Magyar vér - Wass Albert koktél

Rudolf János képe

Ez a videó régi

de szerintem ezen is érdemes egy frisset kacagni..
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

matyas képe

Nuhilizmus!!!!

Jani te egyszerüen nihilista vagy.
Neked nem jo a jobbik, mertr kigyot-bekat kiabalsz rajuk, ugy hogy szinte meg ismeretlenek, neked nem jo a fidesz, mert bolsevista, meg minden. Ha neked a mszp megfelel, akkor meginkabb nuhilista vagy.
matyas

Rudolf János képe

Akkor megnyugtatsz mert a társadalom többségéhez tartozom :)

ma ugyanis a porondon levő pártok elutasítottsága olyan magas, mint 90óta még sosem: a nép több mint fele mindet elutasítja. Tehát velem sincsen talán olyan nagy baj.
Amúgy a kijelentéseddel az a baj, hogy akire igaz lenne az nincs itt. Azaz aki ide írogat - és ilyen szempontból tök mindegy kicsoda - arra pont nem tudod alkalmazni ;)
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

pape képe

A fentiekkel akár egyet is

A fentiekkel akár egyet is érthetnék,de azt egyáltalán nem értem a hozzászólás hogy kapcsolódik a videohoz?
pape

matyas képe

Doki!

Ez a video meg a gyurcsany kormany vegefele 2005 elejen jelent meg. Egy pardiakent a kormanyszintü korrupciora. Nem sikerült, mar akkor is latszott, hogy mellefogas volt akkor arra a temara. Most a Jani elöszedte a szemeteseböl es JO MAGYAR EMBERHEZ melto köritessel feltette. Szerintem forognak az ösei a sirjukban a gondolatra, hogy ilyen lett a rokonuk.
De en a magam reszeröl maradok azon az allasponton, hogy elolvasom amit ir, esetleg leirom a velemenyemet a masok allitasaira, velemenyere, de a vele valo kommunikaciot befejezem. Ennek több oka is van, egyreszt mert a gimnaziuma utan eredmenyesen mindössze 3 szemesztert fejezett be az egyik maganegyetem jogi karan, masreszt semmi köze a valos elethez. Nem Ö az aki a postara, boltba, ovodaba jar, Nem Ö az aki intezi az összes olyan ügyet ahol a normalis ember a tarsadalommal talakozik. Igy, elefantcsonttoronybol nem lehet valos informacikat kapni.
Ketsegtelen teny, hogy naponta közel 20 orat van nyitva Jani elött a laptopja, de abbol az idöböl a konkret tanulas napi 2 percet sem tesz ki.
matyas
Ui: Ha kitörölöd, -megteheted-, de azzal igazat adsz

Rudolf János képe

Az én őseim pl egyházi népek létükre is

felemelték szavukat a fasizmus ellen a szegények védelmében.
Lásd pl itt katt ide
Szóval ők ma már jó helyen vannak és szerintem éppen nem forognak miattam.. legfeljebb csak féltenek de ők is ugyan ezt tennék: a hülyék a fasiszták és a nyomor a szegénység ellen..
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Tartalom átvétel Tartalom átvétel