VÜZ Kft

Új ügyvezető a VÜZ Kft. élén

Közös megegyezéssel távozik posztjáról Végh Szilárd, a Keszthelyi Városüzemeltető Egyszemélyes Nonprofit Kft. eddigi ügyvezető igazgatója. Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete április 18-ai rendkívüli ülésén járult hozzá a munkaviszony megszüntetéséhez és vonta vissza az ügyvezető igazgatói megbízást.

Keszthely évente 20milliót költ kátyúzásra

Keszthely többet költ kátyúzásra, mint Nagykanizsa

A tavasz a kátyúk szezonja, ahogy melegszik az idő, valószínűleg egyre több helyen adja fel a küzdelmet, s lyukad ki az útburkolat. Keszthelyen az önkormányzat szakemberei szerint az átlagosnál jobb állapotban vannak a belterületi utak. Ez annak köszönhető, hogy volt elegendő pénz a javításokra az elmúlt években, s a munkákat mindig időben el tudták végezni.

Illegális szemét - névre szóló papírokkal

Illegális hulladék

2011. január 10-én a keszthelyi Városüzemeltető Kft-hez lakossági bejelentés érkezett, hogy a Keszthelyről Fenékpusztára vezető útnál, a szabadstrand lejárati területére nagy mennyiségű szemetet helyeztek el. Az átvizsgáláskor olyan dokumentumok kerültek elő, melyből kiderülthet ki a tettes. A dokumentumok között találtak H.A. névre kiállított 2011. évi munkaszerződést valamint H.K. nevével ellátott iskolai füzeteket egyéb tanszereket.

VÜZ Kft nem kéreget

VÜZ: Ismételten egyre több jelzést kapunk a keszthelyi lakosságtól, hogy „kukások” becsöngetnek hozzájuk, és a karácsonyra, szilveszterre való tekintettel örömmel fogadnának „anyagi támogatást”!

A keszthelyi távhődíjat feszegeti a Jobbik

A sajtótájékoztatón Selmeczy Zsuzsanna, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Keszthely Alapszervezetének elnöke elmondta: a képviselő-testületi ülésen interpellációjában a távhőszolgáltatás díjaival kapcsolatban tett fel kérdéseket. Az Energia klub adatai alapján a keszthelyi lakosok fizetik a legmagasabb díjat az országban. A képviselő-testületi ülésen azt a választ kapta, hogy az általa említett adatok nem a tényeken alapulnak, ezt Selmeczy Zsuzsanna nem fogadta el.

A VÜZ Kft. megtiltotta a parkolást a 9-emeletes lakóinak piacnapokon

Piacnapon nem parkolhatnak a 9-emeletes lakói

"A Keszthelyi Városüzemeltető Kft. a Rákóczi tér 9 emeletes épület 76 lakásában élőknek megtiltotta, hogy az elkövetkező mintegy fél évben heti két napon a lakásukat autóval megközelítsék".

Keszthely szerint nem náluk a legdrágább a távfűtés

Kifogásolja keszthelyi távhőszolgáltató ügyvezetője a Magyar Energiahivatal által kedden közzétett, lakossági távhőszolgáltatásra vonatkozó árellenőrzési táblázat adatait. Szerinte a táblázatban szereplő adatok nem felelnek meg a valóságnak.

Kétszeres távhőárkülönbség

Kétszeres távhőárkülönbség

Figyelemre méltó adatsort tett közzé tegnap a Magyar Energia Hivatal (MEH) a hazai távhőárakról. Magyarország 85 legfontosabb távhőellátója közül Keszthely a legdrágább. Ott egy átlaglakás évi fűtésköltsége 260 ezer forint.

Eltűnt a játszótér a Helikon melletti parkból

Eltűnt a játszótér a Helikon melletti parkból

Közel húsz éve állt a Balaton partján a játszótér Keszthelyen. Jó időben egy családi séta után sok - sok kisgyermek élvezte a szabadtéri játékok örömeit. Szívesen hintáztak a középiskolások is. Évente kisebb munkálatokkal mindig megújult a játékpark. S egyszer csak "eltűnt".

Országosan Keszthelyen legdrágább a távfűtés - sokadszorra is!

Távfűttési árak összehasonlítása

Mint a mellékelt grafikonból kiderül országos összehasonlításban sehol máshol nem kell ilyen sokat fizetni a távfűtésért mint pont Keszthelyen. /ide kattintva kinagyítva és megnézhető/ Ha ehhez hozzávesszük, hogy országosan a vízdíjak is és még a szemétszállítási díjak is nálunk a legmagasabbak, ám közben nálunk folyik be a Balaton környékén a legkevesebb idegenforgalmi adó is, akkor kapunk városunk vezetőiről reális képet.

Tartalom átvétel Tartalom átvétel Tartalom átvétel