Suchman Tamás

Elköszöntek Suchman Tamástól

Visszahívta a kormány a Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) elnökét Suchman Tamást, derül ki a legfrissebb Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározatból.

Elúszott a halsütöde-program

Évekkel ezelőtt a Balatoni Fejlesztési Tanács elnöke megígérte, hogy pályázatot írnak ki balatoni halsütödék létesítésére, ám ebből azóta sem lett semmi. Sok büfénél és halsütőnél hirdetik, hogy ők bizony igazi balatoni halat készítenek. Ám ez nem éppen van így, ugyanis a szigorú előírások miatt nem lehet a friss Magyar Tengerből kifogott halakat a vendégeknek felszolgálni.

Nem gondolta, hogy örökletes királyság az övé

Nem gondolta, hogy örökletes királyság az övé

Húsz év politikai szereplés után a Parlamentből ezúttal kimaradt Suchman Tamásnak többek között az önvizsgálatra is jut ideje. Baloldaliságát megkérdőjelezhetetlennek tartja. Úgy fogalmaz: vállalja amíg él.

A keszthelyi villamos tervezgetésén egyesek még mindig gazdagszanak

A napokban megint szép pénzért készíttetett "balatoni közlekedési stratégia" füzetecskéjében ismét(!) előkerül Suchman Tamás MSZP-s mutyista és Czoma László Keszthelyen állomásozó bolsevíkgróf hűdenagy lenyúlós ötlete. A saga tehát 2 év után ismét folytatódik.

Megkezdődött a Balatonring építése

Pénteken több mint kéttucatnyi munkagép vonult fel a sávolyi Balatonring megépítéséhez szükséges földmunkák megkezdésére - ami komoly sajtónyilvánosságot kapott.

Rendezvények nélkül a Balaton egy egyszerű fürdőkád

Más pályázati források átcsoportosításával az eredeti keret háromszorosát tudja szétosztani a Balaton Fejlesztési Tanács (BFT), így összesen 39 idei balatoni rendezvény juthat 165 millió forintnyi támogatáshoz - jelentették be a szervezet siófoki ülésén pénteken.

Suchman tagadja a Halászati Zrt. privatizációját

A Balaton Fejlesztési Tanács szocialista elnöke tagadja, hogy privatizáció folyna a Halászati Zrt.-nél. A társaság vezérigazgatóját már hónapokkal ezelőtt leváltották, és már halászat sincs a tavon. A Balatoni Szövetség attól tart, hogy elszabadulnak a halárak, ha az MSZP-közelinek tartott üzleti köröknek adják el a tógazdaságokat.

Kormánybiztos lett Suchman Tamás

"Megtiszteltetésnek veszem a megbízást, ami nem méltóság tisztesség, hanem munka, amit méltósággal el kell végezni" - mondta Suchman Tamás és kiemelte: a Balaton Fejlesztési Tanácsban betöltött elnöki tisztét megtartja, a szervezetben végzett munkáját a jövőben is eredményesen szeretné végezni.

Félmilliárdot is kaphat jövőre a Balaton a költségvetésből

A jövő évi állami költségvetésben megjelenhet egy balatoni sor, ami mintegy 300-500 millió forintot hozhat a tóhoz. Ebben bízik Suchman Tamás, a Balaton Fejlesztési Tanács elnöke.

Mától változnak az építési szabályok a Balatonnál

Mától csak a módosított Balaton-törvény szabta kereteken belül indítható ingatlanfejlesztés Magyarország legnagyobb tava körül. Ám ez egyelőre csak elméleti lehetőség. Építési engedély ugyanis csak akkor adható ki, ha a település az új jogszabályhoz igazította településrendezési tervét. Ez a jelenlegi gyakorlat ismeretében akár másfél-két év is lehet.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel Tartalom átvétel