Mesterházy csúnyán járt

Nagyot buktak

Nagy mellénnyel voltak, nagyot buktak... A véleményem szerint amíg Mesterházy lesz a mszp élén, addig az mszp nem fog labdába rúgni.

Speciel én nem bánom,

hogy a fidesz győzőtt, most majd ehetik, amit főztek. Egymás után jönnek a bírósági ítéletek, fizethetik vissza pl. a 98%-os büntetőadót a végkielégítésekre, állhatnak helyt az bizonyíték miatt felmentettek perbefogása, letartóztatása miatt, magyrázkodhatnak az úniónak a magyarok miatt, akik heti 1 liter pálinkát szeretnek meginni adómentesen, üzemeltethetik a mega stadionjaikat, ahová senki nem jár, vagy ha igen, majd jól szétverik. Úgy szeretnék egy fradi meccset Alcsúton - mondjuk azt MTK ellen, ..és még sorolhatnám. Hogy ez az én pénzem is? Hát persze, de az én életminőségemen ez nem ront, viszont segít, ha romlik a forint. úgyhogy most már csak ülök a kis p.....-on és reszelgetem a körmömet:))

Jó hogy még mindig a szocikat

basztatja ez a fidesznyik Zsófi.
Miért nem foglalkozol a Rogán féle vagyonokkal, vagy a felcsúti törpe megalomán stadionjával.
Vagy az orosz atommal.
Vagy Kövér házelnököd 2 millás havi fizetésével.
Vagy, hogy nem működik sem az extra gyed, sem az Ócsai lakópark, nem születik több gyerek, nem szűnik a bűnözés, és kurvára nem megy jól az átlagembernek.
És hogy egekben az államadósaság!

Olyan vagy - gondolom felsőbb utasításra -, mint az a hajóskapitány, aki a nyílt tengeren süllyedő hajóján nem a lékkel foglalkozik, hanem a szakácsot szidja, amiért az nem sózta meg a levest.
(Szar a leves, de most nem ez a lényeg!)

Lehet, hogy nem értetted,

vagy én fogalmazok rosszul. Útálom a fidesz kormányt, de abban bízom, hogy nekik kell megenni azt a levest, amit főztek. Képzeld el az ország mai helyzetét egy Mesterházy féle csapattal. Kell neked lázongás, székházégetés, és a fene tudja mi még? Ezek mindenre képesek lennének azért, hogy a hatalmat megtarthassák, mert ha elveszítik, végük. Mindegyiknek vaj van a fején, életük végéig ülhetnek börtönben. De Mesterházy ezt képtelen lenne végigvinni. Ő egy megalkuvó, a hatalomért "szopok, nyalok, hazudok" tipusú politikus. Ettől még rá szavaztam persze, de köptem egyet utána. Mert bíztam benne, hogy legalább a kétharmad nem jön össze.
A következő 4 évben semmi mással nem tudnak majd foglalkozni, mint a törvénytelenségük következményeinek károltásával. Ilyen magas államadósságunk még soha nem volt, Ebből nem fognak tudni jól kijönni, csak az adók emelésével, a nyomorult rétegek további sanyargatásával. És akkor talán az "átlagember" - ahogy fogalmazol is megérti. 1968-ban voltam 20 éves, azóta harcolok a demokráciáért, sokat látott, sokat olvasott ember vagyok, ne szólíts Zsófinak:))

Kezdődik..

http://index.hu/gazdasag/2014/04/28/befagyaszthatnk_minden_unios_penzt/

Én azt mondom:

Most kell rugdalni az MSZP-t, amikor földön van! Amikor hagytuk megerősödni, utána mindig csúnyán hálálták vissza a baloldalon!
Ezúttal nem! Most fel kell számolni ezt a bűnöző pártot!
Írod szar a leves. Így van! Csakhogy most az MSZP által főzött levestől lett mindenki rosszul. Most tehát ki kell vágni a levest és a szakácsokat is! A Meseházyval együtt!
Tönkre kell tenni a maffiapártjukat, de úgy, hogy soha se legyenek képesek felállni!
Nincs kímélet!

Ami a legfontosabb:
Nem tudom ki az a Zsófi, de én nem az vagyok!

Én sem a Zsófi vagyok,

de, hogy Te hülye vagy, az biztos:)) Sok szerencsét az élethez.

Köszike!

:)))))))))))))))))
Szerencsére nem is neked kell megfelelnem!

Csakhogy aki rugdossa

a földön fekvőt - ó, milyen keresztényi tett! -, az nem börtönőr, hanem bűnöző.Ráadásul a szoci bűnöző már üli, vagy leülte a büntetését, az őt rugdosó pedig - kontroll nélkül -, most követi el a jóval nagyobb volumenű bűncselekményeket. Ne hogy már ehhez asszisztáljunk!

Kis csákó!

A mszp-s bűnözők nagyobbik része még szabadlábon van!
Amúgy nemrég még a Jobbik betiltásán rugózott a baloldal! Akkor hol volt az a nagy békeszereteted? A választások előtt mindenkit köpködtetek, aki nem baloldali, most meg kegyelem kéne?
Nem nagyon érdekel a keresztényi gondolkodás! Kár ezzel jönnöd!
Bizony, hogy szét kell verni a bűnöző MSZP-t!
Remélem mielőbb tönkre mennek! Az adósságuk majd felzabálja őket. Már most lehet gondolkodni, hogy melyik törpepártban folytatja a tagság!
Nem szeretem a Viktorékat sem, de az MSZP rettenetesen rühellem! Ennek a pártnak pusztulnia kell! Elég volt belőlük végleg!
Én nem fogom békén hagyni őket. Ahol lehet beteszek nekik, mert ennyit érdemelnek a sok szemétségükért. Mivel az MSZMP vagyonának és szellemi örökségének nagy részét is ők örökölték, ezért még inkább a párt pusztulásán kell dolgozni!!!!!!
Úgyhogy mindenki rúgjon az MSZP-be, jó nagyokat!
Hajrá! Nincs haverság!

Mértek már nálad

IQ-t? Tudod, ez az intelligencia mérésére szolgáló teszt. Ha nem, vannak ilyenek a neten, magad is meg tudod mérni. Érdekelne a végeredmény. 98-as már elég az életben maradáshoz.

A végeredményem 126! (Tavaly januári adat)

Örülök, hogy az IQ-mra rákérdeztél.
Azért örülök, ugyanis olyan munkahelyen dolgozom, ahol felvételi követelmény az IQ teszt, illetve a fizikai felmérés. Tavaly januárban csináltam. Az IQ táblázat alapján 126 pontot csináltam (SSSSSSSSSSSZ, elég?)! Ez a „Rendkívüli intelligencia” kategóriát jelenti. Azért örülök, hogy rákérdeztél, mert így nem nagyarcúság tőlem, ezzel dicsekedni.
Ami az intelligencia és a baloldal összefüggését illet:
A baloldal nem ért az észérvekből, ezért kell keményen, sőt brutálisan fellépni ellenük. Ha egy bokszoló kétszer is kikap K.O-val, ugyanattól a bokszolótól, annak két választása van!
1.Megint kihívja a legyőzőjét, amíg az halálra nem veri! Ez az unitelligens, indulatsportoló.
2.Tudomásul veszi, hogy gyengébb képességű és beletörődik. Ez utóbbi, az intelligens bokszoló.
A baloldalt másodszor verték szarrá, mégis ágaskodni akar. Sajnos a baloldal nem ért az észérvekből. Ezért kell brutálisan fellépni ellenük. Mondjuk az tény, hogy a baloldal vérben fogant, mocsokban született és kegyetlenkedve él. (lásd: vörös terror, a megszálló Vörös Hadsereg kegyetlenkedései, Rákosi és Kádár éra terrorja, 2006-os tömegbe lövetés, a külhoni magyarság elleni hecc és gyűlöletkampány stb.) Miért is várnánk tőlük intelligenciát.
A baloldalon éppen annyi gyűlölködő van, mint a jobboldalon, ha nem több! Gyurcsánnyal, Szanyival, Lendvaival, Szigetvárival az élen! A választások során, a Gyurcsány és Mesterházy turnékon az volt a tendencia, hogy az odaterelt, oda buszoztatott nyuggerek léptek fel erőszakosan, ha a Hírtv stábját meglátták. Lökdösődés, szitkozódás, kötekedés stb. A Szabadság téren hetek óta hőbörgő csőcseléket is a szín tiszta gyűlölet vezérli akkor, amikor rombol, garázdálkodik.
Mivel a baloldal csak az erőszak nyelvén ért, ezért csak erőszakkal lehet velük megértetni, hogy vége a dalnak!
Érdekes, hogy amikor hatalmon van a baloldal, akkor csak a békés megoldásokról beszélnek, ám amint nem az ő véleményük az irányadó, onnantól bármilyen erőszakos cselekményt megengedettnek tartanak maguknak.
Ez így volt régen is, most is. 2006-ban erőszakosan léptek fel azok ellen, akik nem tűrték el, hogy hazudtak nekik „reggel, este, meg éjjel”! Erőszakkal léptek fel. Ahogyan a Szabadság téren is csak düh és az indulat hajtja a törő-zúzó senkiházi bal-libeket.
És te az én intelligenciámat akarod számon kérni? Teheted, de ezt megnyaltad! Nekem ugyanis nem internetes IQ teszt eredményem van, hanem állami intézmény által kiállított eredményigazolásom! ;-)
Csak intelligens emberekkel lehet intelligenciával harcolni. A baloldali arrogancia ellen, nem! Csak arroganciával lehet. Megvan az ideje és helye az érvek ütköztetésének (ennek már vége) és megvan az ideje a nyers harcnak is (ez jön most)!
Májusban megint szarrá verik a baloldalt. Remélem utána, az „értelmesebb” ballerek rájönnek, hogy végük van!
Amíg a baloldal pl. egy jobboldali párt feloszlatását hangoztatja, addig ne várjon magának sem „intelligens” elbánást! Az ellenségesség a vérükben van, de felháborodnak, ha velük szemben valaki nem megértő!
A lényeg, hogy nem szabad hagyni levegőhöz jutni a baloldalt. Egyik csapást, a másik után kell rájuk mérni mind addig amíg végleg el nem merülnek!
Ennyi!

Bocs

hogy közbeszólok.
Írod: A baloldal mocsokban született.
Miben született (vagy inkább nőtt fel) a kereszténység , "kereszténydemokrácia"?
Inkvizíciós kínzásokban, ártatlanok máglya-halálában, indiánok, őslakosok milliárdjainak kiirtásában, gyarmatosításban, rabszolgatartásban!

A családtámogatás, a szociális védőháló, a gyes, gyed, táppénz, fizetett szabadság, a nemzeti szuverenitás, a faji megkülönböztetés elleni harc-, mind-mind baloldali, munkásmozgalmi, szoc-dem, és - bizony - szocialista - követelés volt!!!

A jobboldal - az un. Konvergencia-követelmény hatására - kénytelen volt elfogadni, átvenni ezeket a baloldali követeléseket. Ha nem vette volna át, ma nem lenne jobboldal!

Ha bele nem szóltál volna, bölcs maradtál volna!

Annyi hülyeséget és csúsztatást sikerült e pár sorodban összehoznod, hogy az fáj. Olyan magas lasztikat adtál, amiket muszáj lecsapnom!

1. Hogy jön ide a "kereszténység"? Én politikai ideológiákról beszélek. A kereszténydemokraták nem egyenlőek a jobboldallal, vagy a keresztényekkel.
2. Ki mondta neked, hogy én keresztény vagyok?
3. A kereszténység által elkövetett bűnökért, már számtalanszor elnézést kért az egyház. Ezért nem is értem mi a gondod velük? A baloldal bűneiért SENKI sem kért elnézést! Sem 1919-ért, sem 1945-ért, sem 1948-1956-ért, sem 1956-1989-ért, sem 2006-ért! Ráadásul, ezek csupán a magyar baloldal szégyenteljes időszakai. A nemzetközi bűneiket nem is sorolnám.
4. Jelenleg, a világ legkegyetlenebb diktatúrái baloldali ideológiák mentén működnek. Észak-Korea, Kína, Kuba. A volt baloldali ideológiák szülőhazája, a SZU bűnei olyan hosszúak, hogy hozzájuk képest, a náci Németország kis Miska!
5. A jobboldal szemére veted a faji megkülönböztetést. Ühüm, értem. Mégis a baloldali MSZP, DK, Együtt-PM hívek "cigányozzák", aleghangosabban Orbánt! Hogy van ez? A baloldal cigányozhat, a jobboldal meg faji megkülönböztetést alkalmaz?
6. A baloldal nagy vívmányaiként sorolod, a családtámogatást és a szociális védőháló kialakítását. Úgy, mint Rákosi féle padláslesöprés? Vagy a kádári bosszúhadjárat 1956 után? Vagy a Bajnai által elvett 13. havi nyugdíj?
7. Szerinted, a baloldal küzd, a faji megkülönböztetés ellen. Az a helyzet, hogy ezzel párhuzamosan éppen olyan vallási háborút folytattak, mint a középkori egyház, csupán fordított előjellel. A baloldal, a születése pillanatától harcol az egyházak ellen. Volt idő, amikor papokat, lelkészeket akasztgattak, mert nem Marxot, Sztálint, vagy Rákosit, tehát a kommunizmus eszméit imádták. Hogy is van ez? Hát úgy, hogy állításod szerint a jobboldal faji, a baloldal pedig vallási alapon üldözött embereket.
8. Amúgy, konkrétan milyen "fajra" gondoltál, amit a magyar jobboldal üldöz/üldözött?

1919? 1945? 2006?

1918-ban Magyarország osztrák és német szövetségesként elveszített egy háborút, amibe nem a baloldal, hanem a "magyar szittya nemesség" kényszerítette bele. Tudod mit óbégattak a fasza magyar nemesek Mária Teréziának annak idején? "Életünket és vérünket a királyért!" Úgy is lett, a germán-hűség és kiegyezés ára Trianon lett!
(Az más kérdés, hogy ha 1920-ban nincs Trianon, akkor lett volna 1989-ben, lásd Szovjetunió, Jugoszlávia, Csehszlovákia szétesése.)

Mi is volt 1945-ben a baloldal bűne? Hogy - 9 millió másik magyarral együtt -, örültek a II. világháború végének?
(Az 1945-ben megtartott választásokat a kisgazdák nyerték meg,a dátumod tehát nem jó!)

Ha a 2006-os TV székház ostrom nem Budapesten, egy szoci kormány regnálása alatt történik, hanem mondjuk a republikánus-demokrata USÁ-ban, vagy az iszlám Törökországban, vagy a Régiók pártjás Kijevben-, akkor nem néhány sebesült, hanem több tucat - Kijevben pl. 86 - halottja lett volna a támadás elhárításának.

Mondom én, hogy felmentésed volt töriből!

Segítek egy picit!
1.1919-et kérdeztem, nem 1918-at, de lássuk! 1919-ben baloldali patkányforradalom idején, a Szamuely vezette Lenin-fiúk végeztek népirtásokat, az ország különböző pontjain. Az a bizonyos páncélvonatos utazgatás! Rémlik?
2. 1945-ben éppen a baloldal mentén szerveződött Vörös Hadsereg katonáinak, és a magyarországi patkánylyukakból elbújt elvtársaik kegyetlenkedéseitől jajveszékelt az ország! 1948-ban pedig egy elcsalt választás után, a kommunisták újból bosszúhadjáratot indítottak mindenki ellen, aki nem volt velük! Akasztások, kitelepítések, verések, halálra verések, bebörtönzések stb.......
3. 2006: A történelem nem ismeri a "mi lett volna ha" kategóriát! Egyenlőre te arról írsz, hogy mi lett volna, ha! Viszont én azt írom, hogy mi volt! Egy baloldali kormány idején, a magyar rendőrök, magyarok közé lőttek. Súlyos sérüléseket okozva! Amúgy örüljenek a Fletóék, hogy nem jutottak Mussolini sorsára ezért! Bár, ami késik nem múlik!
4. 1989-ben pwedig fordítottak egyet a köpönyegükön és a baloldal lett a legnagyobb kapitalista oldal! Még proletárokról énekelnek a pártkongresszuson, az Internacionáléban, de már multimilliomos üzletemberek, bankárok alkotják a pártot! 2010-ben, 2014-ben pedig megbüntették a baloldalt a sok mocskosságáért! Te meg nem érted, hogy most mi van! Elég volt a baloldalból végleg!
:-)
Tanulj te kretén, ha nem érted a dolgot! Nem szégyen az!

Nem tudom

mit gondoltak ennyi vajjal a fejükön ki fog rájuk szavazni? Kész csoda, hogy együtt ennyit elértek. Most mindenki a szélrózsa minden irányába szalad.

Meseházy megint hazudott

Ellentmondásba keveredett a napokban Mesterházy Attila a Simon-vagyon eredetével kapcsolatban. A szocialisták elnöke eddig ugyanis azt állította, hogy a botrány kirobbanása után két nappal – amikor hazajött az Egyesült Államokból – személyesen beszélt volt helyettesével a pénz eredetéről.

Úgy fogalmazott: nem pártpénzről van szó, az ausztriai bankban tartott nagyjából 240 millió forint „nem kötődik Simon Gábor közéleti tevékenységéhez”. – Az azt megelőző életével kapcsolatos forrásfelhalmozásról van szó. A nyilatkozattal párhuzamosan Simon Gábor egy közleményt is kiadott hasonló tartalommal. Azt írta: „a személyemhez kötődő összeggel el tudok számolni, annak eredetének semmilyen közéleti, politikai aspektusa nincs”.

Szombaton ugyanakkor már azt mondta az MSZP elnöke, hogy nem beszélt Simon Gáborral, a pénz eredetét ő is csak abból a közleményből tudta meg, amit a korábbi szocialista politikus adott ki. – Arra hivatkoztam, amit Simon Gábor maga adott ki – közölte Mesterházy Attila.

Senkinek nem tűnt fel.

hogy nincs Simon ügy a választások óta?

Csak nem vádalkut kötöttek Simonnal?

De Orbánnak sem volt már kék a szeme a római selfin, mint a választási plakátokon. Azért a szenteltvíztartót biztos kerülte. Lehet, hogy attól meg már vörösödne a szeme?

Hazudnak reggel-délben-este

Mit vársz tőlük, nem szoktad meg az elmúlt évek alatt? Csupa dilettáns, erkölcstelen, bűnöző. Ez a mai magyar baloldal. Gratulálok.

A vörös droidok, mégis

A vörös droidok, mégis itt tapsolnak, nyalnak nekik, az a mocskos szájú fusizó is, akit kitiltottak a rezi temetőből, mert olyan mocskosul káromkodik, amikor a temetőbe dolgozik.

The wlking dead!

The walking dead

http://www.youtube.com/watch?v=rNxvo8AcpQQ

És a magyar verzió:
http://www.youtube.com/watch?v=wWBWwLSn97U

Megdöbbentő a hasonlóság! Ugyanaz a hullaszag, ugyanaz a higany mozgás,ugyanaz az agresszió és gyilkos ösztönök. A rossz nyelvek szerint, a következő évfolyam forgatását az MSZP gyűlésein folytatják! Autentikus statisztákkal, a párt nyuggereivel. A gázsiról annyit lehet tudni, hogy egy napra, egy korsó vizezett sört és egy pár főtt debrecenit "fizetnek"/fő, a film készítői! Tarolni fog az új évad! A stáb bármelyik MSZP fórumon, gyűlésen, kongresszuson feltűnhet, a kampány idején!
Hajrá, szockó nyuggerek! Itt a nagy kiugrás esélye! Ha már nyerni nem fogtok, legalább bekajálhattok!
:-))))))))))

Összefogás-Összefosás-Összeomlás

Itt az új botrány!
Az alábbi linken megtekintehető egy bizalmas megbeszélés, ami az MSZP székházból került ki!
http://www.youtube.com/watch?v=wbIj1wychhw#t=145
:-)))))))))

Tényleg vesztes

Alapvetés, hogy tüntetőkkel nem áll le egy komoly ember kiabálni, öklöt rázni. Ez az ember még csak fel sincs készítve. Csak azért indítják el, hogy legyen valaki, akivel NEM nyernek, és Gyurcsány ne járatódjon le a vereséggel.

Szegény tüntetőknek is

Szegény tüntetőknek is meg kell élni valamiből. A gazditól valószínű jó napszámot kapnak.

Szanyi kapitány helyretette

Szanyi kapitány helyretette volna ezeket a románokat, Ő tudja mi kell a gyakornok lányoknak!

Nem jól mondod

A gyakornok lányoknak állás kell. Szanyi meg ezt nem adta olyan olcsón.

Nem jól mondod /te se/

Gyakornoki állás??? ugye viccelsz,még hogy olcsón? egy kis cumizás,kufircolás az olyan nagy dolog,még a leányzónak kellene fizetni!

Nálad biztos így van...

Nálad biztos a leányzók fizetnek a cumizásért, mi? Majd még elhiszem. A te lányodnak lehet, hogy nem nagy dolog.

A miniszterelnök jelölt elindult kampányolni

Ezért érdemes volt előbújni! Ron Werber, szegény nyiszálja az ereit....

A végén nézzétek meg azt a részt, amikor utána kiabálnak, hogy nem tetszik a hanyi levegő, visszafordul és elveszítve a türelmét visszaordibál és mutogat a tüntetőknek. Pályakezdő.... tüntetőkkel nem kiabálunk,nem érdemes. Méltósággal el kellett volna kotródni onnét.
Ebből is látszik, hogy az MSZP vesztesnek indítja szerencsétlent.

Hát igen,

látszik, hogy ő - Orbánnal ellentében - nem a Soros Alapítvány pénzén szerezte a tudását:((

Mert a balfasz

elmegy Csornára, Áder János bázisára. Normális? Persze, hogy nem. Különben nem lenne szoci.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel