Jobbik

Jobbik keszthelyi jelöltjei

2010. augusztus 13-án sajtótájékoztatón mutatta be a Jobbik keszthelyi alapszervezete az önkormányzati választáson induló jelöltjeit és polgármesterjelöltjét.

Szabadlábon védekezhet a Jobbik korábbi keszthelyi elnöke és édesanyja

Szabadlábon védekezhetnek a keszthelyi hitelcsalás gyanúsítottjai a három hónapos előzetes letartóztatás után. S. Szilárdot, a Jobbik korábbi keszthelyi elnökét januárban, édesanyját, Sz. Irén ügyvédet februárban vették őrizetbe.

A Jobbik hátat fordít az őrizetbe vett keszthelyi elnöknek

Staudt Gábor, a Jobbik Etikai és Fegyelmi bizottságának elnöke megerősítette, hogy felfüggesztették S. Szilárd párttagságát és etikai vizsgálat indult ellene. "Gyűjtjük be az információkat, nagyon gyorsan be akarjuk fejezni a vizsgálatot, mert a Jobbikra is rossz fényt vet az ügy" - mondta Staudt, aki nem tudta megmondani, mikorra lesz eredménye a vizsgálatnak.

Csalás miatt őrizetben a keszthelyi Jobbik elnöke

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság csalás miatt, őrizetbe vétel mellett folytat büntetőeljárást S. Szilárd keszthelyi ingatlanforgalmazó ellen,aki tagja az önkormányzat egyik bizottságának, továbbá a Jobbik helyi szervezetének elnöki tisztségét is ellátja.

Tavaszi Hadjáraton a Jobbik

Tavaszi Hadjárat címmel járja az országot a Jobbik Magyarországért Mozgalom, melynek során az Európai Parlamenti választásokra kampányolnak. Keszthelyen a Goldmark Károly Művelődési Központ nagytermében sajtótájékoztatóval egybekötött lakossági fórumot tartottak.

Adventi kettőskereszt Keszthelyen is

Kettőskereszt állításra várták a lakosságot vasárnap Keszthelyen. A Jobbik Magyarországért Mozgalom helyi szervezete a dél előtti szent misét követően állította fel a plébánia templom elé az ősi jelképet.

A Zala megyei SZDSZ is elítéli a Magyar Gárdát

Minden demokratikus politikai erőnek, minden pártnak, a közélet minden szereplőjének kötelessége egyértelműen elítélni a szélsőjobboldali agressziót. A Magyar Gárda félelemkeltő masírozása csak akkor állítható meg, ha senki nem nyújt politikai menlevelet számukra.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel Tartalom átvétel