Danubius

Fekete György év végével nyugdíjba vonul

Fekete György, a Danubius két hévízi szállodájának - Health Spa Resort Hévíz és Aqua - igazgatója az év végével nyugdíjba vonul

Fekete György, a Danubius két hévízi szállodájának - Health Spa Resort Hévíz és Aqua - igazgatója az év végével nyugdíjba vonul.

A mólónál levő Hullám szállóba árvízkárosult gyerekek érkeznek

Hullám Hotel

Keszthely balatoni partszakaszának legszebb helyén évek óta kihasználatlan álló Hullám Hotelt tavaly már "vállalati üdülőként" hasznosították. Idén Borsodból árvízkárosult gyerekeket fogadnak.

Danubius: "elképesztően gyenge volt a január februári forgalom"

Egyenlőre azonban nem tervez szállodabezárásokat a Danubius. A Világgazdaság február 18-án, Tóbiás Jánosra, a Danubius Hotels vezérigazgató-helyettesére hivatkozva azt írta, hogy „a kereslet további csökkenésével elképzelhető, hogy egy-egy kisebb szállodát átmenetileg bezár a Danubius”.

Danubius az év turisztikai munkaadója

A Turizmus Kft. hagyományosan február 1-jén megtartott, idén XVII. évébe lépett Turisztikai Díjátadó Gáláján a szakmai szervezetek kitüntetésben részesítették a tavalyi évben kiemelkedő tevékenységet nyújtó kollégáikat.

Gyorsjelentés: 1,6 milliárdos veszteség a Danubiusnál

Közzétette gyorsjelentését a Danubius. A hotellánc teljesítménye egyszeri és kedvező tételek ellenére is jelentősen romlott. Idei adózás előtti vesztesége 60%-al emelkedett, amely így a jelenlegi 9,2 milliárdos árbevételnél 1,6 milliárdot tesz ki.

Indul a szezon a Helikonban

Indul a szezon a Helikonban

Az utóbbi években jellemző téli leállást követően március közepétől fogad újra vendégeket Keszthely legnagyobb szállodája. A turisztikai jelentősége mellett a munkaerő-piacon is előkelő helyen áll a vállalkozás. A nyári hónapok közeledtével csakis egy felkészült szakembergárdával tudja színvonalasan teljesíteni a feladatát.

Leárazta ingatlanjait a Danubius

Leárazta ingatlanjait a Danubius

Leárazta a Hotel Park-ot és a Hotel Hullám-ot a Danubius, miközben a már értékesített Hotel Esztergom helyett újabb ingatlant hirdetett meg a társaság. A cég jelenleg négy ingatlant kínál összesen 1.15 milliárd forintos áron - derül ki a ReSource Ingatlaninfó-ban megjelent hirdetésekből.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel Tartalom átvétel