Választás 2014: Hermann Katalin képviselő-jelölt bemutatkozása

DÖBRÖGI URAM HIVATALOS PROGRAMJA ELLENÉRE,

mégis sokan voltak Egregyen, egyidejűleg. Vajon, miért?

Mit jelent a sokan? Ehj,

Mit jelent a sokan? Ehj, inkább nagy a család...:))))

Meg Árpi király...

... és csatlósai!

KATIKA, MIRTILLKE,ANITÁCSKA...MEG HÉVÍZ? HOGYAN?

Ki kergette őket ide, ki szalajtotta őket ide? Mi közük van Hévízhez?
Én nem tudom, pedig én hévízi vagyok.
A dumájuk meg..hát inkább semmit róluk.Kár az energiát pazarolni, noname-
alakulat.

Érdekes

Én is hévízi vagyok, itt születtem és látom másokban a tenni akarást.
Téged nem ismerlek, nem tudom, hogy mit tettél le az asztalra. Nem tudom "ki szalajtott ide"
A megnyilvánulásod alapján valószínűleg nem sok mindent tehettél. A nevedet sem adtad az írásodhoz noname.

Vannak emberek, akiknek semmi sem jó, csak kritizálnak, fröcsögnek.
Vannak akik felvállalják programjukat és elindulnak egy választáson.
Szerinted Te melyik csoportba tartozol noname?

Miért? Te ki is vagy?

Nem találom a nevedet. Akkor miért sír a szád?
"Ez" speciel szalonképtelen próbálkozás. Ennyi.
Nem tetszik.

ott találod a választók

ott találod a választók névjegyzékében

Nem fogom keresgetni...képzeld!

Így aztán mégiscsak noname maradsz. Szabad akaratodból.

Hát gyerekek, én mindjárt

Hát gyerekek, én mindjárt elhányom magam. A Márkus Mirtill barátnőcskéje, a Gelencsér Anita, aki igazából Mirtill jelöltje, belemondja a képernyőbe, hogy a városvezetés, és a pedagógusok közötti összhang megteremtése a célja, a pedagógusok bevonása a város alakításába. Hát pont ő, akinek a Mirtill a barátnője? A Mirtill volt az, aki folyamatosan kinyilvánította, hogy utálja a pedagógusokat. A pofátlanság csúcsa megy itt, de a birkák persze majd megszavazzák mindegyiket.

Legalább valaki rájött,

Legalább valaki rájött, hogy kommunikálni is kellene az emberekkel. A helyi értelmiséget bevonni a mindennapokba.
Utat, járdát, stb. mindenki tud ígérni, mert ahhoz "csak" pénz kell. Azt meg az adófizetők megtermelik...

Húúha, oda ne szaladjak.

Húúha, oda ne szaladjak. Kommunikálni kell az emberekkel, ez aztán a felfedezés. Komoly program tényleg. Ha csak úgy tud kommunikálni, mint a Mirtill (aki ráadásul a pedagógusokat nem is tekinti értelmiségnek), akkor inkább hallgasson.

Jelöltesd magad és én

Jelöltesd magad és én lehet, hogy rád szavazok. Te olyan értelmesnek tűnsz. Szimpatikus dolog, hogy nem kell beszélni senkivel, talán még fogadóórát sem kellene tartanod.

Bogaram. Ezt éppen te

Bogaram. Ezt éppen te mondod, akinek P.G, meg Márkus Mirtill a főnöke?
Lassan kiderül, hogy téged drágaságom, hogy ha ők lenézik a választókat, majd te beszélgetsz a szolganéppel. A bibi ott van, hogy ennek természetesnek kellene lennie, és nem programszinten kellene előjönni ezzel. Kommunikálni kell? Tényleg, miért, ez nem alap egy polgármesternél, meg aljegyzőnél, meg sorolhatnám. Legközelebb nézd meg inkább, hogy milyen csapatba nevezed be magad.

Neked most az Anita mondanivalója

vagy a Mirtill nem tetszik? Mert az utóbbi tűnik a valószínűbbnek. Te biztos valami sápkóros beteg picsa lehetsz aki belebetegszik az irigységbe hogy milyen jó csak a Mirtill. Te ugye nem a hivatalban dolgozol nyuszi:)olyan ismerős a hangocskád

Kevesebbet kellene

Kevesebbet kellene őrjöngeni Hévíz utcáin tök részegen - úgy, hogy még a rendőrséget is ki kellett hívni miattad - és akkor rájönnél, hogy ki is a jó csaj.

Mi van kisnaszi?

Véget ért az egregyi fórum? Látom sokat felírátál, jó kutya vagy.

"Ez" kellene Hévíznek? Ez a dizájn, meg ez a teljesen homályos

vakítás?
Ha valaki neki behúz, az Hévíznek ad egy jól célzott gyomrost.

Legyél te a polgármester Katika!

A malacka pedig szálljon repülőre ...

jó voltál kúltúrkata!

inkább száz irigyed legyen , mint egy sajnálód. A kutyák vonyítása pedig nem hallatszik az égig.

Jó a csaj!

Nekem tetszett!

Inkább a Hévíz TV a vicc!

Komolyan, a Hévíz TV úgy gondolja, hogy az egy választási anyagnak elmegy, ha leültei a képviselőjelöltet egy kamera elé, oszt megnyomja a rec gombot, aztán pofázzál bazmeg öt percig amiről akarsz. Gratulálok, remek szakmai munka! Én a fideszesek helyében el sem vállaltam volna.
Amúgy a szöveg viszont nem rossz, kis művésznő megtépázza a Vértes-Keserű féle városvezetést! Ügyes. MÉg akkor is, ha olvassa.

Máshol sem jobb a felhozatal, sőt

http://youtu.be/xrFW9_HwMX8

:)

Valóban ide süllyedtünk, az egész választási bemutatkozásuk kezd a vicc kategóriába sodródni.
Ez azonban nem mentesíti a hévízi fideszes bemutatkozókat az alól, hogy legalább a 4-5 percnyi előre megírt mondanivalójukat megtanulják fejből elmondani (ha már nincs ennyi időre való önálló gondolatuk). Egyedüli tisztelet Kepli Józsefnek!
Kezdetnek ennyivel megtisztelhették volna legalább azokat, akiktől az ajánlószelvényeiket begyűjtötték!

A legviccesebb a Naszádos!

A legviccesebb a Naszádos. Neki mondatonként kellett összevágni! Nyilván, tizenhatszor baszta el még a saját nevét is. Megkérdezném a Hévíz TV-től, hogy Naszi anyaga miért vágott, ha Papp Gáboréké meg nem az? Ilyen előnyöket csak a kövér teknősbéka kaphat Hévízen?

Nagyon jó észrevétel. Én

Nagyon jó észrevétel. Én sem értem a dolgot.
Naszádos anyaga pár mondatos snittekből lett összerakva. Erre annyira büszke?
Ne vicceljünk már gyerekek.

Egyébként meg nem színésznek készülnek a képviselőjelöltek.

Igen, mert aztán a

Igen, mert aztán a függetlenek nagyon jól teljesítettek. Lásd pl. Rónaky (még azt sem tudta felolvasni, ami le volt írva), de a Demeter is harmatgyenge.
A Fideszes jelöltek legalább olvasni tudnak. Ennyi.

Kivéve...

Kivéve a gyevi bíró, meg a Damina!

Röhej! A saját önéletrajzát nem tudja súgógép nélkül elmondani!

Ez is a sarokból olvassa fel még a nevét is! Itt egy újabb fideszbáb! Tassék, lehet ezekre szavazni! Gombokat nyomkodni jó lesz...

Ez nem tartalmaz semmi új tervet, csak az eddigiek dicsőítésére

szolgál. Még a saját és a gyerekei nevét is súgógépről mondja! A legjobb az a rész, amikor eltéveszti a sort!
Sokunknak nem tetszik, hogy a belvárosból eltűntek a patinás villaépületek, helyette fagyi színekben pompázó ízléstelen förmedvények sora a sétálóutca. És ezen hogyan akar változtatni, vagy mit tett a díszes csapat az elmúlt 4 évben? Semmit! Abból nem lehet gazdagodni, nincs benne uniós pénz, ha elkezdik a rendezési tervet és az építési koncepciót átgondolni, átdolgozni. Abban nincs azonnali mutyilehetőség és visszaosztások. Bezzeg a sportpályaépítés! Az kell ezeknek! Érdemes ezen kívül még Damina kamera előtti kínlódását is megnézni. Egy Szókratész veszett el ebben az emberben, de jó mélyen. Nem baj! Sportcentrum mutyihoz pont ilyen kell!

Helló, Naszádos Péterke!

Mi van Péterke, nincs jobb dolgod, mint itt baszni a rezet? Szerinted Hermann Kati nem tudja fejből a gyerekei nevét? Higyjél csak, bízzál ebben! Faterod attól még bukni fog, de csúnyán jövő héten!

Nyilván nem a saját gondolatait mondja. Megírták neki.

Végig nagyokat nyel és mintha valamit állandóan visszanyelne... Úgy állítja be a várost Budapesttel szemben, mintha valami büntetés lett volna, hogy visszaköltözött. Mintha nem tett volna hozzá a város lepusztulásához négy évet a saját csapata is, hanem minden rosszat az elődök követtek volna el. Meddig lehet még visszafele mutogatni?

Sajnos igaza van Hermann Katinak

Ezt a várost valóban tönkretették, legalábbis a hangulatát. Szar lehet most nektek tűrni, hogy ezzel szembesítenek. Addig mutogatunk rátok vissza, ameddig akarunk. Mert loptatok, kiárusítottátok a várost, önkormányzati lakásokban híztok, bűnözők vagytok. Ez van. Ti megcsináltátok, mi meg kimondjuk. És ne négyévezzél, te szerencsétlen. Amit Keserű Ákos ,meg Vértes elbaszott, nem lehet már helyretenni!

Ne higgyétek,hogy olyan

Ne higgyétek,hogy olyan egyszerű kamera elé állni,és nekünk rólunk nyilatkozni úgy,hogy a saját személyiségét kicsit háttérbe hagyni.Mindegy ki írta meg, akkor is neki kell képviselni a városotokat. Ezt tudja és aki ezekből a mondatokból nem ért?!,próbálja utána csinálni. Amit "TE"leírtál mond el kamera előtt és nézd vissza magad,és utána mondjál véleményt.

Ne higgyétek...

Van olyan bemutatkozó(nem pértkatona) akinek nem kellett se papír, se súgógép és tartalommal töltötte meg az öt percét.

A Naszira gondolsz?

Azé meg össze van vágva, kiváncsi lennék miket kellett belőle kivágni! Vértes Árpá... ja nem, Naszádos Antal vagyok....

Ezért írtam, hogy megfelelően megtisztelve a választópolgárokat

fel lehetett volna előre rendesebben is készülni ezekre a videókra. Az, hogy a pártkatonák ilyen anyagot tettek közzé, hűen tükrözi minden arroganciájukat, a választópolgárok lenézését, az önkritikájuk teljes hiányát és a munkatársak alkalmatlanságát!

Igen, nehéz. De ennél még nehezebb lesz

a testületi üléseken a hévíziek érdekében dolgozni, dokumentumokat tanulmányozni, felszólalni, érvelni, gondolkozni, ötletelni. Vagy nem ezért akar képviselő lenni? Ott nem csak egy előre megírt, betanulható ötperces kampányszöveget kell elmondani, aminek egy része a saját életrajza... Ha már ez is nehéz, nem kell elvállalni! Ha nem tudja megcsinálni, megtanulni, akkor ott más baj is van! Lehetne függetlenként is indulni és akkor mondhatná a saját gondolatait is akár, meggyőződéssel és nem kell felolvasni, ledarálni érzelemmentesen a fideszes megírt demagóg szöveget. Egyébként ahogyan elnézem a helyesírás és a fogalmazás sem az erőssége. De akkor mi az, a pártfegyelmen kívül? Mert kapott egy jól fizető pozíciót, amit megfelelő végzettség és tapasztalat nélkül a mai napig megbízottként tölt be. Ezt kellett valahogyan meghálálni? Kevés a fizetés és kell még mellé a gombnyomkodás díja is?

Őszintén mondom!

Én őt javasolnám polgármesternek, mert talán többre lenne képes,
mint az elődei, csak az a bigott párt imádat nem szimpatikus!
Amúgy minden rendbe!

Gratulálok ehhez a

Gratulálok ehhez a bemutatkozáshoz,látszik a felkészültsége és tenni akarása,sok ilyen képviselőre lenne szükség,más településeken is.

majd

ha nem a képernyőről olvasná.....

az űrhajóban is tudnak a majmok is gombot nyomogatni...

lsd.

Papp Gábor....
ue...

legalább azt a 4 percet megtanulta volna...

ANNYI pénzért?

EZ Mo.leggazdagabb városa volt nemrég nem????
:-)))))))))))))

De miről beszélek, amikor az ORSZÁG egyik minisztere nincsen tisztában, hogy az édesanyjáék támogatásával (egész életükben dolgoztak..) megvásárolt ház nem 400 hanem 700 négyzetméter????

GYenge vagy kisnaszi...

mint a harmat, öregem. Menj vissza blikkhez mocskolódni. VAgy megint lehúzod a fogorvosokat egy kis pályázati önrésszel, amiből aztán nem lesz semmi? Csúnya, rossz kis Naszádos Péterke, apád nem mondta, hogy a lopás csúnya dolog? Ja nem, mert Vértes bátyátok mellett ő is élvezte a hasznát mi? Anyádnak fáj még a lába? Nehogy fájjon a tiéd is, ha fogorvosok, akiket átbasztál eltörik mindkettőt...

tévedésben vagy

kisbarátom, én Keszthelyről kis hülye választópolgár szóltam.

ÉS SAJNOS ITT sem jobb a felhozatal.

Úgyhogy pöcsfej, nekem ne Naszádos Péterkedjél. Fizetett nyalogány narancsmajom!

Tartalom átvétel Tartalom átvétel