MSZP

MSZP: Mohácsi az elnök

Tisztújítás volt a Magyar Szocialista Párt keszthelyi szervezeténél, Szabó György elnököt Mohácsi József váltotta az elnöki székben. Az alenöki tisztséget Veér Miklós helyett Brunner Tibor tölti be a jövőben.

Vélemények Keszthely költségvetéséről

Az MSZP Keszthelyi Szervezete valamint a keszthelyi Jobbik is a 2011. évi városi költségvetés kapcsán tartottak sajtótájékoztatókat, így kifejthették az üléstermen kívül is véleményüket az idei büdzséről.

Kertész Márta, a keszthelyi kórház gazdasági vezetője egy hangfelvételen az MSZP belső megbízható embere

Egy kanizsai botrányt kavaró hangfelvételen Kertész Márta a keszthelyi kórház gazdasági vezetője mint a szocialisták legbelsőbb embere kerül említésre. „…Papp Péter jelölte ki a keszthelyi kórház gazdasági vezetőjét. Hogy ezt megtudtam, felhívtam a Papp Pétert, és elmondtam neki, hogy hát Péter, ismered a Gyöngyit, kvalitásait, emberi tulajdonságait, én úgy gondolom, vele szeretnék dolgozni továbbra is(…) Tudsz-e nekem ebben segíteni? Azt mondta, hogy tud segíteni, akkor nevezte meg a keszthelyi kórház gazdasági igazgatóját, felhívta, tíz perc múlva visszahívott, azt mondta, megbeszéltem Mártival, hogy melletted van, a kórház mellett van…” - mondja a rendhagyó gazdasági igazgatóválasztásról szóló beszélgetésben Bátorfi József."

Mohácsi (MSZP) helyett Sáringer (KDNP) képviseli Keszthely Hévíz környékét

Sáringer-Kenyeres Tamás János

Nem lett három országgyűlési képviselőnk. Kiesett onnan Mohácsi József mert pártja zalai listájának a harmadik helyén szerepel ám ott csak 1 helyet nyertek. Ruzsics Ferenc keszthelyi polgármester pedig azért nem jutott be a Fidesz listán mert Zalából a Jobbik is delegálhat 1 listás főt. Új szereplő viszont Sáringer-Kenyeres Tamás János (KDNP).

Megszüntették a nyomozást a két zalai MSZP-irodát ért támadások ügyében

Csizmazia Péter, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: nem találták meg az elkövetőket, ezért a rendőrség a nyár folyamán megszüntette a nyomozást a keszthelyi és a nagykanizsai MSZP-irodát áprilisban ért támadások ügyében.

Göncz Kinga Hévízen

Hévíz és környékének szépítéséhez, fejlesztéséhez nagy mértékben hozzájárultak az európai uniós támogatások - emelte ki Göncz Kinga, a kormánypárt EP-listavezetője a fürdőváros megtekintése után vasárnap Hévízen.

Molotov-koktélt dobtak az MSZP keszthelyi irodájára

MSZP Keszthely Molotov-koktél

Molotov-koktél robbant fel, de csak kisebb kárt okozott Keszthelyen, az MSZP irodájában keddre virradóra - közölte a szocialista párt Zala megyei szervezete.

Gyurcsányt tekintik elnöknek a zalai szocialisták

A zalai szocialisták Gyurcsány Ferencet tartják az MSZP elnökének, valamennyi városi szervezet úgy döntött, hogy továbbra is őt támogatják - tájékoztatta vasárnap közleményben a párt megyei elnöke az MTI-t.

Brunner Tibor a megyei MSZP vezetésben

Tisztújító küldöttgyűlést tartott hétvégén az MSZP Zala megyei szervezete. Továbbra is Baracskai József az elnök, és Góra Balázs az ügyvezető - és a többi tisztségviselő is helyén maradt. Új viszont Brunner Tibor (Keszthely), aki az ifjúsági feladatokat látja el.

Kórház: Adományokat várnak

A Keszthelyi Városi Kórház gyermekosztályán ápolt kis betegek javára szervez gyűjtést a Nők a 21. Századért Egyesület és a helyi Gyermekbarátok közössége.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel Tartalom átvétel