Keszthelyi MSZP a fenyegetésekről: Jelentkezzetek, vállaljátok!

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

Nemrég Molotov-koktéllal támadtak a helyi pártirodára, a napokban pedig több város falfirka is megjelent. Rajtuk hazaáruló, zsidó vagy éppen egy talán utalásnak szánt akasztófa rajza. Minderről, valamint az egyéb utcai illetve telefonos incidensekről tartottak ma videós sajtótájékoztatót.

Én jobb videókat is tudok:

Jók a filmek, humorossak.

Jók a filmek, humorossak.

Tisztelt Szocionista Bagázs!

Először is:
Talán nevet kellene változtatnotok! Mert ez az MSZP sem nem magyar, sem nem szocialista.
Legfeljebb a magyarországi és a vadkapitalsta jelzőt lehet rátok aggatni.
De a globalista és a cionista is találó, azt ugyanis meg kell állapítani így lassacskán 20 év után, hogy nálatok már csak egy kártékonyabb gittegylett létezik kis hazánk politikai palettáján, annak neve pedig: Szadesz. (de most épp nem ők vannak terítéken)

Másodszor:
Hiába vergődtök, nektek annyi lesz.
A csepeli, ajkai, pécsi bukta csak a kezdet volt. Következő pofon az EP választás lesz, de ha még azután sem húztok el önként, akkor a lassanként érő, jövő tavaszi valagba rúgással majd ez is bekövetkezik.

Harmadszor:
Az utóbbi néhány évben lett volna alkalmatok, hogy eltakarodjatok, vagy inkább szép csendben, a rablott milliárdjaitokkal elvonuljatok. Nem tettétek. Helyette hazudtatok, csaltatok, átvertétek még a saját választóitokat is! Tovább loptatok, raboltatok és a pökhendi, lenéző stílusotokkal a végletekig hergeltétek az embereket.
De ez még nektek mindig nem elég, mert most a termőföldünket és az ivóvizünket akarjátok hitvány kufárok kezére adni.
Túlléptetek egy bizonyos határon aminek a következményeit viselni fogjátok! El lesztek takarítva és számoltatva! Ugyanis elég volt!
Nem fogjátok olyan könnyen megúszni mint 89-90-ben.
Mert lesz rendszervátozás!
üdv: Z.K.

Nincs új a nap alatt...

Odakerülnek a miépesek, gárdások a zsírosbödön közelébe, természetesen ők sem tesznek majd másként, mint az mszp-sek. Amikor majd ők is jól teletömték a zsebeiket, addigra kitermelődik egy új mszp-s réteg, akik felváltják az addigra teljesen korrumpálódott "jobbos" hatalmon lévőket, hogy aztán az új réteg is ellophassa a magáét. Sajnos erről szól a politika, így alakul ki a politikai váltógazdaság. Ez megy és ment már az ókorban is, mindössze annyi változott, hogy nem négyévente, hanem kicsit hosszabb ciklusonként váltják egymást a tolvajok...

Moha Bácsi megint össze-vissza beszélt!

A Magyar Gárda nem költött el egyetlen adóforintot sem! Mohácsi azzal nagyol, hogy mi mindent tett a városért? Azt sorolja, hogy mennyi pénzt lobbizott össze? Ez is a magyar emberek adóforintjaiból van! Nem Mohesz szánt a városra a saját vagyonából!
Politikusként pedig az a kötelessége, hogy a városért tegyen! Ez a dolga!!!!!!!!!
Ezért nem jár külön dícséret!
A Gárdisták járőröznek az iskolák, buszmegek környékén, mert egy bizonyos etnikum fiataljai tartják terror alatt a keszthelyi diákokat! Ez ellen lépjen fel Mohás!
Keszthelyen mindenki emlékszik arra a bizonyos bírósági ítéltre, amely gyorsan megváltozott a másod fokon, miután M.J. polgármester lett!
Egy elítélt bűnöző akar vádaskodni a Magyar Gárda felett? Igaz ugyan, hogy az ilyen embereket már megszoktuk a MaSZoP soraiban! Láttunk mi már karón varjút! Volt itt már kérem pufajkás, D-209-es ügynök, hazudós Kurcsány Nyerenc, most a 3/2-es bp.-i képviselő (igaz ő csak 5 percig!) stb., stb.....
Hát egy ilyen csapatba simán befér egy ilyen ember(?)is!
Mi is volt az első fokú döntés? 10 hónap letöltendő + közügyektől való eltiltás? Ez hogyan változott 300000Ft pénzbüntire? forrás: http://www.helikonportal.net/files/HelikonLap4.pdf

Érthetetlen módon ez kimaradt a parlamenti oldalán fennlévő "életrajzi adatokból"! Ki tudja, miért? forrás:
http://www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_kpv.kepv_adat?p_azon=m033&p_ckl=38

Valószínű, hogy a MaSZoP helyi erői is érzik azt a "hullaszagot", amely a pártjukat körül lengi!
Ez az agónia eredményezi, hogy elterélési műveletként, megint előkerül a hírhedt "NEONÁCI" kártya! "Keszthely Vigyázz! Itt vannak a megfélemlítő "NÁCIK"!"stb.stb.
Furcsa, hogy nácikkal riogatnak annak a pártnak a képviselői, akik kipirult arccal éneklik, kedvenc dalukat, az Internacionálét, még ma is! Azt az Internacionálét, amely annak a kommunista rendszernek a máig hivatalos himnusza, amely száz, nem tévedés (bizonyított adat!), száz-millió ember haláláért felelős! -Hol van ez a 6 millióhoz?

Nemrégiben, a nemzet anyósa, Lendvai Ildikó, pártelnökként próbált, TEHÁT ALKOTMÁNY ELLENESEN(!), nyomást gyakorolni a rendőrségre azzal, hogy rendeljen el vizsgálatot D.I., országos gárdakapitány és D.E., PHM vezetője ellen izgatásért! -Nocsak, Lendvai Ildi felizgult a jobboldali vezetőkre?
Csakhogy a fagyi visszanyalt! forrás:
http://www.zala.magyargardamozgalom.hu/node/124

Akár hogyan is, de Mohának és elvtársainak is lassan el kellene fogadnia megmásíthatatlant. Azt, hogy a MaSZoP követi majd az operett pártot, a volt szövetséges SZaDeSZt népszerűtlenségi úton!
Lassan odakerül mindkét párt, ahová való: A politika "pöcegödrébe"!
Ezzel szemben a Magyar Gárda mind a kettő szárnya gyarapodik, erősödik!
Szebb Jövőt!
Pedro

KI ad Keszthelyen ekkora

KI ad Keszthelyen ekkora teret a Magyar Hordának?
Nem a Mohesz csapata, hanem a Ruzsics-bagázs!
Szép látvány,hogy szerencsétlen sorsú 4 éves beöltöztetett gyermekek játszanak a sörös üvegekkel!
Ez a mocskosul szép jövő!

Ha őszinte akarok lenni

Ha őszinte akarok lenni akkor a legszélsőségesebb párt az SZDSZ. Most is milyen plakátjai vannak. Folyamatosan indulatokat kell azok ellen akik magyarnak vallják magukat ebben az országban. Németeknél vagy a franciáknál de írhtnám az anolokat hollandokat stb. midegyik büszke nemzeti identitására. Egy német elsősorban német majd európai. Nálunk lehetünk melegek, liberálisok meg európai de Magyar NEM.
Mert minket lehet nem MAGYARORSZÁGNAK hívnak csak nem szólt ennek a 10 milliónak senki.

Egyetértek. Az egyik

Egyetértek. Az egyik legkárosabb párt, süllyesztőbe a helyük. Ráadásul most meg a polgári közép kellene nekik, az MDF-el összefogva. Sajnos itt Keszthelyen az MDF-es urak máris közeli kapcsolatba kerültek az SZDSZ-es hölgyekkel. Ne hagyjuk ezt Polgártársak!

Indulatmagyarok oktatnak,

Indulatmagyarok oktatnak, fenyegetnek saját magyarkodásukkal. Azt mondják, szeretik hazájukat, bár utálják a magyarok közül azokat, akik nem úgy, nem azt gondolják, mint ők. Szeretik a hazájukat, de fellógatnák azokat a magyarokat, Dunába löknék, elkergetnék, akik másként szeretik ezt az országot. Akkor most, hogy is állunk? Magyarországot szeretik vagy önmagukat?

http://www.kapcsolat.hu/blog/a_hazaszeretetrol

Azt az egyet még

Azt az egyet még megmagyarázhatná valaki, hogy a világon egyedül, miért van az Magyarországon, hogy a baloldal vegytisztán hazaáruló!
Attól hogy magasabb bért és társadalombiztosítást szeretne valaki, meg tisztes nyugdíjat, attól miért kell hazaárulónak lenni?
A kommunista párt mindenhol, hazafias volt, meg nacionalista, sőt sok helyen kifejezetten soviniszta! Itt hogy lehetett a baloldal ilyen amilyen?
El tudjátok képzelni, hogy például 1942-ben Sztálingrádban egy bunkerben megtartott pártgyűlésen, hogy egy kommunista harcos feláll és azt követeli, hogy a város gabonatárolóját, meg a Magnyitogorszki harckocsigyárat, meg a Bakui olajmezőket privatizálni kell és húsz kopejkáért adjuk át a németeknek?
Szerintetek lett volna ideje a mondatot befejezni?
A Magyarországi baloldal miért következetesen hazaáruló? Nem értem, hiszen ugyanazon az emlőn nevelkedtek, mint a többi!
Egy volt orosz kommunista, egy KGB-s vagy GRU-s a hazájáért küzdött bármilyen, akár a legdrasztikusabb eszközökkel is, 1942-ben éppen úgy mint 1972-ben vagy 2009-ben! Nálunk egyedül a világon hogy lehet az, hogy a baloldal egyetlen célja saját hazájának tönkretétele. Mindenki a világon a saját országának az érdekeit védi, tűzzel, vassal, szóval, tettel, bármivel! Ti Magyarországi baloldaliak, kik vagytok, mik vagytok? Milyen emberek vagytok?
NEM ÉRTEM!
KÉRLEK SZÉPEN BENNETEKET, MAGYARÁZZÁTOK MÁR EL NEKEM!
Zsófi

Aczél György, a kádári

Aczél György, a kádári időszak egyik meghatározó személyisége 1960-ban folytatott egy megbeszélést Rákosi Mátyással, a Magyar Dolgozók Pártja egykori főtitkárával, aki 1956 után nem teljesen őnszántából a Szovjetunióban élt. A háziörizet nem túlságosan jó dolog, de egy fokkal kellemesebb, mint amikor az embert kivégzik. Rákosinak nem tetszik, hogy az akkori MSZMP-ben egyesek nagyon kokkettálnak a szociáldemokrata nézetekkel. Rákosiról sok mindent el lehet mondani, de azt nem, hogy nem ismerte volna a szociáldemokratákat. Ismerte őket, nagyon is. A Tanácsköztársaság népbiztosaként láthatta, hogy a szociáldemokraták miként veszik elő a vörös zászlótm amikor ez a jó nekik. De látta azt is, hogy miként árulják el a szocializmust, és miként engedik börtönbe, vagy bitófára juttatni kommunista társaikat. Szóval ez a Rákosi mondja: „nálunk ma szociáldemokrata reneszánsz van, holott nálunk volt a világ legrothadtabb szociáldemokrata pártja.” Félre téve a tanmesét, azt mondom: ne dőlj be a trükköknek! Bedőltél 1989-90-ben, amikor Nyers Rezső elhitette veled, hogy az MSZP voltaképpen szocializmust akar, csak éppen most a kapitalizmus bevezetésén fáradozik. Bedőltél Horn Gyulának, amikor a Kádár-rendszert igérte neked visszahozni, miközben minden mozgathatót eladott a külföldieknek. Gyurcsány már nem is leplezte, hogy átver téged. De most újra jönnek a fiúk! A múlt héten eljátszották neked az Internacionálét. Holnap az MSZP előadja neked, hogy ők nem is akarták igazán Bajnait és megszoritásait, mivel ők egy rendes “baloldali párt”. Nagyon szépen kérlek, ne dőlj be! Hidd el, hogy te jársz jobban!

Thürmer Gyula - Magyar Kommunista Munkáspárt

Antal József és a Manninger is adott a komcsiknak jócskán.

Hogy lehet, hogy a jobboldali Antal több vagyont adott a komcsiknak mint a Kádár és hogy lehet, hogy a a jobboldali Manninger és Ruzsics még most is komcsikat tüntet ki?

Nem értem min csodálkoznak.

Az MSZP vagy szadesz említésére az emberek már csak köpnek egyet. Mégis mit várnak az elmúlt 7 év elcseszett kormányzásáért, az ellopott milliárdokért, a tönkretett legatyásított országért? Dícséretet? Kitüntetést?
Mert az aligha fognak kapni...
De az akasztás tényleg nem lenne jó. Életfogytig kényszermunkát nekik, valami "elit" helyen, azt el tudnám képzelni.
Úgysem dolgoztak soha, csak loptak és raboltak...

Sajnálatos hogy idáig

Sajnálatos hogy idáig fajulnak a dolgok. A Fidesz az MSZP és az összes párt együtt véve hibás. Nincs mentség. Jó kártya ez a MSZP-nek, a FIDESZ meg hallgat.

Nem hiszem hogy a Fidesz

Nem hiszem hogy a Fidesz benne lenne,.

Csak élvezik..

Csak élvezik..

Csak de ez is bűn?

Csak de ez is bűn?

Tartalom átvétel Tartalom átvétel