verseny

Almamag Tehetségkutató Versenyt hirdetett Gyenesdiás

A három korcsoportban tervezett megmérettetésen a Balaton-part legtehetségesebb gyermekét keresik. A versenyzőknek két perces showműsort kell bemutatniuk a jövő heti rendezvényen tánc, ének, próza vagy egyéb kategóriában. A versenyt, melyre augusztus 19.-ig e-mailben lehet jelentkezni önéletrajzzal és fotóval, a Diási Játékstrandon rendezik meg az Országalma Fesztivál keretén belül.

Keszthely és a Festeticsek vetélkedő

Keszthely és a Festeticsek címmel tartottak vetélkedőt

Keszthely és a Festeticsek címmel tartottak vetélkedőt a keszthelyi Fejér György Városi Könyvtárban a Zala megyei látásfogyatékosok részére.

Aranyérem a Közép-európai Matematika Olimpián

Az NCA pályázatának köszönhetően, a Zalai Matematikai Tehetségekért Alapítvány, A Matematika Műveléséért és Oktatásáért Alapítvány és a MATFUND Alapítvány együttműködése tette lehetővé hazánk csatlakozását a Közép-európai Matematika Olimpiához (MEMO), melyen minden országból hat, tanulmányi versenyen remeklő diák vehet részt.

Országos versenyt nyertek a gyenesi polgárőrfiúk

Országos versenyt nyertek a gyenesi polgárőrfiúk

Nem kis meglepetést okoztak a gyenesdiási polgárőrök a VIII.Országos Vizirendészeti Rendőrjárőr Versenyen. Zala megye 145 polgárőr egyesületéből csak ők merték vállalni a megmérettetést.
Az eredmény?
Egyszerűen megnyerték!

Ismét Litkey Farkas nyerte a Kékszalag vitorlásversenyt

Litkey Farkas 8. alkalommal nyerte meg a Kékszalag vitorlásversenyt. Hajója, a Brokernet-Uniqa pénteken 22 óra 14 perckor szelte át a balatonfüredi célvonalat, és így 13 óra 14 perc alatt teljesítette a távot.

Véget ért a könyvtárhasználati verseny

Jól szerepeltek a Csány-Szendrey-sek a Párkányi József területi könyvtárhasználati versenyen Keszthelyen.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel Tartalom átvétel