Antenna Keszthely

?

Milyen antennáról van szó?

Nem

Fogalmam sincs milyen antennáról lehet szó, de a téma érdekes

antenna

Sajnos városunknank nem csak csillogó diszei, hanem mocskai is vannak!
Hogy ki tartja el őket? Gondolom az adófizetők!

De itt nem csak az Antennáról van szó! A városban vannak sokan, akiket szintén az adófizetők tartanak el! Nem tudni, hogy milyen indokok alapján!
Ubul

Antenna

Soproni vagyok,de 5 évvel ezelőttig Keszthelyi voltam.Antennát 20 éve látom itt-ott csencselni,iszogatni,politizálni,ócskaságokat árulni,vagy egyszerűen csak olyan emeletes hülyeségeket beszélni,amiket hallva feldobódik az ember,ha rosszul is indult a napja.Viszont Antenna soha senkinek sem árt,nem bántott még soha senkit,nem tépte ki nyugdíjasok kezéből a táskát 500 Ft-ért,nem félemlített meg embereket,nem futtat prostikat,nem árul drogot,és egyáltalán,egy tök ártalmatlan ember,akinek bizonyos dolgokra jobb a rálátása,mint bárkinek Keszthelyen.Ezért nem őt nevezném Keszthely szégyenfoltjának,bőven akadnak olyanok,akik százszor jobban kiérdemlik ezt a nevet.Nem utolsósorban a gyermekeim is szeretik nézegetni a Youtube-on a videóit,jókat nevetünk együtt őrajta,viszont néha nagyon világosan tud beszélni olyan aktuálpolitikai dolgokról,amiről sok "okos" embernek,aki sokkal különbnek tartja magát nála,és lenézi őt,fogalma sincs.Erről ennyit.

Itt igen

Mark Papermaster az iPhone fejlesztéséért felelős részleg vezetője, egyben a cég alelnöke távozik az Apple-től - jelentette be a vállalat szóvivője. Papermaster állítólag képtelen volt beilleszkedni az Apple vállalati kultúrájába.

Antenna azért "soha

Antenna azért "soha senkinek sem árt,nem bántott még soha senkit,nem tépte ki nyugdíjasok kezéből a táskát 500 Ft-ért,nem félemlített meg embereket,nem futtat prostikat,nem árul drogot"
Mert Ő nem cigány és nem jellemzőek rá a cigány stílusjegyek!

Városunk szégyene !

Ki tartja Őt el?
Az adófizetők?
Ő most miért nem Devecserben lapátol?

Önálló!


Nyáron, legtöbbször a pavilonsoron, a Csaba borozóval
szembeni padon lehet megtalálni, sörrel....!

Amíg a sok muja adófizető, zokszó nélkül
fizet mindent, s nem francia módon tiltakozik
ha a politika, a fejük felett (de nélkülük) dönt,
(Pl a francia nyugdijkorhatár),akkor ennek a pasinak
tökéletesen igaza van! Aki hülye az megérdemli,
hogy eltartsa az ilyeneket miközben ők meg
szaporodnak mint a nyulak!!

Rudolf János képe

Spec a franciák pont fordítva vannak ;)

Lehet nem az igénytelen hazai sajtóból kellene tájékozódnod, ugyanis ezt a sületlenséget és így csak a mi saját gyártású nyilasaink eszik meg.
Tudod kocsiból is a szarabbakat küldik keletre.. /audikat légkondi nélkül ilyesmi csak itt eladhatóak/
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

???

Konkrétan mire érted ezt?

A francia lakosság biztosan nem tartaná el a csokit!
Ők a politikát sem nyelik be mint mi! Vagy láttál
valahol demonstrációt a mostani krizisadó miatt, vagy
amikor a nyugdijkorhatárt nálunk emelgették?

Rudolf János képe

Pont ma /kedden/ fullon sztrájkolnak

mivel holnap döntenek a nyugdíj 60-ról 62-re való bevezetéséről.
Még a legszarabb becslések szerint is 72%-uk támogatja, állnak a vonatok, sofőrök, hivatalok, intézmények, repterek, stb.. szóval gyakorlatilag az egész ország csak nálunk hallgatják el. A valóságban a franciáknál ma éppen hasonló a helyzet mint tavasszal a görögöknél azt is nekünk magyaroknak teljesen jól elhazudták.
Szóval megnyugodhatsz: a franciák adnak még a "csokinak" is mert pont nem olyan hülyék mint a magyarok ;)
/gazdasági híroldalakon néhány hazudós beszámolót találhatsz magyar nyelven is/
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Látszik még mindég nem

Látszik még mindég nem gondoltak bele a magánpénztártagok, hogy mi történik megtakarításaikkal, mikor akarják együttesen kifejteni tiltakozásukat a kormány terveivel szemben. Talán még reménykednek, vagy komolyan belesem gondoltak mi történik megtakarított pénzükkel. Mi történhetne, hát elveszik, lenyúlják, ellopják, kinek melyik változat a szimpatikusabb, mindezt teszik ahogy mondják, a néptől kapott felhatalmazása jogán.
A népnek nevezett 2,7 millió szavazót, a 8 millióból aki rájuk szavazott akiket Szíjjártó szóhasználatában arcátlanul a többségnek nevez, az Ő nevükben követik el a magánvagyon szentségével szembeni erőszakot. Ez a demokrácia megcsúfolása és ehhez a cselekedethez belemagyarázzák a 2,7 millió szavazó „akaratát” mind ezt gyalázatos tettük mentésére. Azokat akik biztos, hogy nem ezekért a tettekért szavaztak rájuk, mert az akkori ígéreteikből hiányoztak ezek az akciók ! Azok a szavazók akik között bizonyára sokan tagjai a pénztárnak, az Ő megtakarításuk is veszendőben van, még mindig nem ébrednek fel, miért nem hallatják hangjukat, vagy még ekkora áldozatot is képesek lennének meghozni, még ezek után sem érzik magukat becsapottnak?
Én hiszem, ha valakinek a zsebébe nyúlnak attól magyarán szólva lopnak, ezt már nem biztos, hogy sokan elviselik, csak a reakciók váratnak magukra, mégpedig azért mert a propaganda ami a valóságról eltereli a figyelmet, egyenlőre erősebb a bekövetkezendő igazságnál!

ez

ez így igaz?

Rudolf János képe

Minap beszéltem egy

Belgiumban élő hölggyel pont arról a sztrájkról amire te reagálsz éppen és meglepett amit mesélt.
Ugyanis a magyar sajtó teljesen elhazudta azt, hogy mi történt a franciáknál. Ugyanis kérem nem arról volt szó, hogy 60-ról 62-re emelnek, hanem arról, hogy hány év munkához kötik. Amely minimum(!) esetben 62 évnél érhető el. Aztán szintén fontos hazugsága volt a magyar sajtónak mikor a francia sztrájk eredményeiről számolt be, ugyanis nem meglepően a végére egész komolyan meg tudták szorítani Sárközyt. /gyak 80-20 arányban a francia nép akarata maradt/
Mindezt csak azért írtam, mert mit várhatunk ezen hazai témában is akkor, mikor ilyen "üzemszerűen" verik át, tájékoztatják félre az embereket. /valahogy-valamiért ilyen témákban a nácik propagandája sem tülekedik olyan nagyon "korlátlanul magyar" megírni az "igazat" :) /
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Tartalom átvétel Tartalom átvétel