Kehida

Csődvédelemben a Club Kehida Aparthotel

Csődvédelmet kért, de zavartalanul működteti szállodáját a Zala megyei Kehidakustányban a Club Kehida Kft., a cég reményei szerint meg tud egyezni a hitelező bankkal - közölte a társaság ügyvezetője az MTI megkeresésére.

Új elnök a Magyar Fürdővárosok Szövetségénél

Lázár Istvánt, Kehidakustány polgármesterét bízták meg az elnöki teendők ellátásával. Az új elnök kilenc éve Kehidakustány polgármestere és húsz esztendeje a Kehida Termál Gyógy- és élményfürdő fürdővezetője.

Medvehagyma szüret Kehidán

Kehidakustányban március 15-től húsvétig minden szombaton medvehagyma-gyűjtő túrán vehetnek részt az érdeklődők. A medvehagymát a néphit szerint a téli álmukból ébredő medvék fogyasztják előszeretettel.

Új iskola 150 millióból Kehidakustányban

Új iskola 150 millióból Kehidakustányban

Míg az elmúlt években több zalai településen a nehéz helyzetű, megszűnő iskolákról lehetett hallani, addig a kehidaskustányi templom szomszédságában már állnak a falai az új nyolc tantermes iskolának.

Európa Parlamenti delegációs ülés

Európa Parlamenti delegációs ülés

Kihelyezett Európa Parlamenti delegációs ülést tartott a Fidesz Magyar Polgári Szövetség Kehidakustányban a hétvégén. A képviselők több napon át értekeztek aktuális és hosszútávú kérdésekről, problémákról. Az elektronikus média és az írott sajtó képviselőit sajtótájékoztató keretében tájékoztatták az elhangzottakról.

Luxusfürdő épül a hévízi termálrégióban

A termálfürdő, a wellness központ, az ötcsillagos hotel, valamint apartmanok, sorházak, villák és rezidenciák építésével folytatódik ősszel a magyar-ír konzorcium 170 millió eurós beruházása a Hévíz-Kehidakustány-Zalakaros fürdőrégióban - tájékoztatta a Zala Springs Resort fejlesztő cég munkatársa az MTI-t.

Meghívó: Ötéves a Kehida Termál

A Kehida Termál Gyógy- és Termálfürdő ötéves születésnapja alkalmából február 16-án 11.30 órai kezdettel ünnepségre invitálja az érdeklődőket, akik ingyenes fürdési lehetőséggel is élhetnek a nyílt napon 12 órától 20 óráig. A Kehida Termál 2003. február 8-i átadása egy sikertörténet, melynek első sorai már a létesítmény 2000-ben történt alapkőletétele előtt íródtak papírra, amikor is Horváth Tihamér, a Horváth-Ép Építőipari Kft. ügyvezetője átvette az önkormányzattól a kehidakustányi fürdő üzemeltetését, és csapatával belefogott abba, hogy a falusi strand helyén egy világszínvonalú termálprojektet valósítson meg.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel Tartalom átvétel