gazdaság

Inkubátorház épül Keszthelyen

Több mint 400 millió forintos beruházással - ebből 200 millió forint támogatás segítségével - inkubátorház és gyártócsarnok épül Keszthelyen, elsősorban agrártechnológiai cégek számára - mondta el sajtótájékoztatón csütörtökön a város polgármestere.

Metro áruátvételi pont Keszthelyen

Megnyílt az első Metro drive-in bolt Magyarországon. A Metro Kereskedelmi Kft. áruátvételi pontot létesített Keszthelyen, ahol a nagykereskedés partnerei átvehetik a központilag megrendelt árukat. A vásárlók a Metro területi képviselőinél illetve az áruátvételi ponton személyesen rendelhetik meg az üzletmenetükhöz szükséges termékeket, majd a keszthelyi telephelyen.

Hévízen nem lesz élményfürdő, bedőlt a cég

Bedőlt az a cég, amely 2007-ben vállalta, hogy négy éven belül élményfürdőt és szállodát épít Hévízen - olvasható a Napi Gazdaságban.

Szaloncukorgyár épül Keszthelyen

Szaloncukorgyártó üzem építéséhez nyert 36 millió forint uniós támogatást a keszthelyi Coco House Kft. Így legalább fél évig stabil munkája lesz a vállalkozásnak és 8 fővel bővül a dolgozók száma - derül ki a fejlesztési ügynökség leveléből.

Friss és ropogós Anker-kenyér?

A korábbi években lendületesen terjeszkedő Anker Hungária Kft. felvásárolta a bicskei székhelyű Friss és Ropogós Kft. üzletrészeit. A vételár egy részét hitelből finanszírozták.

Keszthelyi luxus: befektetőket hoz az autópálya?

Ilyen tömény luxus, mint Keszthelyen, még az Adria legjobb módú fürdővárosaiban (Opatija, Portorozs) sem észlelhető, pedig a magyar Helikon nem tartozik a legdrágább balatoni települések közé.

A Balaton nyugati csücske felkerült a nagyberuházók projekttérképére

Az adóhatóság közzétette a legtöbb tartozást felhalmozók listáját

Az APEH közzétette az utolsó negyedévben jelentős összegű adóhiánnyal érintett cégek listáját. A 2002-ben Kistarcsán létrejött építőipari vállalkozás tavaly májusban tette át székhelyét Keszthelyre. A most közzétett kimutatás szerint 186,3 millió forintos adótartozás, valamint vonzataként további 120,2 millió forint az adóhatóság követelése.

Magához tér a Balaton

A balatoni üdülőpiac pangásáról szóló hírekkel ellentétes tapasztalatokról számolnak be az Otthon Centrum helyi franchise-partnerei.

Megnyitott a Stop Shop

Megnyitott a Stop Shop

Ünnepélyes keretek között nyitotta meg kapuit a STOP.SHOP. Keszthely Bevásárlópark. Ezzel együtt, országosan már 10 helyszínen vannak jelen immár 1999 óta. Az osztrák befektetőkből álló cégcsoport legújabb beruházása a Csapás út mentén, egy fontos kereskedelmi övezetben található.

Leárazta ingatlanjait a Danubius

Leárazta ingatlanjait a Danubius

Leárazta a Hotel Park-ot és a Hotel Hullám-ot a Danubius, miközben a már értékesített Hotel Esztergom helyett újabb ingatlant hirdetett meg a társaság. A cég jelenleg négy ingatlant kínál összesen 1.15 milliárd forintos áron - derül ki a ReSource Ingatlaninfó-ban megjelent hirdetésekből.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel Tartalom átvétel