Orbán Viktor az alkotmány felrúgása miatt kesereg

Ennek a fajta gondolkodásnak, vehemenciának csak

a töredéke kellett volna az elmúlt négy évben. Ekkora köpönyegforgatást!!!
Most miért nem érez együtt a lecsúszott elszegényedett munka nélkül tengődő magyarsággal? Mit érezhet akkor, amikor visszanézi magát, közben kiskirályként szórja a pénzt tömegével a felesleges stadionokra...?

van aki nem látta?

van aki nem emlékszik barátunkra??? Van aki nem emlékszik KI üvöltötte a russzkik hazát?

CSAK én csodálkozom? IGEN. én 3 hónapnál egy kicsit többre emlékszem. ÉN az 1988-89-re is. Mert MÉG élek....

MÉG....

:-)

Milyen időtálló, ma is igaz szavak!

Csak az a gáz, hogy ezt pont az mondta annak idején, aki az "elmútnyócév" után maga is sokat tett azért, hogy most még rosszabb helyzetbe kerüljön a magyarok nagy része (a holdudvart leszámítva, mert azok megszedték magukat pofátlanul)! Pedig ennél több és jobb lehetősége nem lett volna arra, hogy változtasson!
Az a nagy gond, hogy amíg nem lesz valódi elszámoltatás, addig ezek a felhalmozódott vagyonok nem engedik ki a kezükből a politikai irányítást. Nekik nagyon megérte annak idején fiatalon lázadozni. Csak a politizálással mire vitték! Itt csak a szereplők változnak a cirkusz vezetése marad.

.te nyomoronc

téged mi akadályozott hogy megszedd magad ? Talán nem kellett Bill Gatesnek az új szoftver amit írtál, hát írj egy másikat. Feltalálták előtted az 5-D ultrahangot, -lassú voltál. Mi akadályozza hogy nem szárnnyal a vállalkozásod - csak nem te magad? Én sem tartozom a holdudvarhoz de nem is várok a sültgalambra. Segíts magadon - Isten is megsegít. A tehetségtelen és lusta embernek meg mindegy milyen rendszer van. Én a komcsik , az MDF a Fidesz az újkomcsik és most is megélek tisztességes munkával és nem jajgatok, hanem dolgozok .

Előttünk elfelejtetted

Előttünk elfelejtetted felszedni a szemetet, kedves dolgozó elvtárs...

ez mekkora!

:-)))))))))))))))))))

Előttünk elfelejtetted (SZEMÉT EZ A VILÁG!)

Az meg aki eltakarítja a szemetet börtön jár érte.... EZ NEM VICC!Gyenesdiáson ez megtörtént,valószínű máshol is csak nem mernek róla beszélni,vagy ELNÉMÍTJÁK őket.
www.porkolabgyorgy.hu

Tartalom átvétel Tartalom átvétel