Blickfang Könnyid Lászlóval

Kedves Vezető-Könnyid

Kedves Vezető-Könnyid levetette a kompromittáló videót magáról, vagy hová tűnt?
Elegáns megoldás, tetszett volna először gondolkodni, hogy hogyan beszél a vendégekről, akik eltartják., egyszerűbb a szőnyeg alá söpörni, mint elnézést kérni, gerinces megoldás!

Szeiler a mesterfotós

Láttátok a Monitorban Könnyid Laci megnyerő portréját? Nektek mi jut róla először eszetekbe? Na jó, először nekem is!
Másodszor pedig az, hogy Szeiler Gábort még miért nem ütötte agyon valaki? Ez Keszthelynek színvonalas újság? Hévízről már megröptették, mert rájöttek, hogy Szeilerék mindenhez értenek (seggnyaláshoz a legjobban), csak éppen írni meg fotózni nem tudnak!
Komolyan, megsajnáltam Könnyidet. Ezt a képet biztos nem teszi el róla az anyukája.

Hidd el a fotós kihozta a

Hidd el a fotós kihozta a maximumot, Kedves Vezetőről nem lehet jobbat készíteni, nem való képernyőre. Persze az nem baj, hogy nem fotógén, az annál is inkább probléma, hogy még mindig nem tudjuk, hogy 50 vagy 80millióba vagy ki tudja mennyibe került a reptéri ténykedése.

"Könnyid László kapta a

"Könnyid László kapta a Hévíz turizmusáért díjat az idegenforgalom érdekében végzett munkájáért, a Hévíz TDM Egyesület döntése alapján.
A díj érdekessége, hogy Könnyid László alapította, amikor a Hévíz TDM Egyesület elnöke volt."

Ez annyira magyar történet, ilyen fekete humor Woody Allen filmjeiben sem jön elő.
Lassan Kedves Vezetőnek szólíthatjuk Könnyidet!

Kedves Vezető elszámolt a

Kedves Vezető elszámolt a reptérrel vagy éppen egy új díj megalapításán munkálkodik, amivel majd megajándékoztatja magát?

Teccikérteni 50 millió

Teccikérteni 50 millió vagy 80 millió vagy nem tudom mennyi, valami ojjektum, reptérből nyeri ki a pénzt, kérem kapcsolja ki.

Lefordítanád?

Lefordítanád?

Nem őt kell hibáztatni!

Azokat, akik ekkor lehetőséget adtak a kezébe! Ő csupán kihasználta a helyzetet

Ellenben egy normális ember

Ellenben egy normális ember nem vállal el egyszerre 3-4 teljes idős állást, nem mások tollával ékeskedik. Nem a hévíziek pénzén utazgat és szerez elsősorban a hotelnak vendégeket.
Illetve el tud számolni a reá bízott pénzekkel teljes pontossággal, pl 50 vagy 80 milliós költségű reptér üzemeltetés...
Abban viszont Neked is igazad van, hogy akik megbízták, nekik kötelességük elszámoltatni, illetve a hévízi polgárok se hagyják annyiba, hogy szépen feledésbe merüljön!

Mondta valaki,....

Mondta valaki,hogy normális? Megadták neki a lehetőséget,ő meg kihasználta és a saját hasznára fordította!

Hévíz turizmusának és a

Hévíz turizmusának és a sármelléki reptér megmentőjeként állítja be magát mindenhol, részéről csak önfeláldozásról, társadalmi munkákról beszél, mindent hévízért tesz, ezért kénytelen 3-4-5 munkát elvállalni, az sem tudja hol áll a feje, ezért sem tudja, hogy 50 vagy 80 millióba van a reptér.

Milyen kis vidám, nem

Milyen kis vidám, nem csoda, hisz nem kell elszámolnia, hogy 50 vagy 80 milliót költött-e.
Olyan mint a kakukk, először a Turizmus és Marketing Egyesületnél volt vezető, majd alpolgármester, reptéri vezető...vajon mi az újabb célállomás?

http://zaol.hu/heviz/vendegej

http://zaol.hu/heviz/vendegejszakak-es-rekordok-hevizen-1518647

Papp Gábor elmondta: "bebizonyosodott, hogy a légikikötő átvétele, működtetése jó döntés volt. Már az elején hangsúlyoztuk, hogy hosszú távra tervezünk, de hozzátettük: a beinduláshoz időre van szükség. Nos, az előző évre szóló üzleti tervünk megvalósult, némiképp túl is teljesítettük azt. 50-80 millió forint körüli összeget költöttünk a repülőtérre"

Itt nem 1-2 ezer forintos különbségről van szó, hanem 30millióról, ennyire nincs tisztában az önkormányzat-Papp Gábor, hogy Könnyid regnálása 50 vagy 80 millióba van-e?
Mikor számol el Könnyid, ne itt jópofizzon, celebeskedjen, vendégeket gúnyoljon ki, hanem számoljon el!

Akkor most mennyit is költöttek?

Jellemző ez a megnyilvánulás! "50-80 milliót költöttek". Vége a 2012-nek! Tehát december 31-én kijött egy összeg,ami a repülőtérre ment. Az nem 50-80 millió,hanem fix összeg! Ha ezt nem tudják,akkor akármennyi is lehet.De sem 50 millió,sem 80 millió, hanem sokkal több, mert maga a törzstőke "csak" 50 millió és a bankgarancia 150 millió körüli. Aztán meg a "bujtatott" pénzek!!!

Milyen felelős vezető az,aki úgy nyilatkozik a sajtónak,hogy nem tudja,vagy nem meri kimondani azt a valós összeget, amit 2012-ben költöttek a reptérre? Vagy mióta Papp Gábor kimászott a szegénységből pár 10 millió nem számít?
Hogy neki, mint magánembernek nem számít az rendben van,de a város pénze nem az övé, a város pénzével el kell számolnia és az alattvalóit pedig el kell számoltatnia!

Hirtelen és váratlanul

Hirtelen és váratlanul mondott le Könnyid az alpolgármesteri és reptér vezetői székéről, csak nem azért mert nem tudni, hogy 50 vagy 80 millió vagy ki tudja mennyi millióba került a városnak, hogy megtömje a szállodáját!
A reptér már üzemel a vendégkörét már kialakította, így elpucolt gyorsan.
Papp és Könnyid mikor áll ki a nyilvánosság elé mindenki számára nyilvános dokumentumokkal, hogy 50-80 vagy mennyi millióba van a reptér, elszámoltatást!

Hirteen és váratlanul

Pap-Könyid-Halász akkor áll ki a nyilvánosság elé mikor Hévizit neveznek ki Püspöknek.

Soha nem fogod megtudni mire menyit költöttek,a Héviziek csak találgatnak a Müvelődésnél keresett összegröl 30-17millió.
Reptér 50-80 millió.
Telek vásérlás 50-70 millió.
Épületek bontása?????????????

Nem csodálkoznák ha Halász is eltünne mint a Hévizi Szinpad.A sülyedő hajót a patkányok el szokták hagyni.

Mikor?

Amikor megbukik és kénytelen lesz elszámolnia, nemcsak a lelkiismeretével, hanem a pénzekkel is!

Így keni meg a nyilvánosság szeme láttára a médiát a makkfing!

Nem is szégyelik magukat, jópofaságból kifesti igazi aranylapocskákat tartalmazó körömlakkal a vele interjút készítő Andika körmét. Se ellenszolgáltatás, se számla se semmi, pedig ez egy több ezer forintos burkolt juttatás volt! :DDDD
És honnét ezek a gyakorlott körömfestő mozdulatok? Hát azt mindenki saját fantáziájára bízom!

Irigykedünk? -

Irigykedünk? - Irigykedünk?
zalai

Kire, mire?

Kire, mire? //:DDD

talán

csak nem buzi? olyan formája van...

Az a videó hol van, amiben

Az a videó hol van, amiben Könnyid bocsánatot kér elsősorban az orosz vendégektől, amiért lenézi, kigúnyolja Őket?
Na és a reptéri pénzekkel fillérre pontosan elszámolt már?

- Az is csak Papp Gábor

- Az is csak Papp Gábor alatt történhet meg, hogy egy ilyen embert kitüntetnek, aki más emberek tollával ékeskedik.

- Vértes Árpi Gilvánfai gyerekekkel kapcsolatban elhangzott vicces elszólását-amit nem a nyilvánosságnak szánt az országos médiumok ízekre szedték, Könnyid nyilatkozatában gúnyolja, nézi le az orosz vendégeket, akik az utóbbi években jelentős bevételt hoznak.

Majomparádé, gondolom már

Majomparádé, gondolom már elszámolt a reptér pénzzel illetve amikor Turizmus és Marketing Egyesület vezetője volt.

Makkfing Könnyiddel :)

Még jó, hogy tud női fejjel gondolkodni...
Mennyit erölködhetett, amire kipréselt pár storit az alkalmazottakból és saját élményként adja elő. Nem volt világos, a köntösös arabnál, hogy akkor most recepcióvezető volt-e, amikor az idekerülése után betanult vagy szállodaigazgató? Egyik szavát üti a másikkal. Egyátalán végzett már a házban hasznos munkát vagy csak jól tudja előadni magát? Az alkalmazottait, akik helyette dolgoznak max. az ablakból látja néha.
Méghogy amerikai angol? Röhej! Elhiszi ezt valaki az ügyeletes műmájer PA-n kívül?

Munkát nem végez, azt

Munkát nem végez, azt alkalmazottak teszik helyette, Ő csak a babérokat aratja le és a juttatásokat emeli fel. Mindenbe beleüti az orrát, főleg olyan dolgokba, amikhez nem ért. 20-30éves szakmai múlttal rendelkező szakembereknek akarja megmagyarázni, hogy mit hogyan kell csinálni, persze Ő életében nem csinált olyan dolgokat. Ha valaki megmeri mondani neki, hogy az már pedig nem úgy van, akkor hamar megtanul repülni.
Amennyiben az Ő rossz meglátásai szerint cselekszik valaki és kiderül, hogy ez bizony rossz, akkor neki kell elvinni a balhét, nem az igazgató úrnak aki beleokoskodott, aranyember ez na!

Tudod , ez egy magánvállalkozás!

Nem ismerem Könnyid urat, csak a tulajdonost. Viszont ha ő - a saját pénzén - alkalmasnak találja akkor teneked semmilyen jogalapot nincs ezt kétségbe vonni. Viszont áll a zászló neked is ez egy szabad ország, csinálj egy szállodát - különbet. Az én cégemben ha vki csak visszanéz az nálam is repül meg a világ minden magánvállalkozásában. Tudod a mocsár lecsapolását nem a békákkal szokták megbeszélni.

Naná, hogy alkalmasnak

Naná, hogy alkalmasnak találja a tulaj Könnyidet - Hévíz alpolgármestereként, a Sármelléki reptér igazgatójaként, Turizmus Marketing Egyesület vezetőjeként, beutazgatta a világot a hévíziek pénzén. Végig telt házzal üzemelteti a szállodát, a pozícióiból fakadóan dőlnek a vendégek a szállodába, na de mennyi jutott a többi hévízi idegenforgalomból élőnek?
Elszámolt a reptérrel???
Mennyibe került Hévíznek, mennyi vendéget hozott hévíznek, mennyit a szállodájának?

Tudod,ez egy

Tudod neked akkor lesz vállalkozásod,mikor az elefánt repül.A magánvállalkozásban nem viselik el,hogy három négy állást töltsön be egy vezetőnek nevezett hajcsár.Elég szomoru ha a tulaj nem veszi észre,hogy az igazgató munkáját más végzi el.Valószinü,hogy felé is fényezi magát,és az eredményeket saját munkájaként tálalja.A nyilatkozata szerint a reptér kordinálása egész embert kiván,a szálloda vezetés ugyszintén,a tanitás ugyszintén.Adódik a kérdés napi hány órát dolgozik?Tudod a mai világban főleg a magánvállalkozásban az ilyen kiskirályok,akik nemcsak a dolgozóit,de a vendégeit sem becsülik meg pedig belőlük él,elöbb-utobb bukni szoktak,

Tudod , ez egy magánvállalkozás!//Tényleg az??//

Ha nagán vállakozás és a tulaj szereti az ilyen alakokat??!! Nagy bajban lehet szegény rabszolga sorban élő alkalmazotti "ÁLLOMÁNY".
A te céged valószínű egy segédmunkásokból álló társaság és nem nevezem meg a "kisebbséget" akiből kiváló munkaerővel rendelkezhetsz.
//Tudod a mocsár lecsapolását nem a békákkal szokták megbeszélni.//
Találó, azért ne legyél ilyen nagyképű,mert téged fognak lecsapolni vagy "kibelezni".

Lejátszanám ezt a kis filmet az orosz vendégeknek is.

Kíváncsi lennék, mit szólnának a lehúzás ilyen formájára némi iróniával megspékelve. Nem elég, hogy gagyi szolgáltatásokat adnak el "arany" áron, de még gúnyolódik is a vendégek naivitásán, társadalmi különbségein és még viccesnek is gondolja magát és a szituációt.

Könnyid szerint nem kell az oroszoknak más, csak méregdrága apró krémek, aranyszínű gicsek és a méregpiros rúzsról, arcpirosítóról messziról megismerik, kigúnyolják őket. Szerintem egy vérbeli idegenforgalmi menedzser nem gúnyolódik ilyen pökhendi módon a kenyéradóin.

Mindenképpen jól sikerült az Európa Hotel imidzs-filmje. Továbbítjuk az érintetteknek.

Olga és Andrej

Szégyen ez az ember, neki a

Szégyen ez az ember, neki a szállodáért az alkalmazottakért és elsősorban a vendégekért kellene élnie.
A videóból tisztán látszik, hogy lenézi a vendégeket, de legalább ne hangoztatná, az alkalmazottakat így is semmibe vette, főleg, ha nem diplomás az illető.
Egy ismerősöm már készíti a videó feliratozását orosz nyelven, utána megy fel a youtube-ra, hadd lássák az orosz vendégek, ahogy gúnyolódik és lenézi őket a szálloda igazgató.
Azt hiszem, ha nem az orosz hanem egy másik népcsoportot figurázna, gúnyolna így ki, már repült volna!
" senki se harap bele a kézbe, amely enni ad neki"

erőlködés

reméljük a hotel nem ilyen

Azt hiszi szellemes és

Azt hiszi szellemes és jópofa, előadja az emberközeli igazgató képét, kifelé mutatja a szépet és a jót, de az alkalmazottai rettegnek Tőle. Kriminális, kegyetlen, pökhendi, lenéző, pénzéhes alak. Tipikus, kirúglak, ha nem tetszik valami, 100 állnak sorba a helyedre alak, ingyen túlóráztat, külsős vállalkozók, beszállítók lefejése...

Azt hiszi

Nagyon szépen jellemezted ezt a MAJMOT,csak a főnökei nem veszik észre,hogy más golgozik helyette.
Miért mindig Könyidet kérdezik ha vendéglátásról van szó,kapásból lehetne nála százszor emberségessebb,szakmailag magassan, nagyobb tudással bíró szálloda iparban dolgozó vezetőket kérdezni.A könyidet jobb lenne elfelejteni,igaz mit várjunk a Hévizi Tv vezetésétől mikor a csókosokból él,és csak azt tálalja amit engednek neki.Mikor kérdeznek meg /nem seggnyaló/olyan Hévizieket akik esetleg a benemtartott igéretekre is emlékeznek,és nem az előre megbeszélt választ mesélik el?
EZT HIVNÁK PÁRTATLAN TÁJÉKOZTATÁSNAK.

EZT HIVNÁK PÁRTATLAN

EZT HIVNÁK PÁRTATLAN TÁJÉKOZTATÁSNAK.
NEVET aztán lehet folytatni.
Így "csak" net-patkány lehetsz.

Ezt hivnák...

Nem kell berágni ha valaki név nélkül igazat ir lehet,hogy szerinted net-patkány,de szerintem gerincessebb mint te a folyamatos seggnyalásos irogatásaiddal.JA ÉS NEM LÁTOM AZ ALÁIRÁSOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratulálok végre valami

Gratulálok végre valami ami akár lehet a vendégfogadás és a vendéglátás kezdeti ugródeszkája. Minden munkatársának is csak elismerés jár. Hol vannak a Hévízi net-patkányok nem is érdekes az ilyen hír. Sajnos a többi szálloda nem ilyen,vagy nem tudunk az ott előforduló vendég-körről vendégekről.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel