parkolás

Hévíz ismét fizetős a parkolás

Március 1-től Hévíz város egész területén az elmúlt évi rendszernek megfelelően ismét életbe lép a fizetős parkolási rend.

Nahát: kevesebbért tud parkolni!

Július elsején 15-30 százalékkal csökkennek a parkolási díjak Keszthely belvárosában az itt tevékenykedő kereskedők kezdeményezésére - tájékoztatta a város polgármesteri hivatala.

14 új parkolóhely a Fodorban - Csótár András hozzájárulásával

14 új parkolóhely a Fodorban

Napokon belül befejeződik tizennégy parkoló kialakítása a Fodor Imre utcában. Többszöri lakossági jelzést követően gondolt úgy a térség képviselője Csótár András, hogy megoldást kell találni, hiszen a posta és az élelmiszer üzlet előtt mindig nagy a forgalom és balesetek is történtek.

Hévízi döntések: közterület-használatról, még 1 hónap ingyenes parkolásról

Hévíz területén a gépjárművel való fizető parkolási rendszer működtetéséhez szükséges további egyeztetések miatt a képviselő-testület úgy döntött, hogy a díjmentességet meghosszabbítja. A fizető parkolás infrastruktúrája várhatóan május 1-ig készül el teljes körűen.

Új közlekedési koncepció Hévízen

Papp Gábor polgármester (Fidesz) elmondta, hogy Hévíz közlekedésének átalakítására négy elképzelés született, de valószínű, hogy ezek egyes elemeinek elegyítéséből áll majd össze a végleges koncepció. A változások nemcsak a parkolás módját, hanem az átmenő forgalom kitiltását és az autóbuszos közlekedés újdonságait is tartalmazzák majd.

Meghosszabbították az ingyenes parkolást Hévízen március 31-ig

Szakértői ajánlások alapján foglalt állást a képviselő-testület a közlekedési koncepcióról. Foglalkozik a tervezet a gyalogosforgalom megjelölt helyeken való akadálymentesítésével, helyi tömegközlekedés bevezetésének lehetőségével, egyik fő prioritásként szerepelteti az autóbusz-pályaudvar kitelepítését, összhangban a tóvédelmi programmal. A koncepció rövidesen lakossági fórum elé kerül.

Meghosszabbították az ingyenes parkolás időszakát Hévízen

2011. január 30-áig meghosszabbították a város teljes területére érvényes ingyenes parkolást Hévízen, és jóváhagyták a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. alapítását. Erről döntöttek a városatyák soron kívüli ülésükön tegnap. Határoztak továbbá a közlekedésszervezést segítő pályázatok beadásáról és a jövő évi hulladékszállítási díjakról. A Zöldfok Zrt.-vel közösen olyan tarifarendszert dolgozott ki a város, amely jobban igazodik a lakosság igényeihez és helyzetéhez.

Ingyenes parkolás Hévíz belvárosában

Hévízen megszűnt a belvárosi Széchenyi utcában a fizetőparkolás. A fürdőváros képviselő-testülete törvénymódosítás következményeként változtatott a parkolásról szóló rendeletén.

Drága a parkolás, kihalt a keszthelyi sétálóutca

Drága a parkolás, kihalt a keszthelyi sétálóutca

A parkolás Keszthely belvárosának legnagyobb problémája - állítják sokan. Úgy vélik, nem a helyek számával van gond - az esős napokat valahogy ki lehet bírni -, sokkal inkább a magas díjakkal.

Idén is ingyen parkolhatunk az ünnepek alatt

Az elmúlt évekhez hasonlóan a karácsonyi időszakban idén is ingyenes lesz parkolás Keszthelyen. December 15. és 31. között a város területén mindenütt térítésmentesen lehet várakozni.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel Tartalom átvétel