baleset

Vonat gázolt halálra egy férfit Keszthelyen

Vasárnap délelőtt Keszthelyen, a Halász Csárdánál lévő vasúti átjáróban a Szombathelyről Kaposvár felé tartó személyvonat elé lépett egy férfi, akit a vonat elgázolt. A férfi a helyszínen elhunyt.

Zebrán gázolt halálra egy férfit egy osztrák sofőr Vonyarcvashegyen

A kórházba szállítás után belehalt sérüléseibe az a férfi, akit Vonyarcvashegyen, gyalogátkelőhelyen gázolt el egy osztrák autós.

Felrobbant egy sármelléki ház, kirepült belőle 82 éves tulajdonosa

Karcolásokkal megúszta házának felrobbanását egy 82 éves asszony a Zala megyei Sármelléken. A detonáció csütörtökön történt, gázszivárgás miatt. Mostanra az is kiderült, hogy az idős nőnek mindössze a lába égett meg egy gyermektenyérnyi helyen, pedig a robbanás kidöntötte a falakat, leszakította a tetőt, az asszonyt pedig az udvarra röpítette. A ház életveszélyessé vált.

Gyalogost gázoltak a zebrán

Egy férfi édesanyja Daewoo Nexia típusú személygépkocsijával a keszthelyi Georgikon útra akart ráhajtani szerda este, mikor a közlekedési lámpa zöldre váltott, ám jobbra kanyarodva nem adott elsőbbséget egy a zebrán szabályosan áthaladó férfinek és elütötte. A baleset következtében a gyalogos nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Traktorja alá szorult, meghalt egy férfi Zalaapátiban

Felborult traktorja alá szorult és meghalt egy idős férfi szerda délután Zalaapátiban – tájékoztatott a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyelete. A rendőrség közlése szerint a tragédia a férfi birtokán történt.

Biciklist gázoltak a Hévíz és Keszthely közötti úton

A Cserszegtomaj külterületének számító úton vasárnap éjszaka egy 52 éves keszthelyi férfi ütötte el a vele azonos irányba közlekedő biciklist. A 49 éves kerékpáros a helyszínen belehalt sérüléseibe – mondta el Csizmazia Péter, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Baleset Fenékpusztánál - 5 sérült

Hétfőn negyed egy után érkezett a bejelentés a Keszthelyi Rendőrkapitányságra, hogy a 71-es főútvonal Keszthely - Balatonszentgyörgy szakaszán, a fenékpusztai leágazónál baleset történt. Egy , Keszthely felől haladó személygépkocsi vélhetőleg nem tartotta be a követési távolságot és belerohant az út szélén álló bérelt személyautóba, mely az előtte álló - szintén bérelt - gépjárműbe ütközött. A balesetnek öt sérültje van.

Újra használatba vett kémények

A Lángőr Kft. helyi kirendeltségének munkatársai a közelmúltban jelzések alapján több veszélyforrást tártak fel Keszthelyen. A hideg idő, a gázellátási nehézségek híre közrejátszik abban, hogy idén több háztartás keres kiegészítő megoldásokat a lakások fűtésére. A felkészületlen átállások azonban okozhatnak problémákat, mi több: nagy veszélyeket is rejthetnek magukban.

Három ember alatt szakadt be a Balaton

Három ember alatt szakadt be a Balaton

Pénteken két helyen három ember alatt is beszakadt a Balaton jege. Gyenesdiáson egy férfi egy kilométerre a parttól korcsolyázott, amikor beszakadt alatta a jég - szerencséjére meglátták és kimentették.

Baleset a gyenesi krosszpályán

Életveszélyes sérüléseket szenvedett az a sofőr, aki felborult autójával egy Balaton-felvidéki krosszpályán. Az egyelőre tisztázatlan hátterű baleset csütörtökön délután történt a Zala megyei Gyenesdiás külterületén.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel Tartalom átvétel