indult erdőtűz, már több száz tűzoltó érkezett a helyszínre, de az oltást még nem tudták megkezdeni - közölték a tűzoltók.

Megújult Vonyarcvashegy központja

Vonyarcvashegy megújult központja

A településközpont arculatában jelentős minőségi változást hozó beruházást avattak tegnap Vonyarcvashegyen, a múlt év végén befejeződött munkálatokkal dísztérré alakult át a községháza előtti terület.

5 évbe telt: banán Vonyarcvashegyen

Banán Vonyarcvashegyen

Balatonon először Vonyarcvashegyen a Lidó Strandon indult el a vízibanán. Az extrém vízisport kedvelőinek kiváló szórakozást garantál a motorcsónakkal vontatott sporteszköz.

Zebrán gázolt halálra egy férfit egy osztrák sofőr Vonyarcvashegyen

A kórházba szállítás után belehalt sérüléseibe az a férfi, akit Vonyarcvashegyen, gyalogátkelőhelyen gázolt el egy osztrák autós.

Nyomul a Fidesz Vonyarcvashegyen is

Manninger Jenő,  Fodor Márk és Sáringer Kenyeres Tamás

Manninger Jenő és Sáringer Kenyeres Tamás országgyűlési képviselőkkel, a Fidesz, illetve a KDNP térségi szervezetének elnökeivel járta körbe Fodor Márk Fidesz–KDNP-s polgármesterjelölt csütörtökön Vonyarcvashegyet.

Fodor Márk polgármester-jelölt

2010 fontos év Vonyarcvashegyen, hiszen a jelenlegi vezető nyugdíjazása miatt az őszi polgármester-választáson valódi fordulat várható. Seffer Imre borászon, Seffer József mostani polgármester öccsén kívül Péter Károly falugondnok és Fodor Márk fiatal vendéglátó-szálloda ipari közgazdász, számos kulturális rendezvény mecénása, aki a keszthelyi Városfejlesztés Bizottság elnöki tisztségéből készül átstartolni Vonyarcvashegyre.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel Tartalom átvétel