Magyar Gárda Keszthely 2008.01.19

Goebbels képe

"Hosszútávon a

"Hosszútávon a nemzetiszocializmus és a vallás nem létezhet együtt...az emberiséget ért legsúlyosabb csapás a kereszténység megjelenése volt. A bolsevizmus a kereszténység törvénytelen gyermeke, mindkettőt a zsidók találták ki."

Az a jó a demokráciában, hogy megássa a saját sírját - Joseph Goebbels

"A fideszes Mádi László

"A fideszes Mádi László nem indulhat a választáson, miután egy szakmai fórumon a pártjától eltérő véleményt fogalmazott meg az ingatlanadóval kapcsolatban. A gyors és határozott kirúgás a többi pártpolitikusnak is szól. Az pártelnökség szigorú nyilatkozategyeztetési kötelzettséget írt elő a jelölteknek." INDEX hír
Gobbi miért erőlködsz? Csak a Fideszt gyengíted.... tudom nem ez a célod, de így sikerül....

Ki fizeti a Gárda irodát?

Legyenek erősek, kedves libZSI olvasók! A GÁRDISTÁK maguk! Van, aki lányokra költ, van aki jointra, van aki piára, van aki zsinagóga restaurációra, van aki üzletet bérel, vagy tart fent a sétáló utcán....... és van aki arra szánja a kis pénzét, hogy ezt támogatja!Ez kinek fáj? Ennyivel kevesebb drogos, köcsög ratyi van az utcákon! Ez már önmagában eredmény! Nem??????? :-)
Egy kérdés: Kit bántott eddig Keszthelyen a Magyar Gárda? Nem sok jelentkező lesz az tuti! Csak néhány finnyás zsizsik, meg komcsi szemét csípi a dolog! Azok meg a l...szt érdekelnek!?
Ja és még valami! Somlyai Sz. már csak azért sem fizetheti az irodát, mivel a gárdisták tavaly ősszel kivágták maguk közül, három társukkal egyetemben! Fent van a neten! Olvassátok már el! OKOSKÁK!
Tök jó, hogy minden blankoltfarkú, oly nagyon "jól informált" Gárda ügyben, pedig semmit sem tudnak az egészről! Mondjuk a SZaDeSZnek, meg a MaSZoPnak mindig is ez volt a taktikája! Ha nem volt info, akkor hamar csinált egy kis műbalhét, hisztit (lásd legutóbb a cápaarcú Drazséka, aki azóta bújkál a nyílvánosság elől, mert ég mint a rongy)!
Somlyai Sz. már csak egy kilőtt tank a Gárdánál, pontosabban már a Gárdán kívül! Ha jól emlékszem, akkor a helyi SZaDeSZ alapítója volt. Szerintetek miért dobták ki?
Az apjáról nekem nincs infom! Őróla mit kell tudni?
Help me!

gézengúz88

iskola

Szerintem egy iskolának nem azzal kéne törődnie (kivéve szélsőséges esetekbe), hogy a diákjai mien nézetet vallanak vagy egyes eseményekről mit gondolnak! Az már régen rossz, hogyha te amit leírtál komolyan is gondolod! Látszik téged se tanítottak meg az iskolában arra amire kellet volna, GONDOLKODNI!

válasz "iskolának"

Engem nem különösebben érdekel a téma, de elég átlátszó, hogy "iskola" néven írsz hozzászólást. Ahhoz valóban nincs köze az iskolának, ki milyen politikai nézeteket vall. De az, hogy ellentüntető újságírónak vallja magát a haverjával (lejjeb írta) az meg egyenesen szánalmas.

válasz

Igen nekem fontos, mert nem hiszem el, hogy nem tud odafigyelni a Bibó István AGSZ az ilyen dolgokra, nem kerít kellő figyelmet diákjaira.

válasz fjf-nek

Én felnött létemre nem fogok utánad koslatni mert nem érdekel, hogy kivel mit politizálsz, csak felháborító, hogy egy 17 éves kis taknyos ugrál politikai rendezvényeken és utána még az ember szemébe hazudik, hogy újságíróként volt ott. Inkább gondolkodj el magadban, minthogy hülyeséget csínálsz és utána visszabeszélsz.

És ha ilyen teli szájjal

És ha ilyen teli szájjal ossza az észt akkor, a nevét is vállalja fel. Könnyű egy névtelen akárkiként észt osztani meg okostojáskodni.

Borzalmas ez a hangnem!

:jawdrop: Borzalmas ez a hangnem! Kérem mellőze ezt az idegsitő kioktató stílust. Joga és alapja sincs az észt osztania. Különösen akkor, ha fogalma nincs miért és kik voltunk ott.

Sz. Attila

Szántó András képe

Kedves ismeretlen,

felnőtt letedre, ha nem érdekel kivel és miért koslatott arra fjf, akkor inkább ne nyúlj a betűk felé. Ő legalább 17 éves taknyos létére nem volt egyenruhában, mint az a szerencsétlen fiatal srác fenn a teraszon (ott a bal szélen). Ha meg "betámadjátok", és védekezik (mindegy jól vagy rosszúl), azt ne nevezd már "viszabeszélésnek." Az meg hogy hova írta meg, ha megírta amit tapasztalt, had legyen az ő dolga.

Nevetséges, mekkora feneket kerítetek annak, hogy ott volt velünk. Mintha ottléte jelentősebb kérdés lett volna városunk néhány fontosabb személyiségénél, akik valószínűleg más okból vettek részt a gárda rendezvényén.
Sz.A.

FJF témához

Joci ne féld felvállani, hogy Te is szimpatizánsa vagy a gárdistáknak!! Mi tudjuk hogy velünk tartasz és ha bevallod az igazat, akkor nem tudnak bemocskolni hogy szdsz szimpatizáns meg minden ilyenféle vagy. Kitartás bajtárs!

Ferincz

Hát, akkor mit keresett ott az szdsz gyűlésen a gyerek? Melyik újsgába írsz? Milyen cikked jelent meg? Engem érdekelne melyik médiának dolgozol.

fjf

a hozzászólásaid alapján ismersz, ha kérdéseid vannak miért nem kérdezed meg személyesen? f.j.f.

Ferincz József Ferdinánd-2.

Engem félreétettél, valószínűleg. Én alapból egyet értek veled hogy ma a média hazudozik és mocskok akik fasiztázzák a gárdát. A Ferincz pont közülük való. Azért érdekes, hogy mit keresett ott, az aki náciveszélyt kiabál nap, mint nap.

Ferincz József Ferdinánd

Engem különösképp nem érdekel a Gárda, csak nem értem mit keres egy bibós diák (Ferincz József), a gárda avatásán, amikor apja az szdsz-ben tevékenykedik és a Gyenesdiási Turisztikai Egyesület elnöke. Hogy engedheti "fasiszták" közé a fiát. És miért nem fordít rá az iskola figyelmet?
(Forrás: A videón tisztán kivehető, amikor a gárdista a véradásról beszél és a kamera körbefordul, ekkor ő hátat fordít és hátrább megy kicsit, majd újra a kamerába néz)

F.J.F.-nek semmi köze a gárdához!

:jawdrop: Elképesztő! :jawdrop: Ez egy nagyon ostoba feltételezés. F.J.F. azok társaságában tartózkodott ott akiknek egyáltalán nem tetszik a gárda. Eredetileg egy ellen-tiltakozást terveztünk.
Kérem ne aggódjon FJF neveltetéséért és szüleiért. Teljesen egészséges, normális ember akitől baromi távol áll mindenféle szélsőséges nézet.

Kérek mindenkit, hogy nyugodjon meg és ne próbálja őt sehova sem elhelyezni!
Nagyon megnyugtató lenne!
üdv: Sz. Attila

Szántó András képe

Voltak ott tiltakozók is!

Voltunk ott páran, akik nem tapsoltak. Nézd meg jobban a videót. Ő is velünk volt.

Sz. A.

poresz56 képe

igazság

"KI-KI" nem szégyelled magad!

FJF

Látom nay érdeklődést váltottam ki. Mint neutrális néző (újságíró) voltam ott, a mellesleg melettem is egy újságíró áll (szintén mint neutráis néző) akinek a nevét nem említem, de ha ilyen jól informáltak a hozzászólók akkor valószínüleg felismerik. Az apám nem tagja semmilyen politikai szervezetnek és nem is tevékenykedett politikai szerveztekben. Kedves hozzászólók előbb némi körülekintés után ragadjatok billentyűzetet ha jól ki akatok szúrni velem vagy valaki mással köszi. f.j.f.

poresz56 képe

igazság

Tisztelt fiatal barátom,nem kell szégyelni,hogy részt vettél a
Magyar Gárda rendezvényén,sőt ne csak mint újságíró hanem mint résztvevő vállald. Ettől még nem dőlt össze a világ, sőt az a fiatal baráti társaság akit Te barátodnak tekintesz jó lenne ha kiállnának melletted. Aztán az a faragatlan tu.....kó aki még a szüleidet is belekeveri szégyeje magát.

??

Biztos ,hogy a hentes fia is hentes lesz? Az ácsé ács? Egyébként Szerinted a RJ. is fasiszta,hisz ő videózott, a fideszes képviselők is azok, hisz ők is ott voltak..??Mondd az ott résztvevő "Janikának"is a szemébe, hogy fasiszta!(nem vagy te olyan tökös,hisz itt is névtelen vagy)Elgondolkodtató,Hogy csuklóból bárkit lefasisztázol és mégis mások a kirekesztőek,rasszisták,szélsőségesek.@Zoli

Rudolf János képe

Hogyha szabad:

Nem szoktam mostanában fideszes képviselőt védeni, de a helyzet az, hogy szerintem nem volt ott egy sem. (már ha tényszerűek akarunk maradni) .. talán csak a Krupla Zoli volt ott mint elnökségi tag, de Ő sem képviselő. (még nem)

@

Igaz én nem kamerán keresztül ,de láttam pl. a Rigó képviselőt,s ha jól tudom fideszes.@Zoli

Rudolf János képe

Akkor sory, én Őt nem

Akkor sory, én Őt nem láttam. (ettől persze lehetett, de én nem vettem észre) Kérdés, hogy számít-e? Sok ember kiváncsiságból volt ott és plusz azt is hiszem, hogy nem ez a város fő problémája.

Igazságot Magyarországnak!

Szegedi Csanádhoz egy év alatt négyszer törtek be és a szekrényt ellopták a nagymami retiküljével. Talán ezzel a mesével kellene kezdeni. Igazságot Magyarországnak!

Ki az a Szegedi Csanád?

:( Ki az a Szegedi Csanád?

Szegedi Csanád, a Jobbik alelnöke

http://www.jobbik.hu/szegedi_csanad_a_jobbik_alelnoke

Mi az a Jobbik?

Mi az a Jobbik? :)

blabla

A jobbik egy szélsőjobboldali erősen kirekesztő párt, az ő játszótársulatuk a magyar gárda.
Amúgy meg tudja valaki mondani , hogy ki fizeti a magyar gárda keszthelyi irodáját?

Nem Somlyai Szilárd

Nem Somlyai Szilárd gárdista?
http://magyargarda.hu/node/271

Akkor inkább anyucija

Akkor inkább anyucija

Apucija érdekesebb

Apucija érdekesebb

Ő ki?

Ő ki?

Ne nevezd az aligátort

Ne nevezd az aligátort nagypofájúnak, amíg át nem úsztad a folyót!
jamaikai szólás

Én nem voltam ott,de

Én nem voltam ott,de láttam a videót.Szerintem szánalmas,vihar a biliben.Mikor megalakultak,féltem tőlük,de egyszerűen nevetségesek ,nem érdemes foglalkozni velük.Szilárdot jól ismerem az "élet megtörte" a sok "nélkülözés "elvette a józan eszét ,pedig valamikor okos volt.Biztos az anyja befolyásolta.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel