Videó: Mohesz vitára hívja a PMjelölteket

PDF változatOldal küldése ismerősnekNyomtatóbarát változat

„Keszthely sokkal többet érdemel!” jelmondattal összehívott sajtótájékoztatón jelentette be ma reggel Mohácsi József MSZP-s polgármester jelölt, hogy a 2006-os vita mintájára kihívja mind a két "barátját".

Mondanám! A hiu

Mondanám!
A hiu ábrándokat kergetők korszaka lejárt! A hamis ígéretekből az egyén, a Város csak tengődni nem pedig megélni vagy fejlődni tud! Már éppen ideje felismerni az ígéretek átkát, azokat nem egyszer megtapasztalhattuk mert, hogy az ígéret az ígéret marad, de jó fegyver a megtévesztésre, sajnos haszon sosem származik belőle.
A mi nagy hibánk amikor a választások alkalmával felülünk a csábításnak ahogy beadagolják
a nagy semmit, amit képesek vagyunk elhinni csak azért mert olyan szépen mondják. Az élet hiába bizonyította be már számtalanszor a hiszékenység kudarcát, de mi mégis elhittük, és utólag jövünk rá a hibánkra és jön a nagy bánkódás.
Higgyük el, már ennyi kudarcos hiszékenység után eljöhet a megvilágosodás, már el hihetjük magunkról tudunk jól dönteni anélkül, hogy fognák a kezünket, az érdekünket életünk befolyásoló választásokon képesek vagyunk jó döntést is hozni.
Továbbra se feledjük, Városunk vezetésére, az itt élők sorsának becsületes intézésére, a helyi Vállalkozók érdekeinek támogatására, a Keszthelyen élők anyagi gyarapodásának megteremtésére, a Balaton rangjához illő üdülő Város megteremtésére választunk Polgármestert és Képviselő Testületet!
A felsorolt munkához pedig becsületes,felkészült megfelelő tudás birtokában lévő egyenes emberek és nem bábukra van szükség, akik feltudják mérni előre döntéseik várható hatásait, és ne a talányra keljen bízni a közpénzek elköltését és az ezzel járó károk megtörténtét!

A hivatalosan is elfogadott nagyszámú jelöltek közül van választási lehetőség, de minden választót óvnék attól, hogy aszerint hozza meg döntését, melyik pártnak a jelöltje valaki. Már is hibát követünk el ha nem az illető személyt az embert a benne lévő értéket nézzük, és valamelyiket csak azért nem válasszuk mert a jelölő pártja nem színpatikus számunkra.
Le kell számolni a pártoskodás magatartásával, számunkra a legjobb döntést kell meghozni, pártoktól függetlenül október 3 –án, mert Keszthelyt ki kell vezetni mai valóság szürkeségéből! Az biztos a most leköszönőknek ez nem sikerült, ezért van szükség az új és alkalmasabb személyekre!

Keszthely ennél sokkal

Keszthely ennél sokkal többet érdemel??? Hát annál amit a MOHÁCSI csinált annál biztosan többet!!!!!

Én meg azt mondom ha

Én meg azt mondom ha újból a régi társasságra szavaznak, ennyit sem érdemelnek a keszthelyiek mint amit idáig kaptak! Egy olyan közösség aki vezényszóra szavaz „ újra a Fidesz” az megérdemli sorsát, mert igénytelen nekik jó ahogy van! Akinek nincs magánvéleménye, aki nem tudja felfogni, hogy lehetne jobb ha gondolkozna, az csak húzza az igát és túrja a kukát tovább!

Ez a komcsik irodája

Ez a komcsik irodája háttérben szemét kupac egy szar kupac pedig beszél a szemét kupac előtt.
Ez miről beszélnek Józsi üres ostoba: "lefolytatnánk a helyszínt".
Rudolf pedig kérdez mint LMP-s.

Egy jó ötletet amit

Egy jó ötletet amit Mohácsi kezdeményezett üdvözölni kellene, nem pedig támadófelületként felhasználni a helyszínt aminek nincs jelentősége, személyére pedig lejárató szándékkal gusztustalan jelzőket mondani! Ehelyett vállalni kell a részvételt, Tisztelt Fideszes Urak és színpatizánsok!
Csak remélni lehet, hogy nem az előző választás előtti megfutamodás játszódik le ismét, és hoppon marad a tisztességes szándéku kihívó, mint akkor!

Ne reménykedj a vitában.

Ne reménykedj a vitában. Ruzsics nem mer kiállni, mert a gazdája nem engedi. Az is elég ciki neki, és magyarázkodhat a gazdinak, hogy Mohácsi miért nevezte barátjának. És hogy mit tettek az elmúlt négy évben? Mit fog válaszolni. Nagyon stabil födém kell, hogy kibírja a terhet.....
Ez jó húzás volt a Mohácsitól.

Apropó: Mi lett a keszthelyi jegyző másodfokú bírósági tárgyalásán? Elitélték, vagy felmentették? Vagy kikéri az utolsó lehetőségét? Illene a várost tájékoztatni. Hisz innét kapja kenyerét....

Rudolf János képe

Nem féltékenykednél akár

Nem féltékenykednél akár te is képes lennél kérdezni.
Igaz amíg az mszp-t komcsinak mondod engem meg LMP-snek, addig jobb is ha arctalan maradsz halk
/pl mert a "kommunista" az egy nem teljesen hülyénél pozitív jelentéstartalmú, a "kereszténnyel" azonos szinten levő kifejezés ;)/
------------------------------
www.RudolfJanos.hu

:D

Nem az előttem szólót védem, de te, Jani, mit tennél, ha névvel írna?
Vagy ha mondjuk valaki szidna, mint a bokrot? Semmit... Ennyit rólad...

poresz56 képe

Nem féltékenykednél akár

Ez a kezdeményezés csak a pártok közötti viaskodásnak lenne, vagy lesz helyszíne.
Személyes tapasztalat Gyenesdiáson csak a mindenkori polgármester mutatkozhat be különböző rendezvényeken.
Négy évvel ezelőtti tapasztalat birtokában mondom félnek a nyilvánosság minden formájától az eddig megválasztott képviselők, úgy szintén a polgármester jelöltek.
Nekik ez az állapot üdvözítő és nem is akarnak rajta változtatni.
Korlátozzák még a bemutatkozás egyetlen lehetőségét is Gyenesi Híradó.
Csak a Helikon maradt, ami sajnos nagyon kevés emberhez jut el Gyenesdiáson.
www.porkolabgyorgy.hu

Ismernek Téged, Gyuri, nem

Ismernek Téged, Gyuri, nem kell neked a bemutatkozás külön.
például,

a te szöveged így néz ki:

minden hatalmat az erdő-birtokosságnak és PGY-nek!
vissza minden gyenesinek a tulajdonát!
= 100 db szavazat (inkább kevesebbet kapsz).

Lásd be, ez kevés, ezzel nem mész el sokáig.

Ezzel szemben, a Lajos, (és az egyébként döntően irigy, kisstílű emberekből álló testület, tisztelet a kivételnek!), harcol, küzd a faluért és eredményei vannak, ez szemmel látható.

Gyenesdiáson a Gál Lajos mellé megújuló testületre lenne szükség, agilis becsületes üzletemberekre és fiatalokra, akik nem azon vannak, hogy visszahúzzák a fejlődést, nehogy valakinek több legyen, mint nekik!

Sajnos, ez a Gál Lajos hibája is, hogy a pitiáner Szalóki Jenő mellett túl sokáig "tanult".

Gyenesdiást várossá kell fejleszteni, mert a város többet kap, mint a falu, nagyobb a presztizse.
A turizmusban pedig,szállodák, wellness, és nagyvonalúbb rendezvény-szervezés kell, tisztább képletekkel! A tévedésen alapuló parkot, például, hatalmas rendezvény-térré kell tenni a diási stranddal szemben, oda vinni minden hétre egy nagyrendezvényt!

A helyi vállalkozók adjanak mindent, mit keresnek itt veszprémi rendezvényszervezők? (röhej!)
Mindent a helyi vállalkozók kezébe, étel, ital, bor, minden helyből kerüljön ki, de azt se monopolizálhassa egy-két személy! Minden helybeli része legyen a turizmus hasznainak, ne csak a hülye TDM kitalációval kössék be a vállalkozók szemét!

(amelyik helyi pedig nem tud élni azzal, hogy adhatja az ételt és az italt, annak úgy kell, az kirostálja saját magát. De, ne az önkormányzat és néhány haszonlesője intézze a vállaklozók ügyeit!

:)

És a választások után Gyenesdiáson megmaradna méga FŐTANÁCSADÓ-i poszt?Amit Samu Zoltán tölt be?Röhej az egész,kiváncsi lennék milyen tanácsokat tud adni az az ember....csak rá kell nézni.A Királlyal aki jelenleg falugazda szintén vigyáznék,bár szegénynek van baja...a modora a béka segge alatt,többször van pohár a kezében mint ahányszor normálisan tud szólni bárkihez is...

poresz56 képe

:)FŐTANÁCSADÓ-i poszt

Látom "Te" tisztán látod szomorú jövőnket.
Ez várható, ha még képviselő se leszek.
De biztosítalak, mindent megteszek, hogy ne ez legyen a végeredmény.
Egy Király már van, nem lenne jó, ha mellé Lali-király is társulna, bár sokan mondják, hogy ő is szeret néha "kikapcsolódni".
www.porkolabvgyorgy.hu

poresz56 képe

Ismernek Téged, Gyuri, nem

Végre "valaki"aki megpróbálja megfejteni a 20 éves ámokfutást.

Abban egyetértünk, így nem lehet, és tovább ez így nem tartható!
Hogy mennyi szavazatot kapok az még nem tudható, azért tisztában vagyok, az esélyeimmel hidd el.

Nem csak az EBT területeivel van, sőt az jó kezekben van, biztosítalak/MAGÁNTULAJDON/.

Hogy LALI "király"menyire alkalmas e poszt betöltésére azt te nagyon jól érzékeled, mit gondolsz, kik fogják alkotni az általad is oly fontosnak tartott megujjulni képes képviselő testületet.

Nem azok akik teljesen mást akarnak mint amit 20 év alatt gyakorolnak nekik nem szabad lett volna még elindulni se.
Ilyen a rendszerváltó Csehi, Horváth,Gergye,Hársfalvi,Ridli.
Nekik biztos helyük van a testületben tőlük várni, hogy megváltozzanak, csak egyféle képen lehet, ha nem a Gál lesz a polgármester.

Mert én, biztosítalak, mindnyájukat csak egyféleképen lehet változásra bírni ha SZINTVALLANAK!
A nyilvánosság előtt hozzák meg döntéseiket nem azt kizárva, ahogy 20 éve zajlik.

Hiába hoznak döntéseket /helyi vállalkozók előnye, EBT szálloda területének belterületbe vonása stb./ha nincs erőskezű polgármester, aki felelősségre meri vonni a hivatal Jegyzőjét dolgozóit csak vénasszonyok fecsegése az egész.

Azt meg csak félve merem leírni, hogy a polgármester úr tudatosan nem meri vagy akarja számon kérni beosztottait, mert akkor tényleg a korrupció tetten érhető és nem, hogy polgármesternek alkalmatlan még vezetőnek se jó.

//De, ne az önkormányzat és néhány haszonlesője intézze a vállaklozók ügyeit!//
EZ A LÉNYEG!
www.porkolabgyorgy.hu

Tartalom átvétel Tartalom átvétel