MSZP sajtótájékoztató a város 2009. évi költségvetéséről

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat
Szabó György MSZP Keszthely

Elfogyott a városi kasszában 2006-ban hagyott 1 (valóságban 2,5) milliárd, az idei évet már 41 millió minuszból kezdjük és várhatóan további 6-700millióval növeljük. Többi a videóban:

Új munkahelyek az MSZP-seknek

Ruzsics és Pálinkás igazi MSZP-sek és az üres munkahelyek betöltésénél előnyben részesítik az MSZP-s elvtársaikat. Így került a kórház élére a Kvarda is. El kell ismerni, hogy nagyon jól megfizetik az ujjonnan felvett MSZP-s kádereket.

MSZP nyeri a következő választásokat Keszthelyen és ehhez a

municiót a Ruzsics és a Pálinkás adja.

SZDSZ Magdika is ott volt.

SZDSZ Magdika is ott volt. Ő egy nagy szakértő. Szegény MSZP.

Inkább ne szólalt volna

Inkább ne szólalt volna meg! Ilyenkor mondják: "Ha csöndben maradtál volna, bölcs maradtál volna!"... persze tudjuk, hogy nem :))

A Ruzsics_ Pálinkás

A Ruzsics_ Pálinkás párosnál már csak a Hajdukné Szabó páros jobb. Vak és a béna.

Tudjátok nem nagy véleméyem van a keszthelyi fideszes Zushlag Róbiról, de még mindig jobb mint a város Magdikája és a Füles.

Rudolf János képe

A „füles” most

A „füles” most szerintem viszonylag összefogottan és jól beszélt. Őt hallgatva azon gondolkodtam, hogy ezzel az ellenzékkel egészen jól lehetne vezetni ezt a várost ha Ruzsicsék nem lennének annyira nagy nullák. Hát mázlijuk van, hogy nem önmagukat kapták vissza, mert akkor a Feri már réges régen elszaladt volna valami piaelvonó-félére.
Mert pl. tragédia az, hogy most másodszor fogjuk egymás után elbukni a belvárosrehabra célirányosan kapott pénzeket. Az előző ciklus 800millióját ugyanis a Czoma Laci sikkasztotta el (és semmit sem költött belőle „szeretett keszthelyére”) míg ez a Ruzsics-Pálinkás ciklus pedig már ahhoz is buta, hogy a direktben nekünk pántlikázott és az állami költségvetésbe betervezett pénzt lepapírozza.
Nos spec én már ezért a bakiért is kitaposnám ennek a mostani duónak még a belét is.
Hát erre mondom, hogy „fülessel” nagy mázlijuk van.

Persze mindezen elviccelődhetünk.. főleg akkor ha fel sem fogjuk, hogy ezek sorozatban mit is barmolnak el (mindannyiunk zsebéből 70-80ezret! Ja ez tök vicces mikor a tescóban ennél kevesebbért is egy egész hónapig küzdenek ;)
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Tartalom átvétel Tartalom átvétel