A Munkaügyi Központ segít? - Fullár Judit sorozat 2

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

Előzmény: Fullár Judit sorozat 1
Eredmény: Az érdeklődők nagy számát látva szerdán 15 órakor végre tartanak egy ingyenes eures előadást (amibe csak az a baj, hogy ez az osztrák lehetőség korábbi mint az eu, ergo megint nem arról fognak beszélni mint amiről kell + telefonba már most mondtak olyan ökörségeket, hogy pl ha valaki francia munkahelyet akar akkor ott biztosan van magyar is és az életrajzot majd ott valaki lefordítja, de nekik különben sem feladatuk munkahelyet találni /ők csak az észt osztják???/)

A hirdetés másik eredménye - amely szintén nem kicsi - hogy míg az elmúlt héten Fullár Judit és pár közvetlen kollégája az eredeti topicban név nélkül még útszélinek sem nevezhető hangon fröcsögött (ott jól visszaolvasható) - addig pusztán attól, hogy most a hirdetések hatására emberekkel találkoznak már kezdenek hivatalos (félig emberi?) nyelvezetet használni itt a fórumon is. És ez az alig 1 hét alatt elért (embertani?)fejlődés sem kicsi.

Ha így folytatjuk lehet, hogy -hónapok múlva- akár még emberek munkákhoz való hozzájutását is segíteni fogják? (esetleg még hétköznapi -nem mutyistárs - embereknek is?)


Utóirat: a videó megjelentetése előtt megpróbáltam ismét telefonon beszélni a Judittal azért, hogy ne mélyítsük tovább ezt a helyzetet és mondja meg miként tudnak emberek engedélyhez jutni, ne háborúzzunk hanem árulja el miként lesz megoldás - ám Juditnak ismét sikerült 15másodperc után lecsapnia a telefont.
A telefonlecsapását követően még 2x végig kicsöngettem a telefonszámát amit ekkor viszont már fel sem vett.
Node nem adtam fel, és ezt követően a Munkaügy központi számát hívtam és ott bemutatkozva kértem kapcsolják a Juditot. Sikerült, ám ekkor sem a Judit vette fel (pedig elvileg az ő irodájába kapcsoltak) hanem egy kolléganője aki ugyan nagyon kedves volt, de azt mondta a Juditot azért nem tudja adni mert éppen most kiszaladt valahova és nem tudja hova, próbáljam meg picit később.
Pár perccel később (15-20) ismét hívtam a központot, ám ekkor már a központoson sem jutottam át. A központos azt követően, hogy ismét bemutatkoztam már egyből közölte is, hogy a Fullár Judit se ma se holnap nem lesz elérhető, és ezt értsem meg.
Nem hiszem, hogy ennek tényleg így kell működni – főleg nem a mi adóforintjainkból - de inkább „No comment”
Rudolf János

Jó volna ha magadba néznél egy kicsit

Kedves Jani,

úgy látom, igazán rád férne már, hogy valaki úgy rendesen helyben hagyjon. Ahogy láttam az élettörténetedet, nagyon rád férne. Az ügyeid szereplőit nem ismerem, csak a mostani egyet, de ebből gondolom, hogy a többi esetben is hasonló a helyzet. De maradjunk csak a mostaninál: egy általad egyáltalán nem ismert személyt járatsz le úgy, hogy még igazad sincsen. Lecsapja a telefont? Ha tényleg így van, csodálkozol? Azok után, amilyen hadjáratot folytatsz ellene? Elmondhatom Neked, hogy Judittal évekkel ezelőtt találkoztam először, teljesen véletlenül, és egy csodálatos embert ismertem meg Benne, és ezzel nem vagyok egyedül. Akiről te írsz, az valaki más, csak benned alakult ki ez a kép róla, és ezzel nem is lenne baj, ha nem tennéd tönkre egy érzékeny, ragaszkodó, segítőkész, csodálatos nő életét, akihez hasonlóan jólelkűek nagyon kevesen vannak. Ráadásul a téveszmédet elülteted más emberekben, akik esetleg eddig nem ismerték, vagy csak kevésbé. Jó lenne, ha magadba néznél egy kicsit, szerintem az óvodában már kinőttük legtöbben a más nevében történő levelezést...

Üdv: Peti

Rudolf János képe

Drága Judit ide, ebbe a

Drága Judit ide, ebbe a témába önön kívül senki sem ír "más nevében". Ide csak ön ír "más nevében" :) Oszt nem pont értem azt sem, ki az a hétköznapi büdöset pukizós aki reggel felkel, homlokára csap, "hoppá hát feladat van! a Fullár Juditról le kell írnom", hogy "csodálatos nő" és a "hasonlóan jólelkűek nagyon kevesen vannak" :))
Judit nincs ilyen.. Judit ébredjen!
Maga nagyon szemét módokon viselkedett korábban is, de nagyon alja módszerekkel küzd most is. (és csak az ön érdekében nem írok ide most extrém háttérrészleteket)
Judit próbáljon lelki nyugalmat találni. Senki sem akarja az ön vesztét, viszont éppen ideje lenne a "csodálatos nő" énképéből kilépni és embereknek segíteni. (én biztos vagyok benne, hogy valaha -tán 10éve- maga ugyan olyan pluszosan végezte a munkáját mint amilyen minuszosan most. Ugyanis egy inga is csak akkor képes egyik irányba ennyire kilengeni, ha korábban a másik végponton volt... azaz egy ember a munkahelyén csak akkor képes akkora parasztnak lenni mint ön, ha korábban túl sokat tett önmagából bele és túl sokan szívott. Ám mindez Judit - hogy valaha volt önbe jó - nem vigasz annak aki most találkozik önnel és nem jut munkához... Mert tudja engem csak az érdekel, hogy hány munakegedélyt szerez. Az összes többi a "csodálatos nőről" az a privát szféra. Ehhez kívánok önnek erőt.
Most pedig legyen egy szép és békés ünnepe (tavasz van, új életek sokasága kezdődik, a természet is éppen most megújítja önmagát, örüljünk ennek és vegyen belőlük példát):
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Na de mégis mondja már meg valaki!

Ki ez a jani...??? film producer?
......hát annak elég gyenge.
Szegény emberek jótevője.....??
Ezt-se gondolnám róla.
Illegálisan próbál munkát közvetíteni és ebből jókora hasznot húzni....??
Nem hiszem,hogy aki gyakornokként akar elhelyezkedni,annak a janira lenne szüksége,mert magyar ember tud olvasni - pályázati űrlapokat letölteni és még beszélni is saját érdekében. Sőt még azt is megérti a janival ellentétben, hogy miért kell a pályázat beadásához bizonyos dolgokat beszerezni, vagy legalább annyit beszélni az adott ország nyelvén,hogy el ne lopják.
Hát hiába hívtam fel a jani figyelmét az olvasásra...? Vagy nehezen és lassan megy neki,vagy nem érti ami le van írva.
Na majd küldök még olvasni valót mert,van mit bepótolni.
Figyelmébe ajánlom a janinak az interneten található 1 perceseket,rövid és lehet az értelmezést gyakorolni. Ott kevesebb az összetett mondat,talán nem okoz nehézséget ezek megértése.

Rudolf János képe

Köszönöm, hogy legalább

Köszönöm, hogy legalább te törődsz velem. Lehet neked kellene a Judit helyén lenni mert te még a telefont sem csapkodnád le.
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Ennyit tudott magából

Ennyit tudott magából kigyötörni jános? Na ne. Ez a videó ez semmitmondó.

Rudolf János képe

Aszondod sokkal húzósabbat

Aszondod sokkal húzósabbat is csinálhattunk volna? Neked ennyire rossz a munkaügyisekkel kapcsolatos tapasztalatod?
No mindegy - én sosem hittem magamról, hogy tehetséges vagyok..
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

Cáfolom, egyben veszettül

Cáfolom, egyben veszettül tehetséges vagy: hogy kell becsületes, tisztességes embereket hazug, mondvacsinált, hamis vádakkal megrágalmazni, lejáratni.
Te csak egy kisstílű anarchista vagy semmi más. Ha most a 18. századot írnánk, valamelyik város Fő terén himbálózna a fejed, külön a testedtől!!! Gratulálok! Ez a videó nem más mint egy ÖNGÓL!!!! :)
Az önként vállat rabosításod alatti éhségsztrájkod sikerülhetett volna jobban is :)

Tartalom átvétel Tartalom átvétel