Mohácsi József

MSZP: Mohácsi az elnök

Tisztújítás volt a Magyar Szocialista Párt keszthelyi szervezeténél, Szabó György elnököt Mohácsi József váltotta az elnöki székben. Az alenöki tisztséget Veér Miklós helyett Brunner Tibor tölti be a jövőben.

Mohesz indul polgármesternek

Mohácsi József

Fontolgatja, hogy indul Keszthelyen az őszi önkormányzati választásokon, akár még polgármesterjelöltként is – ami nem lenne idegen számára, hiszen 2002 és 2006 között már betöltötte ezt a funkciót.

Mohácsi (MSZP) helyett Sáringer (KDNP) képviseli Keszthely Hévíz környékét

Sáringer-Kenyeres Tamás János

Nem lett három országgyűlési képviselőnk. Kiesett onnan Mohácsi József mert pártja zalai listájának a harmadik helyén szerepel ám ott csak 1 helyet nyertek. Ruzsics Ferenc keszthelyi polgármester pedig azért nem jutott be a Fidesz listán mert Zalából a Jobbik is delegálhat 1 listás főt. Új szereplő viszont Sáringer-Kenyeres Tamás János (KDNP).

Mohesz számon kérte Ruzsicsot

Számon kérte Keszthely polgármesterétől a térség szocialista országgyűlési képviselője, hogy nem tett semmit az október 23.-i városi ünnepségen történt rendbontás ellen. Ruzsics Ferenc azt válaszolta, hogy Keszthely városa nem karhatalmi szervezet, s nem az ő feladata megítélni, a gárdisták jogsértést követtek-e el vagy sem, hanem az ünnepségen jelenlevő rendőröké, akik pedig nem észleltek kihágást. Mint mondta, a Mohácsi Józsefnek címzett "hazaárulózást" ő is sajnálatosnak tartja, de ezekre nincs ráhatása.

Mohesz-projekt az index.hu címlapján

Mohesz sikere

Megalakult az a bizottság, amely a Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) keretein belül megkezdi Hévíz, a Tihanyi-félsziget és a Tapolcai-medence vulkanikus tanúhegyei világörökségi listára szóló pályázatának elõkészítését - tájékoztatta az MTI-t a bizottságot vezetõ Mohácsi József (MSZP).

Sajtóban üzengetnek

Manninger Jenő okos feje - Szeiler fotó

Manninger Jenő országgyűlési képviselő internetre szánt nyílt leve Mohácsi József országgyűlési képviselő számára.

Mohácsi: Sikerek, kudarcok a parlamentben

Sűrű programról, s benne sikerekről és kudarcokról beszélt Mohácsi József MSZP-s országgyűlési képviselő, amikor a nyári szünettel lezárult parlamenti ülésszak során végzett munkáról beszélt. Az egészségügy, az oktatás és a turisztikai fejlesztés jövőjét befolyásoló törvénykezési feladatokat emelte ki.

Kérdések az Országgyűlésben

A keszthelyi helyőrségi klub sorsa, a négyes út fejlesztése, a csörögi iskolahelyzet, valamint a kormány átszervezéséhez kapcsolódó költözködés is szóba került a kérdések között hétfőn, az Országgyűlésben.

Család Iskola fehérvasárnapon

Család Általános Iskola fehérvasárnapon

Széppel, jóval lehet örömet szerezni, hasznos dolgot cselekedni. Mindezt együtt tenni, közösségnek jelent harmonikus életet, biztató jövőt. Tettekben hagyományokra támaszkodni biztos pont a megújuláshoz. A hagyományok ápolása fontos szerepet tölt beaz összetartozás erősítésében.

Zuschlag követői Keszthelyen is?!

"Azért, mert egy út kitaposott, még nem biztos, hogy jó irányba visz!" - kezdte sajtótájékoztatóját Pálinkás Róbert, a FIDESZ keszthelyi szervezetének alelnöke október 1-jén.
"Minden jel arra mutat, hogy a Zuschlag jelenség országszerte jellemző az MSZP politikájára. Térségünkben, úgy látszik, Mohácsi József listáról bejutott képviselő, Keszthely város volt polgármestere jár a zuschlagi úton" - folytatta az alelnök.
"Képviselői mandátumát felhasználva a környékbeli önkormányzatoknál ügynökként konyhai felszereléseket és berendezéseket árul, megrendelések érdekében lobbizik a vele üzleti kapcsolatban lévő sármelléki ételgyár mellett.
Mindez szerepet játszott abban is, hogy tevékeny szerepet vállalt a Keszthely - Héviz kistérség kettészakításában, Sármellék Hévízhez való csatlakozásának kikényszerítésében.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel Tartalom átvétel