SZDSZ

Felfüggesztették tagságukat a keszthelyi SZDSZ tagjai

Felfüggesztette párttagságát az SZDSZ 15 tagú keszthelyi csoportjának kilenc tagja, ugyanis nem értenek egyet a pártvezetés politikájával, az elmúlt napokban folytatott "gyűlöletháborút" pedig vállalhatatlannak tartják.

Kóka Keszthelyen

Kóka János az SZDSZ elnöke

A zalai városok közül a megyeszékhely mellett Nagykanizsán és Keszthelyen is járt Kóka János az SZDSZ elnöke, aki látogatása első állomásaként sajtóebéd keretében találkozott a média képviselőivel Nagykanizsán, majd Zalaegerszegen tartott vállalkozói fórumot, a Balaton-parti városban pedig orvosokkal találkozott.

Dr. Kincses Gyula Keszthelyen

Dr. Kincses Gyula Keszthelyen

Az egészségügy reformját sem lehet megúszni abban a folyamatban, amely- ben a rendszerváltás befejezéseként a nagy ellátó rendszerek át- alakítására került a sor.

SZDSZ-es "Új generáció" Keszthelyen

SZDSZ Új generáció

A népszavazás annál bonyolultabb dolog, minthogy kellő tájékozódás nélkül döntsön a magyar állampolgár - kezdte a pénteki sajtótájékoztatót Léderer András, az SZDSZ Új Generáció elnöke, aki a márciusi népszavazás kapcsán látogatott Keszthelyre.

A Zala megyei SZDSZ is elítéli a Magyar Gárdát

Minden demokratikus politikai erőnek, minden pártnak, a közélet minden szereplőjének kötelessége egyértelműen elítélni a szélsőjobboldali agressziót. A Magyar Gárda félelemkeltő masírozása csak akkor állítható meg, ha senki nem nyújt politikai menlevelet számukra.

Tüntetők csoportja megpróbálta megzavarni a rendezvényt

A Balaton-parti városban ülésezett a hét végén az SZDSZ - ÚJ Generáció válszatmánya. A liberális piknikkel egybekötött rendezvényen két miniszter is részt vett.
A rendezvényt nemzeti zászlókkal, sípokkal és transzparensekkel felszerelkezett tüntetők próbálták megzavarni. Egy idős asszony szégyenletesnek nevezte az ifjúsági rendezvényt. A tüntetők között felbukkant Pálinkás Róbert fideszes alpolgármester és a városi képviselő-testület több fideszes tagja is. Meglepetésükre Horváth Ágnes egészségügyi miniszter beszélgetni kezdett velük, és válaszolt a felmerült kérdéseikre.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel Tartalom átvétel