Bródy „Ezek ugyanazok” (lelkes ostobáknak megfejtés Fidesz=bolsevik)

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

A köztévé adásából valamiért kimaradt Koncz Zsuzsa jubileumi nagykoncertjén leadott „Ezek ugyanazok” című dal. Bródy János Facebook-oldalán pótolta a hiányt.

„Ami a Magyar Televízió adásából kimaradt... (A műsorhamisítást a törvény nem bünteti.)” – írta Facebook-oldalán a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes, gitáros, zeneszerző, szövegíró Bródy János, aki egyben pótolta is a hiányt:

"Itt szép lehetsz, de okos nem, mert kötelező a hit
És ellenség lesz mindenki, aki kételkedik
És erkölcsről papolnak álszent köpönyegforgatók
Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok

Lassan kihull a memóriákból az egyéni tapasztalat
És átírja a központból kiküldött új adat
S jönnek a minden rendszerhez alkalmazkodók
Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok

Ahogy mindig újra kezdődik a bálvány körül a tánc
Megint befonja életünk egy láthatatlan lánc
És jönnek a lelkes ostobák s a gyáván megalkuvók
Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok

S ha végül rájuk dől a ház és nincs már több hitel
Majd mást vádolnak azzal, amit ők követtek el
És engedelmes szolgáló a törvény és a jog
Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok

Hát kedves fiam, édes lányom, véssétek be jól
E szép országban pusztít más is, nemcsak az alkohol
Jönnek majd és hirdetik, hogy milyen nagy magyarok
De tudjátok, hogy ezek bizony mindig ugyanazok
Édesapám, te megmondtad: ezek ugyanazok..."

És erről mi a véleményed?

http://pestisracok.hu/sikkasztassal-gyanusitjak-az-szdsz-volt-elnoket/
Ismét egy, "talpig becsületes liberális" bukott be a sikkasztásával!
Hm, hm.....

Ennyi, nincs több kérdésem! Majd a Bródy és a Zsuzsi szerenádozhatnak neki a böri udvaron! Mondjuk kezdhetnék azzal, hogy "Ezek ugyanazok..." tralala-la-la-lalala-la-la-la
;)

és neked ezekről ?

Trafikmutyi, földmutyi, tankönyvmutyi, pénztárgépmutyi, atom-mutyi, a NAV ütőképes csapatának gyors megszüntetése, nehogy molesztálják a cimborákat, érinthetetlen cukorbárók, működő és ismert számlagyárak, 51 gennyes ügyre valahogy nem akar rámozdulni a pintérség, kert végében stadion ( közpénzből ! ) mobil-lopás tárgyában milliós DNS vizsgálatok, a szomszéd erdejének letarolása ( ma sincs hír a Tiborc-társulatról az ügyben ) családi KRESZ-szabálysértések - büntetlenül, miközben a csórók százezreket fizetnek ugyanezekért, "leszólok a piros telefonon és röpülsz" jól begyakorolt kommunista eljárási mód, de ha nem vagy lusta és valóban érdekelnek az első látásra is gennyes ügyek, akkor a neten annyit találsz, hogy lefagy a géped a sok keresésében !

Mondjuk kopácsold be, hogyaszongya: "Az Orbán-család és a közhatalom viszonya " csak ennyit !

Az írás maga a vádirat az Orbán-maffia működéséről, Sikmicskától Pintéren át a fidesznyik nagymenőkig, akik veled tartatják el magukat !

Jó munkát ( és értelmes(ebb) időtöltést !

Neked erről? Kedves "egység sugarú síkidom"!

A választók, egység sugarú síkidomok,

Nem gondolkodó lények!

Ezt az MSZP kampányfőnöke mondta egy hangfelvételen! Az már csak hab a tortán, hogy az említett Kőrös Péter reklámszlogenje: "Mert nekünk te vagy a fontos!"
Előbb letagadta, hogy ezt mondta, utána Simon Gábor módra, a telefonjával kezdte filmezni, a kérdést firtató stábot!
Megint egy bukta!
Ennyire már nem lehettek amatőrök, gyerekek!!!

Szegény baloldali pártok meg nem értik, hogy miért nincs bizalom feléjük! Na vajon miért nincs? Ki tudja gyerekek??? Ugye nem 'teccenek majd nagyot csodálkozni, ha majd a választók "beárazzák" az ilyen dumákat és seggbe 'teccenek billenteni, a "kedves" baloldali jelölteket, pártokat?
Nem is értem, hogy az ilyen "kampányszakemberekkel" mégis mire 'teccenek számítani???

Ugye erről is a 2/3, meg a Jobbik tehet?

A videóval együtt, íme a cikk:
http://mno.hu/ahirtvhirei/mszp-s-kampanyfonok-a-valasztok-nem-gondolkodo-lenyek-1247746

Khm, khm! Ez már valóban nagyon gáz! Sőt, siralmasanszánalmas.com
nyehehehehehehehehehehehehe...
:)

és mit gügyögsz a felsoroltakhoz - lófej ?

Még mindig nincs zab ?

A "zemúltnyócév" duma már lejárt - lófej - ugyanazt csinálják fidesznyikék, amiért köpködtek ellenzékből, csak hatalmon abszolút pofátlan módszerekkel !

A "baloldal" megkapta ítéletét, most a még pofátlanabbakon van a sor - lófej !
Miről gügyögsz - lófej ?

És a Jobbik vajon mitől is lenne jobb ? Úgyis tudnak balhézni, hogy ellenzékben vannak !

Amúgy megnézted a kötelező olvasmányt - lófej ?

Ezt: "Az Orbán-család és a közhatalom viszonya " - ha tagoltan olvasod, kissé hosszú lesz, de talán képes vagy értelmezni a tartalmát !

Nosza, ugorj neki - lófej !

Rudolf János képe

A te véleményedet már a szádba adták

le is írod nagy büszkén.
Büszke vagy rá, mert azt hiszed ezt még meg bírtad érteni.

Figyelem a hároméves gyerekemet.
Nézi a Dóra-féle játékot, és Dóra után mondja a mondókát.. azaz Dórával ismételgeti.

Egy háromévestől ez még szuper teljesítmény!

Gratulálok hát neked is, hisz a hároméves kort már te is elérted :)

---
A te vezéred szerint neked felesleges szavazati jogot adni. Hisz úgyis csak hároméves szint vagy, gondolatod nulla, csak Dórákat vagy képes visszamondókázgatni.

Közben meg él sok hülye liberális, aki még neked is szavazati jogot adna..

De minek?
Minek, ha tényleg Vezérednek van igaza, és te tényleg csak egy hároméves szintjén vagy?

Hát ha rád nézek, akkor én is azt mondom, hogy hülyék ezek a liberálisok, és a te Vezérednek van igaza.
De mindezt csak akkor mondom ám, ha rád nézek!

.. már most is csak egy "festetics-cseléd" vagy.. majd a grófúr szavaz helyetted!

Tudod, a 3 évesnek vannak önálló gondolatai!

Nem úgy, mint a hozzád hasonló "egységnyi sugarú síkidomoknak"!

Szóval, mielőtt azt gondolnád (mondjuk ez csak egy oximoron részemről), hogy megint te vagy a világ esze, előbb szíveskedj 3D-ben is létezni, mert síkidomként nem lehet veled semmit sem kezdeni!
Na, szasz!
:)

Jó tanács: Ne a Dóra-féle játékkal próbáld nevelni a kölködet, hanem ülj le vele te mondókázni! Addig sem ide írsz hülyeségeket! Az ilyen tv és számítógép nevelte gyerekekből lesznek az olyan együtéses, korcs, selejtes pöttyök, mint te!

Tartozol annyival a gyerekednek, hogy nem teszed ezt vele! A te életedet már lehúztad a klotyón, de kérlek, hogy a gyerekedét ne húzd le ugyanott!
Szegény gyerek! Már látom, amikor az isiben kiderül, hogy a Rudolf Jancsi fia! Kész, annyi neki! Legalább az iskoláig hadd legyen szép gyerekkora! Olvass neki! Persze ne a Lenin összest, vagy Sztalin életét. Valami jó kis mondókásat. Mond vele te is, hogy egy picit még büszke lehessen rád!
Ez a baj veled! Nem figyelni kell a 3 éveseket, te kretén, hanem foglalkozni velük! Figyelni a kísérleti patkányokat kell! Nem is értem, hogy minek neked gyerek, amikor még te is az vagy!

megint

megszólalt az IQ-bajnok!!!!

Megnézném mit forgatsz a fejedben (baltával....)

:-)))))))))))))))))))))))))

Mekkora poén volt!

Most pihizz egy picit, aztán gyúrj egy picit rá!
Legközelebb jobban megy majd!
:)

Látod, Jani? Előbb a felderítés, csak aztán lövünk bármire!

Szegény Janink megint megjárta Bródy Jankóval! Bölcsebb lett volna előbb alaposan körül járni a dolgot, aztán óbégatni!
Mára kiderült, hogy Bródy Jancsi és ezáltal Rudolf Jancsi hiába kezdett hattyúdalba, az elveszett, szabad média ügyében. alaposan benézték mindketten a dolgot. A különbség csupán annyi, hogy Bródy elnézést kért, amiért alaptalanul vádaskodott. Rudolf Jani pedig, szokásához híven, vagy hallgat, vagy próbálja magyarázni a magyarázhatatlant!

A cikk:

http://valasz.hu/itthon/iszonyat-nagyot-bukott-brody-janos-cenzuraugyben-104198

//Bródy János iszonyat nagyot bukott Koncz Zsuzsa cenzúraügyében

Tegnap délelőtt még az volt a hír, hogy a köztévé állítólag cenzúrázott. „Ami a Magyar Televízió adásából kimaradt... (A műsorhamisítást a törvény nem bünteti.) Koncz Zsuzsa Aréna koncert, 2014” – tegnap ezeket a mondatokat jegyezte be Bródy János a Facebook-oldalára. A zárójeles megjegyzésből csak egy félkegyelmű nem azt olvassa ki, hogy a zeneszerző szerint az Orbán-kormány köztévéje – nyilván politikai okból – kihagyta az Ezek ugyanazok című dalát, melyben a szerző elveri a port a jelen kurzuson (a szám szövegét lásd alább, videóját itt).

Tegnap délután már arról szólt az újság, hogy az MTVA közleményben tudatta: a szerkesztők kétszer 52 perces műsort kértek az alkotóktól, és Koncz Zsuzsa saját stábjával döntött arról, hogy mi kerüljön a műsorba az eredetileg két és fél órás felvételből. Az adáskész változatot az MTVA úgy kapta meg az alkotóktól, ahogy az adásba került, a szerkesztők nem kértek módosítást. Tehát ha valaki „cenzúrázott”, akkor az Koncz Zsuzsa volt. (Egyébként miért is nem ő tartotta fontosnak, hogy megvédje a tévét a vádtól?)

Ma reggel arra ébredtünk, hogy Bródy János ugyancsak a Facebookon azt állította: sosem mondta, hogy a tévé cenzúrázott. „Megosztottam egy kalózfelvételt a koncertről, azzal a megjegyzéssel, hogy ez kimaradt az adásból. Akinek erről az jutott az eszébe, hogy a Magyar Közszolgálati Televízió esetleg politikai szempontok alapján válogatja és cenzúrázza még a könnyűzenei koncertműsorokat is, az lehet, hogy az igazságot keresi, de félreérti a mai magyar valóságot. Mert a valóság az, hogy ma Magyarországon nincs cenzúra, és a sajtó szabadságát semmi sem veszélyezteti, és a Közszolgálati Média pártsemlegesen működik, és ezt a működést a pártsemleges Médiatanács felügyeli, mely az Alaptörvény értelmében »védi a sajtó szabadságát és sokszínűségét, és biztosítja a demokratikus közvélemény kialakulásához szükséges szabad tájékoztatás feltételeit«” – fogalmazott gúnyosan.

Ezután hozzátette: „És elnézést kérek Koncz Zsuzsitól, akit ezzel a félreértéssel kellemetlen helyzetbe hoztam, pedig nagyon is hálás vagyok neki, hogy meghívott vendégnek a koncertjére, és nem mondta azt, hogy melyik számot ne játsszam, és természetesen megbeszéltük, hogy melyik szám fér bele a TV adásba. Tehát nem ért váratlanul az, hogy csak az »Édes életünk« szerepelt. Viszont nagyon örültem, hogy megtaláltam a neten ezt a kalózfelvételt, és elnézést kérek a Magyar Televíziótól is, amiért ezzel rossz hírbe kevertem őket, és kárpótlásul felajánlom »Az Illés szekerén« című, Fonogram-díjas kétszeres platinalemezem bemutató koncertjének felvételét ingyen és bérmentve, minden ellenszolgáltatás nélkül bármikor leadhatják.”

Mielőtt e nagylelkűség hallatán hanyatt esnénk, jó, ha tudjuk, hogy az Illés szekerén című lemez az az album, amelyiken az Ezek ugyanazok című dal szerepel, így Bródy gesztusa nem annyira az önzetlenségről, mint a heccelésről szól. Amit akár poénra is lehetne venni, ha nem tudnánk, amit a Facebook jóvoltából (mert a közösségi oldal, Bródy pechjére, megőrzi az egyes, átszerkesztett bejegyzések korábbi változatát) tudunk: hogy a nemzet „Tini”-je tegnap esti bejegyzéséből ma délelőtt egy mondatot kitörölt. Nem fogják kitalálni, melyiket. Naná, hogy „A műsorhamisítást...” kezdetűt.//

Köszönjük János, leülhetsz! Egyes!!!

Rudolf János képe

hüle

nem a MTV a lényeg, hanem a zene..

Ez egy olyan zene pajtás, ami pont ennek a maffiaállamnak az ideológiai maradékát takarítja el. Pokorni, Navrasics, stb.. (talán még Manninger is) sza pont azt a réteget kaszálja el, akik még úgy ahogy de a Fidesz értemiségi árnyalatát adták..

Szokj hozzá: VÉGE. (soronkövetkeznek a kisnyilasok)

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Hát, ez elég gyenge duma lett!

Jani, Jani!
Beégett a kis Bródy haverod, oszt jó napot!
Nem kell ezt túl magyarázni kis csákó!
Van ilyen!

Csak halkan: Te+én soha sem leszünk "pajtások"! Ne erőlködj, mert még rosszul jársz!

Bródy és Koncz? Tudod mit kéne eltakarítaniuk?
Azt a szennyet, amit egy bizonyos SZDSZ nevű bűnbandával, erre az országra szabadítottak!
Bár azt már lassan eltakarítják mások! Ám jellemző módon, nem azok, akik a szart kavarták a szadesszel! Sebaj! Én is boldogan takarítom kifelé őket! Bródystól, Konczostól, Fodorostól, Repulicostól, Pa Dö Döstől mindenestől!
Szóval jó lenne inkább neked hozzászoknod, hogy a herélt agyú liberalizmusotoknak annyi!
Vagy majd Fodor Gabuci egyesít benneteket?
hehehehehehe

Kis hülyék! Erőlködik a kis "tini" Bródy, hogy hamisítás? Aztán meg kiderül, hogy benézte a szerződést?
Hűűűű, de szar dumát rittyentettél ide, Jani!

"nem a MTV a lényeg, hanem a zene.."
nyehehehehehehehehehehe

Ezt kis gyerek úgy nevezik, hogy szar duma! Azért csak erőlködj! Hátha akad valaki, aki rajtad kívül ezt elhiszi!
Ugye nem most jön "a csendes demokratikus, liberális többség már nem sokáig tűr és akkor majd szétkerget minden nácikisnyilasfasisztaantiszemitacsőcselékhorthypribékgazhungaristagárdistanaci
onalistapatriótahitleristarevizionistareakciósjobbikosfideszbérencorbánista
narncslovag-
mutyikormányhívő.... stb." dumád?
:)
Szóval ez a dumád (is), elég gyengére sikerült! Fuss neki újra!
:)

Haver

Amit itt összehordtál nem más, mint egy fostalicska! Valóban nagyon gyenge és tényleg fuss neki újra!
Egyszerűen tragédia téged olvasva, kár volt bezárni Lipótot ...!

Ha már Lipót!

Melyik kormány idején is zárták be?

Igen? Figyelek!
:)
Na akkor kellett volna óbégatnod, hogy ne zárják be. Akkor bólogattál, hogy "ők úgy is mindent jobban tudnak"!
Nesze! Most már ne bánkódj! Akkor kellett volna!
:)

Rudolf János képe

Irtál valamit?

mit?

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Nem érted mi?

Se rá fütty!
Na, jó! Lásd kivel van dolgod, segítek egy picit!

Szóval, ezzel a mondattal kezdted a gondolatébresztő, Bródy dal sirató agymenésedet:
"A köztévé adásából valamiért kimaradt Koncz Zsuzsa jubileumi nagykoncertjén leadott „Ezek ugyanazok” című dal. Bródy János Facebook-oldalán pótolta a hiányt."

Aztán meg írod, hogy:
"nem a MTV a lényeg, hanem a zene.."

Szal, ha nem az MTV-s megjelenés a lényeg, akkor miért érezted fontosnak megjegyezni, hogy "A köztévé adásából kimaradt"? Hiszen ez is nem fontos. Vagy mégis? Most akkor, hogy is van ez?
Jani! Nem szívesen szólok megint, de kezdesz megint nagyon belekeveredni, a saját hülyeségeidbe!
Több okból nem került adásba. Ezt már Bródy "tini" is érti, miután elmesélték neki a szerződést. Viszont lehetséges, hogy azért sem került adásba, mert Bródyn és közvetlen hittársain, valamint a hozzád hasonló metéltagyúakon kívül senkit sem érdekelnek ezek a szar számok! Kilőtt tank a csávó! Ennyi!

Addig is küldök egy másik gondolatébresztő számot:
https://www.youtube.com/watch?v=vAs8SKfJyEY

Itt követheted a szöveget is, ha nem tetszene a szám, a képek, a dallam vagy bármi, ami miatt nem hallgatnád végig:
"Gyanús a dolog Én ezt nem hiszem el
Gyanús a dolog ha már büntetni kell
Gyanús a dolog Én nem veszem be
Nekem nincs a fejem a seggembe!!!

Refr.:
Meddig mehetnek el
Meddig hiszed még el

Bomba üzlet, ők jól megélnek
Bomba üzlet ez a túlélőknek
A világról már levették a sarcot
Csak néhányan folytatják a harcot!

Európa szerte folynak a perek
Ezt az egyet tagadni nem lehet
Történész, író nem számít nekik
Igazságra világít, hát börtönbe vetik."

Rudolf János képe

Jobbos = irigykedés

és megint csak prezentálod..

Akkor most én kérdem:

Írtál valamit?
Már, hogy az általam felvetett önellentmondásodra, te kis sudri gyerek!

Szóval előbb jön a "jaaaaj,jaaaaj nem adta le a köztévé, nagy szent Bródy agymenéseit!" sirámod, utána meg a nagyarcú "nem a MTV a lényeg, hanem a zene.." szar duma!
Hogy is van ez?
Irigy lennék? Mire is? Hogy saját szavaidra nem emlékszel, pedig csak feljebb kéne menned 10 cm-t az oldalon? Hűűűűű, tényleg! Marhára irigyellek ezért!!!!

Vagy tán arra lennék irigy, hogy széthullott a "liberális jólét"? Hogy már nem Bródy és Koncz Zsuzsu, vagy a Republic a három fő poszter, a szobám falán?
He? Mire vagyok én annyira irigy?
Hidd el! Nem irigylek én tőletek semmit! Szánalom és megvetés. Csak ezt érzem az ikonjaid iránt! Legfőképpen irántad!
:)

Rudolf János képe

éppen zsidóztál kiscsákó

"Bomba üzlet, ők jól megélnek" - te meg éhezel..

szar ügy!

irigyeld is hát tőlük (de el véletlen se tanuld. Tanulni fáj, tanulni szar, tanulni felesleges)

Hol is zsidóztam?

Nyugi! Újra elmondom! Nem éhezem. Soha nem is éheztem. Ezután sem fogok!
Hidd el sem tőled, sem az említett "zenészektől" nem irigylek semmit. Csak szánalom és megvetés! Ennyit érzek!
A tanulásról:
Tudod, ebben is szerencsém van! Nekem nem kell a zárt osztályra mennem, ha egy bolondot szeretnék látni! Arra itt vagy te! Szerencsésnek érzem magam, mert a te példádból pontosan tudom, hogy merre ne menjek az életben!
A gyerekeim előtt is te vagy a rossz példa! Ennyi! Én nagyon sokat tanulok általad, ha nem is tőled!
A lényeg: Semmit sem úgy csinálni, ahogyan te látod, vagy tennéd! Ennyi elég is!
A totálkár mintapéldánya vagy, Jani! Ezt köszönöm neked! Nem kell a nullát magyaráznom a gyerekeimnek. Csak megmutatlak téged!
Bármi, ami neked jó, vagy tetszik, azt negatívumként rögzítjük és máris kerekebb a világ! Minden írásodból kiderül valami, ami fontos lehet. NEM OLYAN LÚZERRÉ VÁLNI, MNT A RUDOLF JANI!!!
:)

http://comment.blog.hu/2014/0

http://comment.blog.hu/2014/09/11/brody_sajatosan_kert_bocsanatot_a_koztevetol?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2014_09_11&utm_campaign=index

Rudolf János képe

Bródy a bolsikról szól, ez meg a "lelkes ostobákról" :))

Fidesz = bolsi

Jobbik = kisnyilas hülyemagyar (azaz Bródynál "lelkes ostoba", Cipőnél "kóbor kutya")

Én is hadd küldjek egy számot!

Janinak és mindenkinek, aki szereti és annak is, akiknek a hátukon futkos a hideg, ha csak meghallja ezt a számot!

https://www.youtube.com/watch?v=YVd8o9v6FMw

"Dúdold ezt a dalt,
És aki gyűlöl majd érte,
Az LESZ A BOSSZÚ NÉPE!"

És még néhány gondolatébresztő mondat a Bródyék, Konczék és Cipőék, valamint a Rudolf Jani féle liberalizmusról:
https://www.youtube.com/watch?v=zH_YOLIhovQ
Mondta ezt 2009-ben! Csak mert akkor olyan nagy volt a Szabadság, hogy 2010 után rögtön vissza is sírták a bukottak!

Aztán:
https://www.youtube.com/watch?v=oeGSGwc0fwQ
Szintén 2009-ből

Végül pedig:
https://www.youtube.com/watch?v=x5_rfjkDiD8

"Minden most kezdődik el!!!!!"

Rudolf János képe

Csak halkan szólok neked

hogy az első videód 19 másodpercénél az a fotó egy híres hamisítvány.
Azon ugyanis NEM a Lenin-fiúk végeznek ki valakit, hanem pont fordítva, a fehérterroristák csinálják és kommunista szenvedi el ;)
/érdemes lenne a ruházatot, konkrétan a sapkákat és a gallérjelzést figyelned - vagy legalábbis annak figyelni, aki ilyeneket a hülyék számára összetákol/

Tovább sajna nem néztem, mert szar a zene (már az eleje is)

Híres hamisítvány, mi?

Kommunista berkekben ezt régóta mondják!
Naná!
Mint ahogyan azt is zsidó tudósok állítják, hogy a Cion bölcseinek jegyzőkönyve hamisítvány!
Minden hamisítvány! Még vörös terror sem volt! Sőt Gerő, Rákosi, Farkas, Péter, Apró is mind pacifista, humánus emberek voltak! Igaz?

Csak lényegét nem értetted a számnak! Egy képben kételkedsz, ezért arra jutottál, hogy az egész szám "hamis"!
Jani, Jani, Jani! Okosabbnak hittelek ennél!

Szar a zene, mi?
Ühüm, értem!
Vagy csak kellemetlenül csengenek ezek a sorok a füleidben!

Tudod, a Republic, még azzal a ismert, menedzseri hátszéllel sem érhette utol Ákost. Tudod miért?
Mert Ákosnak nem írnak számot Bródyk meg ki tudja még kik, nincs rá szüksége! Ő saját maga írja és hangszereli a számait! Érted mi a különbség Cipő és A ZENÉSZ között?
A repülő bálnák és az induló mandulák bár bájosak, de elég gügyék! Neked pont megfelel! Nem kell túlgondolkodnod magad, csak hallgatni és annyi! Viszont a Bosszú népe szintű számok élesek, akár a penge! Elhiszem, hogy neked nem tetszik! A te múltaddal és famíliáddal nekem sem tetszene! No, de ez már egy másik történet!

Szóval csak "Dúdold ezt a dalt, és aki gyűlöl majd érte, az lesz a BOSSZÚ NÉPE!"
Na, Csá!
:)

Rudolf János képe

Ákos elvtárs egy roppant egyszerű azaz butuska

eddig én nem láttam tőle interjút, vagyis olyat ahol nem zenél hanem beszél..
most viszont belenéztem azokba a linkekbe amiket feltettél.. hát már értem.
Már értem, hogy a The Cure, stb.. hulláma után Ákos miért veszett el..

De a te nyelveden:
- Ákosnak NINCS egy saját gondolata se
- de nagyobb probléma, hogy amiket összelopkod gondolatok is butaságok (lophatna ugye nem hülyeséget is, de ahhoz meg ismeret,műveltség, stb.. kéne..)
- olyan mint az összes többi magyar: szenved, vergődik, de leginkább másokat hibáztat

Pedig Ákos a bűnös.
Az a bűne, hogy hülye maradt..

(ha gondolod bármely videojának bármely percére megmondom, hogy abban a pillanatban miért is ökör az elvtársad..)

--
Mondjuk attól, hogy nem egy észlény, még ő is élhetne egy normális világban.. csakhogy ez a világ ma pont arról szól, hogy aki nem hülye az milyen jól is él pont a hülyékből..

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Hát, tudod Jani!

Nem megyek bele abba, hogy kinek az együttese a legjobb! Ebből már kinőttem 12 éves koromban!

Csak egy kérdést tennék fel:
Cipőék hol lépnek fel legközelebb?
Osloban?
:)

Rudolf János képe

nem a zenéjét érte kritika

hanem a szellemi képességeit

Bezzeg Cipő!

Ő egy atomtudós volt! Sőt....
Ahogyan te is!
Ejnye Jankó, ejnye! Tényleg alul múlod már önmagad!

Rudolf János képe

Cipő látott téged

lásd pl fenti zene neked szól "kóbor kutya szavazz a sintérre"

Ezzel szemben Ákos meg még saját magát sem ismeri.. bizonyíték rá pont a te linkjeid.

Cipő szart sem látott!

Ráadásul Cipő már talppal felfelé van! Még azt sem látta szegény, hogy ex szt tiszt csinálta meg őket! Szegény azt gondolta (veled együtt), hogy mindez csak az ő érdeme! Te meg be is vetted! Egyszerű vagy Jani, mint a pártbélyeg!
:)
Te meg csak nosztalgiázz, kis butus!

"Dúdold ezt a dalt
És aki gyűlöl majd érte,
Az lesz a bosszú népe!"
:)

Ui.: Jani! Nem töri fel nagyon a seggedet a nyereg, hogy folyton fordítva ülsz rajta?
:)

Koncznak, Bródynak már csak elhisszük!

Koncz Zsuzska már csak tudja!

Ez ugyanaz a Koncz Zsuzsika, aki a néhai Boldizsár Iván kis menye?
Boldizsár Iván:
"Naponta jelentést tett a Szovjetunió párizsi nagyköveténél a magyar küldöttség "viselt" dolgairól, úgy indokolta meg a moszkvai küldöttek megnyilatkozásainak visszatartását, hogy az ország érdekének nem lenne megfelelő, ha a hírt továbbadnák. A Magyar Távirati Iroda hivatalos tudósítója, aki Boldizsár figyelmeztetése előtt leadta a tudósítást, szigorú feddésben részesült. Ugyanakkor a magyar kormányküldöttség nem kommunista tagjai, hogy kötöttségük ellen tegyenek és a világ elé tárják a valóságot, az igazságot, egy párizsi lakásban tanulmányt, röpiratot szerkesztettek látszólag maguk ellen. Boldizsár Iván, aki anyagi előnyökért Moszkva érdekeit szolgálta, jelentette a szovjet követnek Párizsban, hogy ezek a napvilágra kerülő tanulmányok, látszólag egy magyar emigráns csoport kiadványai, valójában magyar hivatalos személyektől származnak. Ekkor vette át a küldöttség vezetését Moszkva régi kipróbált embere, Gerő Ernő. Ugyanakkor Boldizsár Iván megfenyegette a küldöttség erdélyi szakértőjét, Demeter Bélát, hogy Magyarországra történő visszatérésük után ennek következményei lesznek. Valóban, a kommunista hatalomátvétel után Demeter Bélát letartóztatta az ÁVO, majd kiadták a románoknak, ahol halálra ítélték hazaárulás címén és kivégezték."

Hát ez a Zsuzsi már csak tudja, hogy mi a pálya. Az őt "felfedező" Bródy pedig ráerősít!

És csak a mi Janinak, egy kis grátisz Republic hír!

„A Republiknál repült a banánhéj, de nagyon büdös az egész
A szigoruantitkos.hu oldalon nemrégiben közétett, a Kádár-korszakban szigorúan titkos tisztként szolgálatot teljesítő személyek listája szerint Abella Miklós, a Republic együttes menedzsere főhadnagyként szolgált. Két hét múlva nagykoncert, biztosan véletlen ez az időzítés.Sokkal több lehet mögött, mint gondolnánk.

Abella Miklós 1975-től MSZMP-tag, 1982-től közművelődésügyi előadó, majd 1985-től szellemi szabadfoglalkozású gyártásvezető volt, főhadnagyként szolgált a Belügyminiszterérium III/II-es osztályán, elbocsátásra 1990 január elsején került sor, saját kérelmére.

Az elmúlt napokban sem a Republic, sem Abella nem cáfolta a híresztelést. Egyebek mellett az ATV.hu megkeresésére sem érkezett válasz. Nem tisztünk semmiképpen sem mentegetni olyan embert, aki szigorúan titkos tiszt volt a Kádár-érában. Nem besúgó, a besúgók kihasználója. Biztosan konkrét feladatot is kapott a Republikkal kapcsolatosan, de azt nem mondhatja senki sem, hogy ezért teljesen ki kell közösíteni a csapatot. Az atv meg jobban tenné, ha inkább azokkal foglalkozna, akik a rendszer jelentgetői voltak, és rajtuk múlt az emberek tönkre tétele. Kérdezzék meg például Arató Andrást, az MSZP-közeli egykori diszkóst, a Klubrádió jelenlegi tulajdonosát, hogy is működött ez a dolog akkoriban. A kis Aratót ugyanis sokan a Dejkó fedőnevű ügynökkel azonosítják, aki a rockzenészekről JELENTETT a kádárista titkosszolgálatoknak.

Hunhír.info kommentár:
Mondjuk nincs ebben semmi újdonság. Dalos, Dejkó fedőnevű ügynökök, meg most is aktív szereplők, mint volt besúgók a rock és a showbizniszben szintén jelen vannak. A Republik meg egy pántlikásabb Koncz Zsuzsa volt, lehet, hogy ők sem tudták akkoriban, miért lettek megcsinálva. Talán azért, hogy mondjuk ne az Egészséges Fejbőrre menjenek a fiatalok. Attól, hogy repül a bálna, még nem sérül a szomszédok érzékenysége. De azért nem ilyen egyszerű a képlet.Ez is inkább egy kis Őszöd, mint valami hatalmas leleplezés.”

Koncznak, Bródynak...

Ez a "ponyvás" nagyon ráér, jól megfizethetik a gyalázkodásáért. Bizonyára ennek is komplexusa van a kis diktátorka seggét nem nyalók elött. Undoritó, hogy hová süllyed valaki egy kis előnyért!

Rudolf János képe

:))) "a HunHir és 5 jogásza" :)))

ti akkora de akkora nagy tudatlan barmokból vagytok.........

lásd: http://www.helikonportal.net/node/228

Jól van Jani!

Akkor hagyjuk a hunrir.hu-t!
Nehogy azt mond, hogy a hunhir tollaival ékeskedik itt valaki!
Akkor térjünk rá a az eredeti cikkre, amit a hunhir csak kommentált!
Tehát:
A cikk állítása szerint Abella Miklós, a Republic együttes menedzsereként forgott, az általad nagyra tartott, "Cipőband" körül!
Ennek a "menedzsernek" itt olvashatod a rövid, SZT-tiszti múltját:
http://szigoruantitkos.hu/szt-tisztek/abella-miklos-348.html

Szóval nem kell ahhoz 5 jogász, de még egy sem, hogy lásd a lényeget! Még hunhir sem kell ahhoz, hogy megértsd, hogyan sikerült ezt az "SZDSZ közeli szuper bandát" kitalálni, létrehozni, megcsinálni! Kb. úgy, mint a Neoton Familiát! Egy jó és befolyásos menedzser sokat tud segíteni! Hát így lehet repülő bálnákkal meghódítani a színpadot és a hozzád hasonló elmeroggyantak ízlését, mint amilyen te vagy! Ilyen "menedzserekkel" garantált a zöld lámpa!

'Szal, hunhír ide, vagy oda, ez felettébb kínos, minden Republic fan-nak!

Amúgy Koncz Zsuzsika apósáról mi a véleményed? Ő is egy "talpig úriember" volt, mi? Aha, ja! Kb, mint a Dobrev Klári apukája!
Szóval azok, akikre hivatkozol, elég érdekes közegből érkezve akartak "szabadságot" énekelni! Ezért mondom, hogy Zsuzsikának elhiszem, hogy tudja, hogy ezek ugyanazok! Bródy és Zsuzsi, a "dicsőséges" szabad madaras korszak után sírnak! Azt vágyják vissza! Ám, hála Istennek, azok az idők elmúltak és nem is jönnek vissza többé! Bródy és Zsuzsi lassan, de biztosan követik hajdani pártjukat, az enyészetbe! Te meg csak keseregj utánuk, mert neked már csak ez maradt!

Te tényleg ennyire egyszerű gyerek vagy? Vagy csak kényelmesebb hülyének lenni, mint az igazsággal foglalkozni?
Ejnye-ejnye Janika! Nem voltál te ennyire felületes? Vagy ezeket tényleg nem tudtad? Nem akarom elhinni!

Ui: Idenyalhatod még párszor ezt a rissz-rossz Republic számot, attól még nem változik semmi! Hála Istennek, ők már nem zenélnek! Te meg kesereghetsz ezen!

Rudolf János képe

Goebbels barátunkat idézem neked

egyszer olyan jól elszórakoztatott bennünket
http://www.helikonportal.net/blog/goebbelse-nap-legjobb-szolasai
ebben szerepel:

"a szociáldemokrata kispolgár és a szakszervezeti főnök soha nem lesz náci, de a kommunista mindig"

ezt lefordítva a te nyelvedre: ma a kommunisták a Jobbikban vannak (meg az ügynökök meg az összes többi korábbi slep is)

Ugyanis ha az inga egyszer kileng balra, akkor jobbra is ki fog.
Az 1944-es kisnyilasok lettek az 1950-es párttagok, az 1980-as évek KISZ-esei meg a mai Fideszesek.

Ígyvan ez kispajtás mióta a világ világ, csak te azt nem ismered ;)

------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Jani, hiszek neked!

Mindez mit sem változtat a tényen, hogy a Republic kitalálója és megalkotója bizony nem volt akárki!
Ahogyan Koncz Zsuzsa apósa sem!
Nem kell összeesküvés elméleteket gyártani ahhoz, hogy rájöjj, miként ívelhetett egy előadó, vagy egy együttes pályája ilyen magasságokba, ilyen a háttérrel!
Szóval maradjunk annyiban, hogy akiket te annyira "hiteles" megmondóknak vélsz, koránt sem makulátlanok! Ez bizony CUMI!
Ezen az sem változtat, hogy a Jobbikban, vagy a Fideszben hány volt ügynök, vagy egykori szt tiszt ücsörög!
Attól még nem kisebb a bűne senkinek, ha kiderül, hogy a szomszédban is ücsörög egy hasonló bűnelkövető! Remélem ezt érted!

Ám visszakanyarodva az eredeti témára. Alább idemásolnám neked, hogy miként is néztétek be Bródy haveroddal együtt ezt a "cenzúra" dolgot. Bródy már elnézést is kért! És te?

Szegény Janink megint megjárta Bródy Jankóval! Bölcsebb lett volna előbb alaposan körül járni a dolgot, aztán óbégatni!
Mára kiderült, hogy Bródy Jancsi és ezáltal Rudolf Jancsi hiába kezdett hattyúdalba, az elveszett, szabad média ügyében. Alaposan benézték mindketten a dolgot. A különbség csupán annyi, hogy Bródy elnézést kért, amiért alaptalanul vádaskodott. Rudolf Jani pedig, szokásához híven, vagy hallgat, vagy próbálja magyarázni a magyarázhatatlant! Sebaj! Értékelem az igyekezetüket, amivel azt gondolták: "Hátha most végre".......
Ez most sem jött be!

A cikk:

http://valasz.hu/itthon/iszonyat-nagyot-bukott-brody-janos-cenzuraugyben-104198

//Bródy János iszonyat nagyot bukott Koncz Zsuzsa cenzúraügyében

Tegnap délelőtt még az volt a hír, hogy a köztévé állítólag cenzúrázott. „Ami a Magyar Televízió adásából kimaradt... (A műsorhamisítást a törvény nem bünteti.) Koncz Zsuzsa Aréna koncert, 2014” – tegnap ezeket a mondatokat jegyezte be Bródy János a Facebook-oldalára. A zárójeles megjegyzésből csak egy félkegyelmű nem azt olvassa ki, hogy a zeneszerző szerint az Orbán-kormány köztévéje – nyilván politikai okból – kihagyta az Ezek ugyanazok című dalát, melyben a szerző elveri a port a jelen kurzuson (a szám szövegét lásd alább, videóját itt).

Tegnap délután már arról szólt az újság, hogy az MTVA közleményben tudatta: a szerkesztők kétszer 52 perces műsort kértek az alkotóktól, és Koncz Zsuzsa saját stábjával döntött arról, hogy mi kerüljön a műsorba az eredetileg két és fél órás felvételből. Az adáskész változatot az MTVA úgy kapta meg az alkotóktól, ahogy az adásba került, a szerkesztők nem kértek módosítást. Tehát ha valaki „cenzúrázott”, akkor az Koncz Zsuzsa volt. (Egyébként miért is nem ő tartotta fontosnak, hogy megvédje a tévét a vádtól?)

Ma reggel arra ébredtünk, hogy Bródy János ugyancsak a Facebookon azt állította: sosem mondta, hogy a tévé cenzúrázott. „Megosztottam egy kalózfelvételt a koncertről, azzal a megjegyzéssel, hogy ez kimaradt az adásból. Akinek erről az jutott az eszébe, hogy a Magyar Közszolgálati Televízió esetleg politikai szempontok alapján válogatja és cenzúrázza még a könnyűzenei koncertműsorokat is, az lehet, hogy az igazságot keresi, de félreérti a mai magyar valóságot. Mert a valóság az, hogy ma Magyarországon nincs cenzúra, és a sajtó szabadságát semmi sem veszélyezteti, és a Közszolgálati Média pártsemlegesen működik, és ezt a működést a pártsemleges Médiatanács felügyeli, mely az Alaptörvény értelmében »védi a sajtó szabadságát és sokszínűségét, és biztosítja a demokratikus közvélemény kialakulásához szükséges szabad tájékoztatás feltételeit«” – fogalmazott gúnyosan.

Ezután hozzátette: „És elnézést kérek Koncz Zsuzsitól, akit ezzel a félreértéssel kellemetlen helyzetbe hoztam, pedig nagyon is hálás vagyok neki, hogy meghívott vendégnek a koncertjére, és nem mondta azt, hogy melyik számot ne játsszam, és természetesen megbeszéltük, hogy melyik szám fér bele a TV adásba. Tehát nem ért váratlanul az, hogy csak az »Édes életünk« szerepelt. Viszont nagyon örültem, hogy megtaláltam a neten ezt a kalózfelvételt, és elnézést kérek a Magyar Televíziótól is, amiért ezzel rossz hírbe kevertem őket, és kárpótlásul felajánlom »Az Illés szekerén« című, Fonogram-díjas kétszeres platinalemezem bemutató koncertjének felvételét ingyen és bérmentve, minden ellenszolgáltatás nélkül bármikor leadhatják.”

Mielőtt e nagylelkűség hallatán hanyatt esnénk, jó, ha tudjuk, hogy az Illés szekerén című lemez az az album, amelyiken az Ezek ugyanazok című dal szerepel, így Bródy gesztusa nem annyira az önzetlenségről, mint a heccelésről szól. Amit akár poénra is lehetne venni, ha nem tudnánk, amit a Facebook jóvoltából (mert a közösségi oldal, Bródy pechjére, megőrzi az egyes, átszerkesztett bejegyzések korábbi változatát) tudunk: hogy a nemzet „Tini”-je tegnap esti bejegyzéséből ma délelőtt egy mondatot kitörölt. Nem fogják kitalálni, melyiket. Naná, hogy „A műsorhamisítást...” kezdetűt.//

Köszönjük János, leülhetsz! Egyes!!!

Ugyanazok?

Igen, csak ócskább kiadásban, még jobban maguk felé hajlik a kezük, és bosszúszomjasak, mert volt 8 év szünet, amikor nem alakíthatták a rablóvezért, csak a maradékkal kellett beérniük.
De már nem tart sokáig, sejtik ezek is, addig is pár tanács a fidiszistáknak:

Ugye tudjátok, hogy a fülkeforradalom is felfalja a saját gyermekeit?
Mintha most kordult volna egy nagyot a gyomra!

Ideje újból helyezkedni, nem biztos, hogy a megfelelő segget nyalta eddig!
Mintha már a rémhír tévétek meg az újságotok is a főnököket támadnák...
Pedig eme médiák nélkül soha a büdös életben nem nyertetek volna választást...
Ami sok az sok, az ötvenes évek megoldásai az újságíróknak sem hiányoznak, azok se hülyék, csak kapzsik és képlékenyek egy picit, de a csengőfrászos világig azért nem mennének vissza, annyit nem tudtok értelmes embernek fizetni!
Pintérbuktatás lesz ebből, és akkor Orbánnak is annyi.

Kedves állami emberek, ügyészek, rendőrök, navosok, kormányhivatalnokok és egyéb aktatologatók, politikusok kutyuskái!
Érdemes volt mindig felfelé kacsingatni, a gazditól várni az ukázt, megfelelési vágy-túltengésben sérteni a törvényt?
Nem lett volna egyszerűbb simán, jogszerűen dolgozni?

Hamarosan mindenki előtt tiszta lesz, hogy nem egy fityesz van, inkább kettő, ha nem három.
Nem biztos, hogy eddigi "rendszer-gazdája" (avagy pártitkárja = országgyűlési képviselője, megyei-közgyűlési elnöke) még jövőre is a helyén marad ám, vagy lesz még csöpp kis befolyása és megvédi a csicskáit.

Tévesen megválasztott oligarchához dörzsölőzködés esetén könnyen ráfázhat!

Öreg barátomnak lesz igaza: ha a szocik úgy összerúgták a port azokon az ellopott pár-százmilliókon, mit fog ezekből az a sok-sok milliárd kihozni? Csak ki kell várni, még meg is ölik egymást. Igaz lesz lassan ez a évekkel ezelőtt hallott mondás...

Összefoglalva: tévedés ne essék, ha egy rendszer sztálininak kezd tűnni, akkor az sztálini is. Ha pedig olyan, akkor előbb-utóbb sor kerül a "nagyok" harcára, aki abban a vesztes alá van besorolva, annak annyi.

Na ezért nem kell ilyen rendszerhez asszisztálni.

2014

Mutyi éve!

2015

2015 A KÁOSZ ÉVE!

2016

Bukás éve!

2016 a bukás éve lesz? Értem!

Bár 2014-re is Bukást diagnosztizáltatok!
Az is bejött! Vagy mégsem?
nyehehehehehehehehehehehehehe

Ma még nem. Majd talán holnap. Ma még egészen biztosan nem. Talán majd holnap. Ma már nem. Talán.... holnap...majd....egyszer....esetleg....ha....-mondogatta hangosan, egyúttal nyugtatva magát a vérforradalmár, rendszerváltó, demokratikus, összefogó proletár. Aztán a fal felé fordult és horkolni kezdett.
:)

Rudolf János képe

dehogy, dehogy

A Fidesz után a nyilasok jönnek. Rend lesz.

Kaja az még úgy sem lesz mint eddig, de rend az lesz (na meg jó sok ökörség+humor is lesz)

Szóval jó lesz (de csak annak akinek sok pénze van)
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Tartalom átvétel Tartalom átvétel