Fidesz

Reuters Keszthelyen: Orbán családja és barátai felvásárolják a Balatont

Reuters Keszthelyen: Orbán családja és barátai felvásárolják a Balatont

A Reuters arról ír, hogy Orbán Viktor családja és barátai bekebelezik a keszthelyi Balatonpart legfontosabb ingatlanjait, közvetlenül akkor, amikor a kormány rengeteg pénzt tervez ott elkölteni.
Keszthely eddig is kivette a részét a nemzeti együttműködésből: a 2010-es kormányváltás után Simicska Lajos cége újította fel a főteret uniós pénzből, a 2014-es győzelem után pedig Tiborcz István cége cserélte ki a lámpákat uniós pénzből. De most még nagyobb dolgok vannak készülőben - ennek járt utána a Reuters.

A tagság is leokézta, hogy a keszthelyi pártbizottság élén Csótár András marad

Fidesz Magyar Polgári Szövetség keszthelyi csoportja hétfőn azt játszotta, hogy egy "tisztújító és küldöttválasztó" aktívát tart. Az állam vezetőinek utasítását a keszthelyi tagság sikerrel adta elő, látszatra így minden olyan mintha demokratikus lenne. A pártbizottság élén 2 évig ismét Csótár András, a róla jelentő "megbízható" elvtárs pedig ismét Nagy Bálint keszthelyi alpolgármester lett.

Rezsiharc Pokornival Keszthelyen

A nemzeti önrendelkezés visszanyeréséről is szólnak a rezsicsökkentés érdekében megtett lépések, amelyek mára érzékelhető könnyebbséget hoztak a családoknak - jelentette ki Pokorni Zoltán kedden Keszthelyen.

Fodor Márk: "fontos a mértékletesség elve"

Fodor: "a családi vállalkozásunktól nem idegen a dohányáru kereskedelem. Egy trafikot szerettünk volna üzemeltetni, biztos, ami biztos, két pályázatot nyújtottunk be - fogalmazott Fodor Márk érdeklődésünkre. - Bár mindkettőt elnyertük, úgy gondolom fontos a mértékletesség elve, vagyis csak a hévízi trafik üzemeltetését vállalja a feleségem, a keszthelyit visszamondta. Ez egyben lehetőséget biztosít arra is, hogy a városban valaki lehetőséghez jusson. Véleményem szerint a térségben vállalhatók az eredmények."

Trafik: Keszthelyi mutyi

Na, úgy tűnik, Keszthely is elesett. Egy kedves olvasóm azt írja, hogy Keszthelyen a város kiemelt helyén már csaknem egy évtizede (gyakorlatilag hasonló színvonalú kínálattal egyetlenként a környéken) sikeresen működő trafik NEM kapott a továbbiakban engedélyt. Ehelyett kapott viszont 11 olyan, akinek se tapasztalata, se üzlethelyisége, se piacismerete… Vajon kik ők? – teszi fel a kérdést kíváncsi barátunk. Egyébként erre én is kíváncsi lennék, talán hamarosan utána is nézek.

Fodor Márk verekedett?

Nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozott telekszomszédjának az egyik keszthelyi fideszes politikus. Fodor Márkot, az önkormányzat külsős bizottsági tagját, a megyei közgyűlés fideszes képviselőjét testi sértés miatt feljelentették, az ügyben nyomoz a rendőrség.

Most vért, még önkéntes!

Keszthelyen is megtartották az első Köztisztviselői Véradó Napot. A Zala Megyei Kormányhivatal szervezte, és abból indultak ki, hogy 2011 az önkéntesség éve, így sok más önkéntes akció mellett most a véradás fontosságára hívják fel a figyelmet. Keszthelyen 210 fő jelent meg.
Tehát az akció természetesen önkéntes, mint ahogy az volt a szemétszedési felhívás is, és lesz még június végén egy országos parlagfű-mentesítési esemény, ugyancsak az önkéntesség jegyében.

Fidesz pártberuházásként új luxusszálloda épült Vonyarcvashegyen

Fidesz vonyarcvashegyi szállodája

Napkollektoros és hőszivattyús energiaellátású négycsillagos hotel nyílt Vonyarcvashegyen, a műemléki védettségű Helikon Tavernához kapcsolódó beruházásként.

Jenő aszongya kilakoltat

Manninger Jenő kilakoltat

Fideszes országgyűlési képviselőnk privát(!) oldalán jelenti be, hogy kevés a pénz ezért mostantól embereket fog az utcára rakatni. Egy képviselőtől ismerjük el azért ez nem kicsi bátorság. A Fidesz országos kampányát hűen kiszolgálva mindent a kormányra ken. Csak akkor miért is Jenő a zalai megyegyűlés elnöke? Lehet ha nem a Fideszt szolgálná oly hűen hanem választóit akkor értené is ezt a kérdést?

Papp Gábor: Elég a mutatványokból!

Papp Gábor: Elég a mutatványokból!

Június 4-én tartott sajtótájékoztatót az EP-választással kapcsolatban Papp Gábor, a Fidesz hévízi csoportjának vezetője, ahol köszönetet mondott az aktivistáknak, valamint a lakosságnak a nagy mennyiségű szavazócédula összegyűjtéséért, leadásáért.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel Tartalom átvétel