Párbeszéd: Kepli József János alpolgármester

ELKÉSTEK !

Talán , ha mindent újragondolnának, megkeresnék helyben azokat az embereket akik politikától mentesen csak a város érdekeit nézve újra felépítenének egy teljesen új város arculatot, - de nagyon gyorsan, akkor TALÁN ! Amúgy a város csak egy korrupt lebuj marad, mert ma ez a közhangulat,- sajnos - Ez az ÖNÖK teljesítménye !

Van képe hozzá?

A mai Zalai Hírlapból:... A város évente 100-150 milliót fordít programokra...
....Idén ismét a tradicionális vendégkör igényeinek megfelelőket helyezik előtérbe, nem szeretnék, ha a nagy tömegeket vonzó rendezvények megváltoztatnák a fürdőváros, nyugodt, békés hangulatát..."

Kepli Úr hol volt eddig? Átaludta az elmúlt két évet? Mi volt a tradicionális rendezvény?
A 10 napon át dübörgő város, amikor a vendég nemhogy aludni, hanem pihenni sem tudott? Ami miatt busznyi vendég csomagolt össze és ment el? Lehet ezt tagadni, de attól még így volt!!! Mióta útilaput kötöttek Halász Gábor tárásának és fegyverhordozójának a talpára, de megvilágosodtak!
Ez a nyilatkozat egyszerűen pofátlan a mostani események tükrében!!!!

Aztán mennyit is költöttek a rendezvényekre? Most 100 milliót,vagy 150 milliót?
Lehet, hogy Önnek azaz 50 millió különbség nem pénz, az Önt és társait megválasztó plebsnek igen.
Az ilyen slendrián megfogalmazás olyan mint maga a városvezetés! Arcátlan és pofátlan!
Igaz,ezt eddig azért nem merték még kimondani sem ,mert Önök is tudják,hogy nem igaz,mert ennél jóval többet!
Lehet itt mindenféle médiában össze-vissza nyilatkozni,nem tudják eltakarni azt,ami megrengette választóik többségének bizalmát.

Van képe hozzá!

Nagyon jól tudták eddig is , hogy ezek a rendezvények nem jók a városnak, de ezeken keresztül lehetett a legrövidebb idő alatt a legtöbb pénzt kivenni, és leróni a hálát!

Facebook

Úgy látom, hogy a nyilatkozat alatt játszik az egérrel, vagy talán úgy olvassa a mondanivalóját?
A minap megbeszélésen voltam, ahol a Kepli Úr is részt vett , a megbeszélés elejétől a végéig a facebookon csetelt, véleményezett, jól szórakozott.
Meg sem próbálta az alpolgármesterünk a figyelmét ránk vagy a témára koncentrálni, játszott, szórakozott, másfél órán keresztül, a mi adózott pénzünkből.
A véleményem a kis "paprikajancsiról" olyan negatív, hogy le sem írom!

Van képe hozzá..

Igen ezért nem kapunk pontos választ a Közmeghalgatáson feltett kérdésre,PONTOSSAN menyit költöttünk?Amenyiben leirnák,kimondanák azonnal támadhatók lennének.A pontossan ugy értendő:Gameszos dolgozók bére,gépek használata és egyebek a kiadási oldalon.nagyon kiváncsian várjuk a BEVÉTELI oldal kimutatásait is/BÉRLETI dij,mikor ezt kiszámolják és leirják akkor lesz a bukta.Kepli Úr reptér 50-80 rendezvények 100-150 ezek igy nem számok.Othon is így számol,kaptam fizut ugy 350de lehet,hogy500 ezret na látja ezt nem teheti meg, nem ezért szabaditották meg Keszthely öntől.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel