önkormányzat

Keszthely: lemond a Jobbikos

Berki László, a Jobbik keszthelyi önkormányzati képviselője 5 hónapnyi munka után március 26-án egészségügyi okok miatt lemondott megbízatásáról.

A világörökség része lehet a Festetics kastély

Elfogadta a város 2014-es költségvetését Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete. Ebben az évben sem hiteltörlesztést, sem kamatot nem kell fizetnie a településnek, így több pénzt tudnak majd fordítani infrastruktúra-, és intézményfejlesztésekre. A képviselők a büdzsé mellett döntöttek még több egészségüggyel kapcsolatos témában is, illetve támogatták azt a javaslatot, hogy a kastély szerepeljen a világörökség várományosi helyszínei között.

Beszólt a polgármesternek, feljelentették

Rendszeresen kommentálta, kritizálta a cserszegtomaji képviselő-testület üléseit és döntéseit a saját honlapján Elekes István, a cserszegtomaji önkormányzat független képviselője, ezért a polgármester, Bartha Gábor feljelentést tett ellene.

Hévíz testületi, ahogy Gábor meséli..

Könyvvizsgálói jelentések megtárgyalása, önkormányzati rendeletek módosítása szerepelt többek között a képviselő-testület augusztus 27-i, soros ülésén, melyen a résztvevők 30 napirendi pontot vitattak meg.

Keszthely eladja a Bahart részét is

A képviselő-testület a csütörtöki ülésen döntést hozott arról, hogy értékesíti a Bahart- részvények egy részét. A városnak jelenleg 12 százalékos tulajdonrésze van a Balatoni Hajózási Zrt.-ben.

Keszthely testületi

Az egészségügyi alapellátásról, az állami adósságátvállalásról tárgyalt egyebek között legutóbbi ülésén Keszthely képviselő-testülete.

Haladunk a régi rendszer felé: ismét lesz Keszthely járás

Rendkívüli ülést tartott pénteken a keszthelyi önkormányzat, melyen a járási hivatal kialakításának feltételeit tárgyalták, és elfogadták az erről szóló, a megyei kormányhivatallal kötendő megállapodást.

Keszthelyi költségvetése

Hat igen és egy nem szavazattal, két tartózkodás mellett a képviselő-testület elfogadta Keszthely város idei költségvetési rendeletét - 7.398.548 eFt főösszeggel – a február 29-ei soros ülésen.

Közmeghallgatás Keszthelyen

A helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 13. §-a, valamint Keszthely Város Önkormányzata Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 38/2006.(XII.1.) rendeletének 35. §. (1) bekezdés b./ pontja alapján Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. október 27-én (csütörtökön) 17.00 órai kezdettel

Testületi ülés Hévízen

Az idegenforgalmi adó mértékéről, a rendőrséggel való együttműködésről, önkormányzati társaságok idei évi első féléves gazdálkodásáról tárgyalt többek között a hévízi képviselő-testület augusztus 30-i soros ülésén, melyen több mint 40 napirendi pont került a városvezetők elé.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel Tartalom átvétel